Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl isteyen alabilir ben çok isterim...o zaman sorun olurmu ki....
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl Barıştan yana olan herkese uçtum zaten ordan.....gördün mü... teşekkürler alıyorum ben....ve devam ediyorum uçmaya barış çiçeğinin üstünden...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl tüm foruma; Böyle biryerde tatile ihtiyacım var.. Çiçekler için teşekkürler Kleopatra..
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl Barıştan yana olan herkese tüm foruma; EreN ve Kleopatra çok teşekkürler
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl Sevgili Murti'ciğime,Yumoş torunuma,kelebeğime,bu gece uğraştığım Empati'ye,bu gece tanıştığım Butterfly Kiss'e,Esra'ya bu çiçek.. Hepinize iyi geceler..
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl Sevgili Murti'ciğime,Yumoş torunuma,kelebeğime,bu gece uğraştığım Empati'ye,bu gece tanıştığım Butterfly Kiss'e,Esra'ya bu çiçek.. Hepinize iyi geceler.. iyi geceler dedecim yarın çok güzel bir gün olsun dilerim hatta bugün oldu artık bitanesin
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl tüm foruma; aldım kleo... teşekkürler...güzel yer...esrarengiz... Sevgili Murti'ciğime,Yumoş torunuma,kelebeğime,bu gece uğraştığım Empati'ye,bu gece tanıştığım Butterfly Kiss'e,Esra'ya bu çiçek.. Hepinize iyi geceler.. iyi geceler taurus abim...teşekkür ederim....kelebeğin mutlu oldu gece gece bu çiçekle...ee kelebeğin normal bir ihtiyacı...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl Sevgili Murti'ciğime,Yumoş torunuma,kelebeğime,bu gece uğraştığım Empati'ye,bu gece tanıştığım Butterfly Kiss'e,Esra'ya bu çiçek.. Hepinize iyi geceler.. teşekkürler arkadaşım sanada iyi geceler
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl Sevgili Murti'ciğime,Yumoş torunuma,kelebeğime,bu gece uğraştığım Empati'ye,bu gece tanıştığım Butterfly Kiss'e,Esra'ya bu çiçek.. Hepinize iyi geceler.. Tskrler
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl Sevgili Murti'ciğime,Yumoş torunuma,kelebeğime,bu gece uğraştığım Empati'ye,bu gece tanıştığım Butterfly Kiss'e,Esra'ya bu çiçek.. Hepinize iyi geceler.. teşekkür ederim Taurus, sayende ilk çiçeğimi aldım e senin çiçeğin çoktur ama ben de bi tane vereyim, çok severim manolyaları...
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl teşekkür ederim Taurus, sayende ilk çiçeğimi aldım e senin çiçeğin çoktur ama ben de bi tane vereyim, çok severim manolyaları... Koklamaya kıyamam,benim güzel manolyam.. Teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 18 yıl benim sizde yolladigim cicegin resmi yok oyle tek oyle gizli oyle essiz ...
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 18 yıl benim sizde yolladigim cicegin resmi yok oyle tek oyle gizli oyle essiz ... ben alıyım belki gizemi ortaya çıkar,,
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 18 yıl pazar gün çalışanlara; ben yani neyse en azından bi çiçek aldık bu sebeple teşekkürler kleopatra
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 18 yıl şimdi burda gördüm birisini.... çokk özleyip iyi haberlerini beklediğim biri.... gloria'm canım ablam... bu güllerim senin ve inşallah güzel haberlerin için...... benden önce yazmış ama... oysa sürpriz yapçaktım....
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 18 yıl şimdi burda gördüm birisini.... çokk özleyip iyi haberlerini beklediğim biri.... gloria'm canım ablam... bu güllerim senin ve inşallah güzel haberlerin için...... internette bi problem var bugun gidip gidip geliyo herneyse ben de cok ozledim sizi biliyor musunuz? bi rahat rahat takılamadım surda aylardır yaaa sedoşu falan da nasıl özledimmm gerçi kendileri beni artık ne arıyor ne soruyor, unuttu ama neyse canım kelebeğim, güzel haberlerle donmeyi cok isterim buraya inşallah bi sorun olmaz, stresliyim bugunlerde ama hallolcak inanıyorum bu arada seni var ya acayip cokseviyorum
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 18 yıl internette bi problem var bugun gidip gidip geliyo herneyse ben de cok ozledim sizi biliyor musunuz? bi rahat rahat takılamadım surda aylardır yaaa sedoşu falan da nasıl özledimmm gerçi kendileri beni artık ne arıyor ne soruyor, unuttu ama neyse canım kelebeğim, güzel haberlerle donmeyi cok isterim buraya inşallah bi sorun olmaz, stresliyim bugunlerde ama hallolcak inanıyorum bu arada seni var ya acayip cokseviyorum ben de senii çokkkkkkk seviyorum....... en zor günümde mutluluğum olmuştun.....keşke ben de şu içindeki stresi azda olsa alabilsem içinden...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.