Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl geçmiş olsun canım..kendine iyi bak... çanakkalede büyüklerimden 3 şehit vermiş( 2 kişi annem tarafından,1 kişi baba tarafından) biri olarak onlar adına alıyorum kleom....canım benim teşekkür ederim....kendime iyi bakmaya çalışıyorum... dayanamadım geldim.... ama yine fazla dayanamam sanırım...kalkınca hemen başım ağrıyo... ilginç... ve bahar inşallah gelir....diyerek taurus abim aldım çiçeğinnden...
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl ''Ayışığı Sonatı''nı sevenlere ve anlamını kavrayabilenlere.. taurus teşekürler antalya bizim şehirimiz değilki artık orası rusların, almanların beni unutmuşsun bende venüsten geldim......
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl egzomaa,kleoyaa vee leylamaa adıma gelen çiçeklere bayılıyom...mersi
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl ''Ayışığı Sonatı''nı sevenlere ve anlamını kavrayabilenlere.. taurus, ayrıca bahar resmin için de sağol:)) sevgiyle....
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl rahatsız olduğum için şu günlerde giremiyoruum foruma....yataklara düştüm...habire yat uyu..... bi kaçamak yaptım ama tekrar dönücem yerime.... ve tek tek bakamadım çiçek gönderenlere teşekkür ederim.... bu da benden tüm sevdiklerime ve sevenlerime gelsin.... Geçmiş olsun canım..Çabuk iyileş..
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl name='RA_dya' date='Mar 17 2007, 05:26 PM' post='502874']Aydınlığa ihtiyacım var ben alıyorum arkadaşım sağolasın Bu aydınlık yeterli mi canım, yukarıya bak... mcx
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl gloria, nerdesin şeker??? burdayımm tatlımmmm aldım laleleri de suya da koydum ki solmasınlar dimi teşekkür ederim... bu arada tauruscum canımmm, ay ışığı sonatını cok severim çiçeğin çok gerilerde kalmış alıp resmini koyamadım buraya ama aldım çiçeklerinden teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl rahatsız olduğum için şu günlerde giremiyoruum foruma....yataklara düştüm...habire yat uyu..... bi kaçamak yaptım ama tekrar dönücem yerime.... ve tek tek bakamadım çiçek gönderenlere teşekkür ederim.... bu da benden tüm sevdiklerime ve sevenlerime gelsin.... Forumdaki bütün arkadaşlarım için,bahar geldi ya şaka maka.. ''Ayışığı Sonatı''nı sevenlere ve anlamını kavrayabilenlere.. tümm çiçekleri aldım teşekkürler size . elleriniz dert görmesin Bu çiçek tüm sevenlere gelsin hiç ayrım yapmadan .içinde sevgi taşıyanlara
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl egzomaa,kleoyaa vee leylamaa canim sekerim benim,tesekkur ederim Murti San sana da tesekkurler
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl tümm çiçekleri aldım teşekkürler size . elleriniz dert görmesin Bu çiçek tüm sevenlere gelsin hiç ayrım yapmadan .içinde sevgi taşıyanlara Cemaat benim içinde sevecen der, alayım hemen
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl Çanakkale Şehitlerimize.. Çanakkale'de bayram namazı.. Bayram sabahı geldiğinde ortalık aşırı derecede sislidir. Buna güvenen askerler gruplar halinde gizlice bir alana giderek namazı orada kılmayı planlarlar ama hedefledikleri alana gelen askerler orada başka arkadaşlarınında olduğunu görürler bu şekilde birçok asker aynı alana gelmiştir. Namazlarını büyük bir haz ile kılmışlardır. Bu sırada karşı cephede bulunan senegal askerleri(kandırılarak gelen müslümanlar) savaştıkları kişilerin müslüman olduğunu anlarlar ve savaşı bırakmaya karar verirler. Bu durum itilaf devletlerini zor durumda bırakmış bu askerlere ne yapacaklarına karar verememişlerdir. Bizim askerlerimizin Allah sevgisi karşılıksız kalmamış ve hemen mükafatları gönderilmiştir..
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl Geçmiş olsun canım..Çabuk iyileş.. sağol ablacım.... uğraşıyorum bakalım....sınav üstü fena oldu.... neyse böyle buraya gelince bi iyi oluyorum bi de başım ağrımasa...tam süper olucak... kebeleğim hasta olmuş ona gelsin... canım abimm..... ne kadar tatlısın ya.....kelebeğini gülümsettin bak...cıvıl cıvıl oldu içim iyiki varsınn senn gerçekten...çok hoşuma gitti bu resim ve bu çiçek...kalbin hele.... tümm çiçekleri aldım teşekkürler size . elleriniz dert görmesin Bu çiçek tüm sevenlere gelsin hiç ayrım yapmadan .içinde sevgi taşıyanlara alıyorum o zaman bi tane....
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl Çanakkale Şehitlerimize.. Çanakkale'de bayram namazı.. Bayram sabahı geldiğinde ortalık aşırı derecede sislidir. Buna güvenen askerler gruplar halinde gizlice bir alana giderek namazı orada kılmayı planlarlar ama hedefledikleri alana gelen askerler orada başka arkadaşlarınında olduğunu görürler bu şekilde birçok asker aynı alana gelmiştir. Namazlarını büyük bir haz ile kılmışlardır. Bu sırada karşı cephede bulunan senegal askerleri(kandırılarak gelen müslümanlar) savaştıkları kişilerin müslüman olduğunu anlarlar ve savaşı bırakmaya karar verirler. Bu durum itilaf devletlerini zor durumda bırakmış bu askerlere ne yapacaklarına karar verememişlerdir. Bizim askerlerimizin Allah sevgisi karşılıksız kalmamış ve hemen mükafatları gönderilmiştir..
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl Yazar Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, Angel cara, helin, mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex, bozan, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist...
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl sadece kankama canım bnmm egzema mı heee egzama tübe tübee Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, Angel cara, helin, mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex, bozan, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... krall çok saoll
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.