Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 17 yıl Bu da benden tüm foruma Bende alıyorum sevgili Ra_dya, Buda benden sadece sana Buda Forumun kızlarına KIZLAR Yolum düştü sizin ele Bulağ üste duran kızlar Kına yakmış kara tele Zülfü tel tel buran kızlar Seyrim düştü ala göze Şeker şerbet şirin söze Bir maşraba su ver bize Aşığını yoran kızlar Seher geldim size sarı Üzdürme gönlümü bari Leyli yol etmiş pinarı Yurdum oldu aran kızlar Ağlar iken güldürürsüz Gözyaşımı sildirirsiz Ahır beni öldürürsüz Yay ohunu kuran kızlar Mailim yarin kaşına Olaydım onla aşına Karaca Oğlan başına Yağdırdınız boran kızlar
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 17 yıl Tüm çiçeklerden alıyorum herkese teşekkürler Amaaa bunu özellikle alıyorum çünkü sarı-kırmızı sevgili spices Bu da benden tüm foruma teşekkür..gül ü severim..
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl Tüm sevdiklerime.. Ezan okunurken açan ezan çiçeği.. çiçeği aldım ama taurus hiç sormamıştım ya sen beni sever miydin
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl Tüm çiçeklerden alıyorum herkese teşekkürler Amaaa bunu özellikle alıyorum çünkü sarı-kırmızı sevgili spices Bu da benden tüm foruma radyamm nerelerdesin, çok özledim ne bitmez tatil oldu bu
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl Tüm foruma Tatil, çocukların okulu, dershanesi derken bu günler oldu... Herkesi çok özlemişim
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl Tüm çiçeklerden alıyorum herkese teşekkürler Amaaa bunu özellikle alıyorum çünkü sarı-kırmızı sevgili spices Bu da benden tüm foruma al canım.. bende senin çiçeğini alıyım beyaz veren olursa kırmızı beyaz yaparım.......
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl Çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyor ve büyük bir zevkle çiçeklerini alıyorum.. Buda benden tüm foruma..
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl Çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyor ve büyük bir zevkle çiçeklerini alıyorum.. Buda benden tüm foruma.. ben alıyım teşekkürler.. ayrıca elindeki balonlarıda alıyım..yorulmuşsundur günlerdir tutmaktan
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl ben alıyım teşekkürler.. ayrıca elindeki balonlarıda alıyım..yorulmuşsundur günlerdir tutmaktan herşeyimi iste ama balonlarımı isteme benden..buz gibi soğurum senden.. ben onları değil,onlar beni taşıyor farketmedin mi spices...
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl herşeyimi iste ama balonlarımı isteme benden..buz gibi soğurum senden.. ben onları değil,onlar beni taşıyor farketmedin mi spices... hıııı.. tamam istemem bi daha.. iyilik edeyim yorulmuştur dediydim..
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl hıııı..tamam istemem bi daha.. iyilik edeyim yorulmuştur dediydim.. çok incesin teşekkür ederim.. bişey dikkatimi çekti..o bozkırın ortasında ne yapıyorsun..?
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl çok incesin teşekkür ederim.. bişey dikkatimi çekti..o bozkırın ortasında ne yapıyorsun..? bir bilsem
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl yok orda sakin ve huzurluyum ..ama ağaçlandırabilirsin orayı..
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl yok orda sakin ve huzurluyum ..ama ağaçlandırabilirsin orayı..
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl benden bütün foruma... uzun zamandır aldığım en güzel çiçek diyebilirim.. uşağum sorabilirmiyim..neden balkabağı..?
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl neyse bütün forum kucaklarında balkabağı çıkar giderler artık..
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl bana bi kabak tatlısı yaparsınız artık şöle üstüne fındıkta serperiz dimi ahucum...
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 17 yıl Bende alıyorum sevgili Ra_dya, Buda benden sadece sana İyi ki varsın,teşekkürler arkadaşım Tüm foruma Tatil, çocukların okulu, dershanesi derken bu günler oldu... Herkesi çok özlemişim Canım hoşgeldin hemen alıyorum güzel çiçeğini,ben de seni özledim benden bütün foruma... Beni yarın iftar da ne tatlısı yapıcam düşüncesinden kurtardın Erbay... Teşekkürler kardeşim
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 17 yıl çok geziyorum ve gözüne batıyorum.. Öylemi.. o zaman yer söyle az gezip oraya batayım ) merhaba.. demekki sen de geziyorsun ama
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 17 yıl çok geziyorum ve gözüne batıyorum.. Öylemi.. o zaman yer söyle az gezip oraya batayım ) merhaba.. demekki sen de geziyorsun ama Eski dostuz... Seviyorum seni bin_waad'cım...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.