Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 17 yıl madem herkes burada etrafa cicek dagitiyor bizim basimiz kelmi bende forumdaki butun herkese, ve ulkemin tum guzel insanlarina yeni yilin su ilk gunlerinde saglik huzur mutluluk basarilar dileklerimle birlikte saygilar
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 17 yıl aldım papatyalarımı bidenem çok çok çok teşekkür frozen cadısına vermesende olurdu ama neyse
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 17 yıl Topic'e uygun değil ama herkese benden kucak dolusu çiçek,sevgi :clover: :clover: :gul: :gul:
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 17 yıl aldım papatyalarımı bidenem çok çok çok teşekkür frozen cadısına vermesende olurdu ama neyse canım ablam kıskanma annemi
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 17 yıl bu papatyalar sardunyama bi de frozene canem en sevdiğim çiçeği verirmiş hemde yaşlılık işte hemen ağlıyorum gıcığım pes vallahi he kızım kıskanıyo bu gıcık anneni ondan bu çırpınışları naparsın güzellik başa bela evet şimdi ben gıcığım gibi olmayıp paylaşmayı çok sevdiğimden..bana verilen çiçekleri..size veriyorum canem forum arkadaşlarım hepsi sizin..
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 17 yıl bende foruma papatya vermek istedim.. tüm çiçek verenlerede teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl bende foruma papatya vermek istedim.. tüm çiçek verenlerede teşekkür ederim Alalım bari insan şöyle şık pahalı orkideler getirir yahu cimri ne olcak
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl Suheda hanımcegizime.. Hah işte budur...Ben buna zevk derim canım benim çok teşekkürler
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl natalicimeee kız istemeye gelmiş gibi oldum ama neyse Canım yaa Öle olmuş gibi oldu ama neyse Suheda rica ederim tatlım
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl bende foruma papatya vermek istedim.. tüm çiçek verenlerede teşekkür ederim ALın Gari Kimler alıyor el kaldırsın ön sıra sessizlik teşekkürler arkadaşlar
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl Alalım bari insan şöyle şık pahalı orkideler getirir yahu cimri ne olcak sen yeter ki iste suheda ve isteyen herkese
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl Ben bir lale buketini Canım gloria ablacığımaaa.... Bir nergis buketinide sanatçı hemşerim taurusmutisee Eee bir karışık kır çiçeği buketinide kime versem kimeee hee Ra_dya ablacığımaaa İçimden geldi bunları yazmak
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl tüm forum arkadaşlarıma hep çiçek verecek değilimya bu sefer nazar değmesin hepimize diye nazar boncuğu veriyorum kabul eden tüm arkadaşlar şimdiden teşekkürler...
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl uzun zamandır çiçek göndermemiştim, özlemişim bu topiği bu çiçeğim bütün forum arkadaşlarıma gelsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.