Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl tüm arkadaslara bayraminiz kutlu olsun Seninde bayramın kutlu olsun.teşekkürler. Tüm siteye iyi bayramlar
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Açacım ben de yarın yokum belki öbürgünde olmayacağım belki de artık hiç olmayacağım. o yüzden hepinizin bütün media ailesinin adminin, couldun bütün arkadaşların Bayramı kutlu olsun. Allah tekrarına kavuşmayı nasip etsin. İYİ BAYRAMLAR
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Güm Güm Bede Güm Güm.. Davulumun ipi kaytan, Kalmadı sırtıma mintan, Virin ağalar bahşişim, Alayım sırtıma mintan.. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun..
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 18 yıl Öslediklerim; Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya Unuttuklarım varsa kusura bakmasın Özlemediğim anlamına gelmes bu
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 18 yıl Öslediklerim; Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya Unuttuklarım varsa kusura bakmasın Özlemediğim anlamına gelmes bu ayy canım benim.... bende çook özledim özellikle de seni,gloriayı,dedemi,sedoşu ve celini...canlarım benim kocaman öptüm hepinizi... teşekkür ederim.....
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 18 yıl Öslediklerim; Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya Unuttuklarım varsa kusura bakmasın Özlemediğim anlamına gelmes bu ayy canım benim.... bende çook özledim özellikle de seni,gloriayı,dedemi,sedoşu ve celini...canlarım benim kocaman öptüm hepinizi... teşekkür ederim..... İşte benim canlarım,işte bana kendimi özel hissettiren torunlarım.. Sizi,diğer torunumu ve ailemi seviyorum.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.Bu çiçek öncelikle size ve tüm aileye gelsin..
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 18 yıl Aileye dahil olduğunuzun farkında olmanızdan dolayı asıl ben teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 18 yıl nasıl farkında olmam tauruscum bu kadar güzel, eğlenceli ve şen şakrak bir aileye mensup olunurda farkında olunmaz mı
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 18 yıl Öslediklerim; Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya Unuttuklarım varsa kusura bakmasın Özlemediğim anlamına gelmes bu Çiçekleri kulise gönder Çok şekersin canım benim...
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl Öslediklerim; Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya Unuttuklarım varsa kusura bakmasın Özlemediğim anlamına gelmes bu canım kusenciğim ben de seni çok ösledim tatlımmmmm seni çok seviyommm teşekkür ederim öptümmmmmmmmm İşte benim canlarım,işte bana kendimi özel hissettiren torunlarım.. Sizi,diğer torunumu ve ailemi seviyorum.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.Bu çiçek öncelikle size ve tüm aileye gelsin.. dedecim ben de seni seviyorum gracias
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl herkese slm olsun....herkes beni unutmuştur ama ben tüm form arkadaşlarıma binlerce çiçek veriyorum....
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Arakadaşlar tüm site arkadaşlarıma bu çiçeği veriyorum. Ne zamandır göremediğim arkadaşlarımada . Tüm Siteye İsteyen herkes alabilir.
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Arakadaşlar tüm site arkadaşlarıma bu çiçeği veriyorum. Ne zamandır göremediğim arkadaşlarımada . Tüm Siteye İsteyen herkes alabilir. İlk alan ben olayım hadi.. Teşekkürler dostum..
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 18 yıl İşte benim canlarım,işte bana kendimi özel hissettiren torunlarım.. Sizi,diğer torunumu ve ailemi seviyorum.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.Bu çiçek öncelikle size ve tüm aileye gelsin.. Ay benim bitaneeem Çiçekleri kulise gönder Hadi ordan edepsis
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl bu sadece bana Bencil Öslediklerim; Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya kıs nerde gördün sen beni İşte benim canlarım,işte bana kendimi özel hissettiren torunlarım.. Sizi,diğer torunumu ve ailemi seviyorum.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.Bu çiçek öncelikle size ve tüm aileye gelsin.. Tşk ederim Tarus abi
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl Öslediklerim; Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya , Unuttuklarım varsa kusura bakmasın, Özlemediğim anlamına gelmes bu toprağım bende seni seviyorum kıss Arakadaşlar tüm site arkadaşlarıma bu çiçeği veriyorum. Ne zamandır göremediğim arkadaşlarımada . Tüm Siteye İsteyen herkes alabilir. bu çiçekden bende alıyorum murticim tşkler
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl Bugün çiçeğim sadece romantik şovalyeye... Sevgi ve saygılarımızla...
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Öslediklerim; Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya Unuttuklarım varsa kusura bakmasın Özlemediğim anlamına gelmes bu ahh canım bende seni özledim kıss tatlı şey
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl natali,birce,fisilti,eren,erbay.mine,yagmur,jön,tasyürekli,arman.focal.ilbey,sayman.aysum,aca,taurusmutis,dipnot,alaturka,marti,Gloria ,yumote,siyah,boss,tan-vakti,seval,kaan-bebeto, (Sevgiler hepsinize
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.