Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl siyahx e gelsin bu çiçek şatosunda ağırladığı için keskinkalem sana yazık buda sana gelsin
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl siyahx e gelsin bu çiçek şatosunda ağırladığı için keskinkalem sana yazık buda sana gelsin teşekkürler ama şatomuz yıkıldı sizlere ömür buda benden sana gelsin
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl hayırdır siyahx belediyemi yıktı kaçakmıydı şaton yoksa olsun unakıtan bakanımız gibi yerine 3 tane yaptırırsın. çiçeğine teşekkürler
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl hayırdır siyahx belediyemi yıktı kaçakmıydı şaton yoksa olsun unakıtan bakanımız gibi yerine 3 tane yaptırırsın. çiçeğine teşekkürler biraz olay unutulsun yapıcam çaktırma
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl ay merak ettim doğrusu ne olayı oldu ki şatoda hayaletmi vardı kendine iyi bak siyahx önce senin sonra tüm forumun bayramını şimdiden kutlarım bayramdan sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın Allah'a emanet
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl mosyna çok mutlu oldum yavvvv teşekkürler...al bu da san o zaman
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl dini topiclerde kutlamıştım kadir gecenizi... bu çiçekler 4 kişiye sedelina, gloria, xlark tades ve figgarocum o çiçek değil yaw yaprak değil mi
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl samimi sevenlere yapmacık sevenelerede her zamanki gibi FUŞKİ....
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl dini topiclerde kutlamıştım kadir gecenizi... bu çiçekler 4 kişiye sedelina, gloria, xlark tades ve figgarocum teşekkür ederim tatlımmmmm
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl o çiçek değil yaw yaprak değil mi yaww kızım bunlar yonca ya uğur getirsin diye sonra dört yapraklı yonca bulucam diye kara kara düşünme bak ben sana yolladım bir tane, diğerlerine sulanma bir tanesi senin... teşekkür ederim tatlımmmmm rica ederim tatlımmmmmmmmm bunlarda forumun erkeklerine ve kadınlarına gelsin... mutlu olun ve mutlu kalın...
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl Evet kedicim ama son 3-4 gündür arkadaşlar kutluyorlar.Hani giden falan olur diye.. Biz yarın kutlaşırız..
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl benimkini yarın kutlayın anacım,ben arefeden bayram tebriği almıyorum
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl Kız ööle deme,Gülsün ve Levi'ye teşekkür ediyorum.Belliki yarın yoklar.İyi bayramlar ikisine de..
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl kıss iki şaka yaptırmadın yani arkadaşlar çok mersi sizlerede hayırlı,sağlıklı,mutlu bayramlar,öpüyorum kocaman kocaman
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.