Zıplanacak içerik

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Ben yarın burdayım da olmayanlar için kutladım :sorcerer: Belki de yokum :shifty:

• Cevaplar 7,9b
  • Görüntü 436,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Teşekkürler mavim       Teşekkürler Yakışıklı       Teşekkürler ablacım

• Babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar,(kimler baba ise artık hepiciğine bu çiçekler)...  

Gönderi tarihi:

tüm arkadaslara bayraminiz kutlu olsun :)

Seninde bayramın kutlu olsun.teşekkürler. :clover:

Tüm siteye iyi bayramlar :clover:

Gönderi tarihi:

Açacım ben de yarın yokum belki öbürgünde olmayacağım belki de artık hiç olmayacağım. :D:unsure:

o yüzden hepinizin bütün media ailesinin adminin, couldun bütün arkadaşların Bayramı kutlu olsun. Allah tekrarına kavuşmayı nasip etsin. :) İYİ BAYRAMLAR

iek12he3.jpg

kr71zl9.jpg

Gönderi tarihi:

Şeker Gibi Bir Bayram Diliyorum Herkese..

d01c0065no1.jpg

Gönderi tarihi:

Güm Güm Bede Güm Güm..

Davulumun ipi kaytan,

Kalmadı sırtıma mintan,

Virin ağalar bahşişim,

Alayım sırtıma mintan..

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun..

d01c0002cu7.jpg

Gönderi tarihi:
:clover::clover::clover: KİSEYİ TANIMIYORUM Kİ KİME ÇİÇEK VERECEM
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Öslediklerim;

Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm <_<:D ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya :wub: Unuttuklarım varsa kusura bakmasın :sweatingbullets: Özlemediğim anlamına gelmes bu :D

1al3.jpg

Gönderi tarihi:

Öslediklerim;

Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya :wub: Unuttuklarım varsa kusura bakmasın :sweatingbullets: Özlemediğim anlamına gelmes bu :D

1al3.jpg

ayy canım benim.... :wub: bende çook özledim özellikle de seni,gloriayı,dedemi,sedoşu ve celini...canlarım benim kocaman öptüm hepinizi... :clover::clover::clover:

teşekkür ederim..... :wub:

Gönderi tarihi:

Öslediklerim;

Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya :wub: Unuttuklarım varsa kusura bakmasın :sweatingbullets: Özlemediğim anlamına gelmes bu

ayy canım benim.... :wub: bende çook özledim özellikle de seni,gloriayı,dedemi,sedoşu ve celini...canlarım benim kocaman öptüm hepinizi... :clover:

teşekkür ederim..... :wub:

İşte benim canlarım,işte bana kendimi özel hissettiren torunlarım..:clover: Sizi,diğer torunumu ve ailemi seviyorum.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.Bu çiçek öncelikle size ve tüm aileye gelsin.. :wub:

bettyboopqk9.jpg

Gönderi tarihi:

teşekkür ederis tauruscum ;):clover:

Gönderi tarihi:

Aileye dahil olduğunuzun farkında olmanızdan dolayı asıl ben teşekkür ederim..;):clover:

Gönderi tarihi:

nasıl farkında olmam tauruscum -_- bu kadar güzel, eğlenceli ve şen şakrak bir aileye mensup olunurda farkında olunmaz mı ;)

Gönderi tarihi:

Öslediklerim;

Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm <_<:D ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya :wub: Unuttuklarım varsa kusura bakmasın :sweatingbullets: Özlemediğim anlamına gelmes bu :D

1al3.jpg

Çiçekleri kulise gönder -_-:lol:

Çok şekersin canım benim... :wub:

Gönderi tarihi:

Öslediklerim;

1al3.jpg

canım kusenciğim :wub: ben de seni çok ösledim tatlımmmmm seni çok seviyommm teşekkür ederim öptümmmmmmmmm :hug:

İşte benim canlarım,işte bana kendimi özel hissettiren torunlarım..:clover: Sizi,diğer torunumu ve ailemi seviyorum.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.Bu çiçek öncelikle size ve tüm aileye gelsin.. :wub:

bettyboopqk9.jpg

dedecim ben de seni seviyorum :flowers: gracias

Gönderi tarihi:

herkese slm olsun....herkes beni unutmuştur ama ben tüm form arkadaşlarıma binlerce çiçek veriyorum....

Gönderi tarihi:

Arakadaşlar tüm site arkadaşlarıma bu çiçeği veriyorum.

Ne zamandır göremediğim arkadaşlarımada .

Tüm Siteye İsteyen herkes alabilir.

Cicek1.jpg

Gönderi tarihi:

İlk alan ben olayım hadi..;) Teşekkürler dostum..:clover:

Gönderi tarihi:

aldım murticim ihtiyacım da vardı zaten çok teşekkür ederim :):clover:

Gönderi tarihi:

herkese teşekkürler :clover::hug:

Gönderi tarihi:

bettyboopqk9.jpg

Ay benim bitaneeem :hug::wub:

Çiçekleri kulise gönder -_-:lol:

Hadi ordan edepsis :grin::wub:

Gönderi tarihi:

512vx1et.gif

bu sadece bana

Bencil <_<:lol::wub:

Öslediklerim;

Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya

kıs nerde gördün sen beni :unsure::stuart::wub:

İşte benim canlarım,işte bana kendimi özel hissettiren torunlarım.. Sizi,diğer torunumu ve ailemi seviyorum.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.Bu çiçek öncelikle size ve tüm aileye gelsin..

Tşk ederim Tarus abi ;):clover:

Gönderi tarihi:

Öslediklerim;

Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya , Unuttuklarım varsa kusura bakmasın, Özlemediğim anlamına gelmes bu

toprağım bende seni seviyorum kıss ;):D:wub:

bu çiçekden bende alıyorum murticim ;):) tşkler :clover:

Gönderi tarihi:

2004210990142295143_rs.jpg

Bugün çiçeğim sadece romantik şovalyeye...

Sevgi ve saygılarımızla...

2003708853258961577_rs.jpg

Gönderi tarihi:

Öslediklerim;

1al3.jpg

ahh canım bende seni özledim kıss tatlı şey :wub::clover:

Gönderi tarihi:

natali,birce,fisilti,eren,erbay.mine,yagmur,jön,tasyürekli,arman.focal.ilbey,sayman.aysum,aca,taurusmutis,dipnot,alaturka,marti,Gloria ,yumote,siyah,boss,tan-vakti,seval,kaan-bebeto, (Sevgiler hepsinize :)

638226065cs7.gif 329004553xk9.gif 638226065wj1.gif

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.