Zıplanacak içerik

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest..

gulyeni0bn.gif

Teşekkür ederim Sedat :clover::clover::clover:

• Cevaplar 7,9b
  • Görüntü 436,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Teşekkürler mavim       Teşekkürler Yakışıklı       Teşekkürler ablacım

• Babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar,(kimler baba ise artık hepiciğine bu çiçekler)...  

Gönderi tarihi:
bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime, dostlarıma bu kır çiçekleri... görüşmek üzere seviyorum hepinizi...

siz biliyorsunuz kendinizi... :)

papatyaresimleri06xc1.jpg

annem benim... :hug: bende seni seviyorum aldım güzel çiçeklerinden.... :clover:

Bugün güneş iyi haberlerle battı benim için..Doğan günde bu çiçekle size güzellikler getirir umarım..:clover:

400679531ae04fdd45aka9.jpg

inşallah abim...güzel dileğin için de ayrıca teşekkürler... :wub::clover:

Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest..

gulyeni0bn.gif

teşekkür ederim doktorum.... :clover: o kelebek de nedense beni anımsattı...baştan kabullenmişim zaten çiçeği... :blush: onun için de ayrıca teşekkür ederim... :):wub:

Gönderi tarihi:

işin esprisi umarım kırılmadın erbay bu akşam çiçeğimi sana veriyorum :w00t:

nilufer.jpg iyi geceler :) sen de Allah'a emanet ol :):clover:

Gönderi tarihi:

sen kırılmadıysan sorun yok... :D:clover:

Gönderi tarihi:
sen kırılmadıysan sorun yok... :D:clover:

niye kırılayım ki oyun oynuyoruz burda :) mızıkçı gibi mi gözüküyorum :):w00t:

Gönderi tarihi:

mızıkçı deelde bana çok tanıdık gözüktün....:D

Gönderi tarihi:

Asıl ben sana teşekkür ederim Arkadaşım :)Yardımsever, yüreği güzel arkadaşım,keşke dostluğuna laik olabilsem :clover:

Bu orkidelerde senin için İlyadacım

orkide1.jpg

saol 'RA_dya' m en nadide çiçeklerden birisi geldi;) çok hoş saol... :wub::clover:

Gönderi tarihi:

gulyeni0bn.gif

:blushing: bende çok teşekkür ederim :)

:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:

Gönderi tarihi:

kusura bakmayın arkadaşlar bakamadım buraya fazla :D

bana çiçek veren tün arkadaşlara teşekkür ediyorum :P

Gönderi tarihi:

gulyeni0bn.gif

Teşekkür ederim arkadaşım..:clover:

Gönderi tarihi:

hani bana çiçek :(:lol::w00t:

Gönderi tarihi:

sedoşa ve açaya... elinizi çabuk tutun kızlar yoksa ordaki oğlan kapacak çiçeği... :)

resim1ew3.png

dedem ve sedata da çiçekleri için teşekkür ederim..... :clover:

Gönderi tarihi:
bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime, dostlarıma bu kır çiçekleri... görüşmek üzere seviyorum hepinizi...

ne güzel çiçekler bunlar canım benim, aldım bir tane :)

Bugün güneş iyi haberlerle battı benim için..Doğan günde bu çiçekle size güzellikler getirir umarım..:clover:

bundan da aldım, teşekkür ederim arkadaşım :)

gulyeni0bn.gif

teşekkür ederim sedat, bir çiçeğim daha oldu :)

Gönderi tarihi:

aaaammannnınn gloria da burdaymış..... yaw sarı lale kalmamış,ırmızı gülle idare ediver gayri... :P :P

gulummmmmmnk7.jpg

babanın ameliyatı umarım sorunsuz geçmiştir,geçmiş olsun dileklerimle... :clover:

Gönderi tarihi:
aaaammannnınn gloria da burdaymış..... yaw sarı lale kalmamış,ırmızı gülle idare ediver gayri... :P :P

gulummmmmmnk7.jpg

babanın ameliyatı umarım sorunsuz geçmiştir,geçmiş olsun dileklerimle... :clover:

çiçekler için teşekkür ederim tatlişkom :) ameliyat iyi gecti bugun gordum de babamı sonunda :) çok şükür iyi babam...

Gönderi tarihi:

gulummmmmmnk7.jpg

çiçekler için teşekkür ederim tatlişkom :) ameliyat iyi gecti bugun gordum de babamı sonunda :) çok şükür iyi babam...

bu çiçek de benden sana gelsin :):hug:

white_flowers.jpg

Gönderi tarihi:

bu çiçek de benden sana gelsin :):hug:

white_flowers.jpg

çook sevindim ablacım babanın iyileşmesine..... teşekkür ettim çiçeğine........ :wub:

Gönderi tarihi:

Sadece Sedoş'a..Umarım en yakın zamanda renkli çiçek verebileceğim ruh haline dönersin..:(

92640771169e2c5173nm2.jpg

Gönderi tarihi:

gulyeni0bn.gif

teşekkür ederim sağol sedat kardeş..

Gönderi tarihi:
Sadece Sedoş'a..Umarım en yakın zamanda renkli çiçek verebileceğim ruh haline dönersin.. :(

92640771169e2c5173nm2.jpg

inşallah :clover:

Gönderi tarihi:

bu sadece kral x e :clover:

k28pvsh9.jpg

Gönderi tarihi:
1936838c5f3e82621b60650he7.jpg

tüm arkadaşlara birer adet, sevgilerimle :wub:

aldım teşekkürler ......!

ewettttt bilyozzzzzzzzz tabeeeee :w00t::P

çok sağol arkadaşım ......!

gulyeni0bn.gif

xlark tades teşekkürler arkadaşım sen herzaman çiçek verdiğinde beni unutmuyorsun .beni mahcup ediyorsun .

bende en kısa zamanda güzel çiçekler vereceğim sizler ama bu aralar pek fırsatım olmuyor . tüm çiçek veren arkadaşlara çok teşekkürler ederim...........! iyiki varsınız ..... :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:
1936838c5f3e82621b60650he7.jpg

tüm arkadaşlara birer adet, sevgilerimle :wub:

:clover: teşekkür ederim arkadaşım :clover:

Gönderi tarihi:

:clover: teşekkür ederim arkadaşım :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.