Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl Önemli değil ! Senin kadar değerli değil ama arkadaşım artık idare et. Selametle
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl Forumdaki bütün dostlarıma kendim gibi güzel bu Leylak'ı(LilaC) armağan ediyorum
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl Seni nemfomanik Lilaç seni.. Teşekkür ederim.. Murti'cim valla mahçup oluyorum arkadaşım.Tekrar teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl Forumdaki tüm arkadaşlarımın MİRAÇ Kandilini kutluyorum.. teşekkürler babacım.. forumu çok öslemişim yaff.. bu çiçekler hepinise... teşekkürler celine..
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl Bu gideceği yeri bilir.. Bunlar da sizlere; Aysum, Gülsün, Selin, Taurus, Erbay, Mine , Gece, Aça, Yumote, Gloria, Sedoş , Güzelyaz, Paula, Günışığı, Birce, Ewücüm, Suheda, Sayman, Jön...
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl Tüm Foruma Gitsin Bu Çiçekler... Tşkler Beni sevenlere gelsin.. Çiçeği alayımda sonra düşünürüs artık ayy çiçeklere çok teşekkür ederim,bendende herkese çiçek Saol çekirgem Forumdaki tüm arkadaşlarımın MİRAÇ Kandilini kutluyorum.. Allah senden razı olsun Taurus abim...Bende bu vesile ile geçmiş kandilinizi kutlarım Bunlar da sizlere; Aysum, Gülsün, Selin, Taurus, Erbay, Mine , Gece, Aça, Yumote, Gloria, Sedoş , Güzelyaz, Paula, Günışığı, Birce, Ewücüm, Suheda, Sayman, Jön... [/color] Tşkler Naticim
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl birazz bencillik yapayım.. kendime armağan ediomm... bir demet papatya
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl Bende açıkgözlülük yapıp papatyadan bir parça kaçırıyorum tşkler
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl hırgızzzzzzzzzzz bıraksana papatyalarımı... Bırakmıyorum işte
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl canım naticiğimmmm sağol yaaaaaaaaaaa sende olmassan kimsenin hatırlayacağı yok tşkk.tatlım..iş yerindeki pc den yazıyorum(nuh-nebii döneminden kalma)o yüzden çiçek yollayamıyorum üzgünüm...ama sen zaten çiçeksin...miiiissssss kokuluuuu....tekrar tşk
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl canım naticiğimmmm sağol yaaaaaaaaaaa sende olmassan kimsenin hatırlayacağı yok tşkk.tatlım..iş yerindeki pc den yazıyorum(nuh-nebii döneminden kalma)o yüzden çiçek yollayamıyorum üzgünüm...ama sen zaten çiçeksin...miiiissssss kokuluuuu....tekrar tşk Tombikim sen de olmasan bize iltifat eden olmayacak.. Rica ederim hayatım ne demek
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl bütün forumdaşlarıma gelsin.........hepinizi çok özlemişim yaaafffff.................
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl Bunlar da sizlere; Aysum, Gülsün, Selin, Taurus, Erbay, Mine , Gece, Aça, Yumote, Gloria, Sedoş , Güzelyaz, Paula, Günışığı, Birce, Ewücüm, Suheda, Sayman, Jön... Bitanem benim saol canım teşekkürler made
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl Bunlar da sizlere; Aysum, Gülsün, Selin, Taurus, Erbay, Mine , Gece, Aça, Yumote, Gloria, Sedoş , Güzelyaz, Paula, Günışığı, Birce, Ewücüm, Suheda, Sayman, Jön... saol tatlım kuzenciğim bu da sana bendennnnnn.... dün evlenen ve balayına çıkan ablama ve enişte beye bunlar ayrıca beni kırmayan ve ne kadar samimi bir dost olduğunu gösteren güzel gözlü arkadaşım, bitaneciğim, şirinem Paulaya seni çok seviyorum tatlımmmm bunları da ....öncelikle....çiçeğim Gloriaya, sonra aileme ve beni seven tüm forumdaşlara gönderiyorum
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl Kızıma,iki torunuma,Yağmur'a ve Made in Turkey'e teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl Öncelikle bu çiçekler yeni evlenen mineu için gelsin mineu cum sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım kardeşim. ve forumdaki diğer arkadaşlara gelsin bu çiçek
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl NATHYciğim ve MELEĞİMMMMM teşekkür ediyorum güzel çiçekleriniz için... Bugünlerde ders calışmaktayım Cuma günü bir sınava gireceğim o güne kadar önceliklerim konusunda biraz değişiklik yapmam gerekti foruma fazla giremiyorum ama sınavım bitsin zaten Sedoş'um da gelecek işte o zaman yaşasınnnnnnn GECEEEEE TEAMMMMMMMMMMMMM olacağız yeniden şimdi forumda sevdiğim her bir kişi için bir güzel çiçek yollayacağım... Hepinize, tüm sevdiklerime... BİR DE SEVGİLİ MİNECİĞİM SANA BİR ÖMÜR BOYU EŞİNLE GÜZEL BİR HAYAT DİLİYORUM... HEP MUTLU OL İNŞALLAH
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl bütün forumdaşlarıma gelsin.........hepinizi çok özlemişim yaaafffff................. sağol alıyım bi tane...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.