Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl Sağol 'yumote' düşündüğün için .buda benden sana teşekkürler teşekkürler meleğim aldım çiçeğini..seni cok seviyorum ben de seni çok seviyorum çiçeğim
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl ayrıca çiçeğime, biteneciğim paulaya ve dedem ve kuzenlerime Deden kurban olsun sana,teşekkür ederim.. Bütün foruma çiçeklerim bütün foruma Aldım teşekkür ederim.. herkese benden çiçek Aldım kediciğim,teşekkür mırnavlarım..
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl . Dünya, şaşırtıcı biçimde ortadoğuda ki trajediye seyirci kalmakta ve insanlık dışı bu durum karşısında bu çiçeklerim bu kirli savaşta ölen masum (çocuk, kadın ve elleri silahsız) insanlara göndermek istiyorum... . Çiçek verebilecek nezaketi olabilen ve eli bir demet tutabilecek güçte olanların öncelikle insan olma erdemi ve onuru ile kendilerini gördükleri aynasal yansımasıyla afrikada, asyada, güneydoğuda, ortadoğuda neyin ne olduğunu bilmeden ölen çocuklara umarım verebilecek ufacık bir demet çiçeği vardır ve olmalıdir.... En azından bir kerelik... Unutmayın; Kapımızı bugün dostlarımız, akrabalarımız ve sevdiklerimiz çalabilir... Ya yarın... Ya yarın kapınızı acımasız bir eşkiya çalarsa, bir savaş çığırtkanı.. Ellerinizde çocuğunuzla... En azından o durumda olmama adına... Şimdiden kendinize bir çiçek gönderin... En azından bu hanı hatırlamak adına yani... Dost sevgilerimle...
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl keşke düşüncelerimizi gerçek yapabilecek sihirli bir değnek olsaydı güzel kalpli dost dipnot teşekkürler fikirlerine
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Tüm Foruma Gitsin Bu Çiçekler... teşekkürler murti.. denizimunun yerinede alıyım..
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl bu çiçek xlark tades'e, denizimu (kankime) ve independece'ye gelsin..onların yeri bende ayrı olduğu için.. bu çiçeklerde tüm foruma gelsin... hepinizi ayrı ayrı seviyorum..
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Beni sevenlere gelsin.. Allam ne güzel çiçek bunlar böyle bayıldım ya Seni çok seviyorum ama sevmesem de alırdım
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl bu çiçeklerde tüm foruma gelsin... hepinizi ayrı ayrı seviyorum.. aldım canım sağol Beni sevenlere gelsin.. tabi ki alıcam kusencim sevmezmiyim seni çok seviyorum teşekkürler kuzen
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Murti_San çiçek kadıysa bana alıyım bitane Senin için olmaz mı ! ayırmıştım sana birtane çiçek ! buyur senin !
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl Beni sevenlere gelsin.. O halde benim de almam gerekiyor.. Bugün evlenecek olan Mine'ciğime veriyorum çiçeğimi..
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl Üsteki verdiğim çiçek ! sulanmadığından solmuş !!! çok nadide bir çiçekti neyse başka birtane vereyim sana Tüm sevenlere ve çiçek vermediğim herkese veriyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.