Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. Teşekkür ederim Sedat
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime, dostlarıma bu kır çiçekleri... görüşmek üzere seviyorum hepinizi... siz biliyorsunuz kendinizi... annem benim... bende seni seviyorum aldım güzel çiçeklerinden.... Bugün güneş iyi haberlerle battı benim için..Doğan günde bu çiçekle size güzellikler getirir umarım.. inşallah abim...güzel dileğin için de ayrıca teşekkürler... Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. teşekkür ederim doktorum.... o kelebek de nedense beni anımsattı...baştan kabullenmişim zaten çiçeği... onun için de ayrıca teşekkür ederim...
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl işin esprisi umarım kırılmadın erbay bu akşam çiçeğimi sana veriyorum iyi geceler sen de Allah'a emanet ol
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl sen kırılmadıysan sorun yok... niye kırılayım ki oyun oynuyoruz burda mızıkçı gibi mi gözüküyorum
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 18 yıl Asıl ben sana teşekkür ederim Arkadaşım :)Yardımsever, yüreği güzel arkadaşım,keşke dostluğuna laik olabilsem Bu orkidelerde senin için İlyadacım saol 'RA_dya' m en nadide çiçeklerden birisi geldi;) çok hoş saol...
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 18 yıl Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. bende çok teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 18 yıl kusura bakmayın arkadaşlar bakamadım buraya fazla bana çiçek veren tün arkadaşlara teşekkür ediyorum
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 18 yıl Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. Teşekkür ederim arkadaşım..
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 18 yıl sedoşa ve açaya... elinizi çabuk tutun kızlar yoksa ordaki oğlan kapacak çiçeği... dedem ve sedata da çiçekleri için teşekkür ederim.....
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 18 yıl bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime, dostlarıma bu kır çiçekleri... görüşmek üzere seviyorum hepinizi... siz biliyorsunuz kendinizi... ne güzel çiçekler bunlar canım benim, aldım bir tane Bugün güneş iyi haberlerle battı benim için..Doğan günde bu çiçekle size güzellikler getirir umarım.. bundan da aldım, teşekkür ederim arkadaşım Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. teşekkür ederim sedat, bir çiçeğim daha oldu
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 18 yıl aaaammannnınn gloria da burdaymış..... yaw sarı lale kalmamış,ırmızı gülle idare ediver gayri... :P babanın ameliyatı umarım sorunsuz geçmiştir,geçmiş olsun dileklerimle...
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 18 yıl aaaammannnınn gloria da burdaymış..... yaw sarı lale kalmamış,ırmızı gülle idare ediver gayri... :P babanın ameliyatı umarım sorunsuz geçmiştir,geçmiş olsun dileklerimle... çiçekler için teşekkür ederim tatlişkom ameliyat iyi gecti bugun gordum de babamı sonunda çok şükür iyi babam...
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 18 yıl aaaammannnınn gloria da burdaymış..... yaw sarı lale kalmamış,ırmızı gülle idare ediver gayri... :P babanın ameliyatı umarım sorunsuz geçmiştir,geçmiş olsun dileklerimle... çiçekler için teşekkür ederim tatlişkom ameliyat iyi gecti bugun gordum de babamı sonunda çok şükür iyi babam... bu çiçek de benden sana gelsin
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 18 yıl çiçekler için teşekkür ederim tatlişkom ameliyat iyi gecti bugun gordum de babamı sonunda çok şükür iyi babam... bu çiçek de benden sana gelsin çook sevindim ablacım babanın iyileşmesine..... teşekkür ettim çiçeğine........
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 18 yıl Sadece Sedoş'a..Umarım en yakın zamanda renkli çiçek verebileceğim ruh haline dönersin..
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 18 yıl Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. teşekkür ederim sağol sedat kardeş..
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 18 yıl Sadece Sedoş'a..Umarım en yakın zamanda renkli çiçek verebileceğim ruh haline dönersin.. inşallah
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 18 yıl tüm arkadaşlara birer adet, sevgilerimle aldım teşekkürler ......! bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime, dostlarıma bu kır çiçekleri... görüşmek üzere seviyorum hepinizi... siz biliyorsunuz kendinizi... ewettttt bilyozzzzzzzzz tabeeeee Bugün güneş iyi haberlerle battı benim için..Doğan günde bu çiçekle size güzellikler getirir umarım.. çok sağol arkadaşım ......! Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. xlark tades teşekkürler arkadaşım sen herzaman çiçek verdiğinde beni unutmuyorsun .beni mahcup ediyorsun . bende en kısa zamanda güzel çiçekler vereceğim sizler ama bu aralar pek fırsatım olmuyor . tüm çiçek veren arkadaşlara çok teşekkürler ederim...........! iyiki varsınız .....
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 18 yıl tüm arkadaşlara birer adet, sevgilerimle teşekkür ederim arkadaşım
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 18 yıl bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime, dostlarıma bu kır çiçekleri... görüşmek üzere seviyorum hepinizi... siz biliyorsunuz kendinizi... teşekkür ederim arkadaşım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.