Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl 3 kişi diyor biz sona kalmışız , taurusmutis olsun bizide unutmadığından dolayı teşekkürler bende aysum , aça ,denizimu,taurusmutis,erbay,Mineu,gloria,gece yağmuru ve Nataila seni unutuyordum bak sanada aklıma gelenleri yazdım .yazamadıklarımada gitsin ....................
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl bende aysum , aça ,denizimu,taurusmutis,erbay,Mineu,gloria,gece yağmuru ve Nataila seni unutuyordum bak sanada aklıma gelenleri yazdım .yazamadıklarımada gitsin .................... bana da gelsin barii,nası olsa gitsin demiş...
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl kimse bana çiçek yollamamış :( ama ben herkese vericem çiçeklerimden
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl AYSUMcummmmmm ve Murti_San çiçeklerinizi aldımmmmm cok ama çok teşekkürlerrrrr Bu akşam tatlı meleğim YUMOTEMe çiçek göndereceğim bennnn... Meleğimmm üzme sen tatlı canınıııııı Biz seni çok seviyoruzzzzzzzzz Çiçeğini saçlarının arasına taktım Meleğimm BAKKKKKK
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl ay canım ya sen var ya çiçeğimsin zaten çiçeğimmmmmmm ben de teni tok teviyom canmmmmmmmmmm sadece gloriama olsun
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl NATALİAma , sessizliğin_kızına , gece_yağmuruna , mineye, açaya , selinime , paulaya ,gloriayaya, beni unutmakta hep direnen sedelinaya , Murti_Sana , taurusa ve made ine veriyorum Aysum'cum teşekkür ederim.. 3 kişi diyor biz sona kalmışız , taurusmutis olsun bizide unutmadığından dolayı teşekkürler bende aysum , aça ,denizimu,taurusmutis,erbay,Mineu,gloria,gece yağmuru ve Nataila seni unutuyordum bak sanada aklıma gelenleri yazdım .yazamadıklarımada gitsin .................... İyi arkadaşsın teşekkür ederim.. kimse bana çiçek yollamamış :( ama ben herkese vericem çiçeklerimden Deden geldi Yumoş torunum,al bakalım çiçeğini..
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl ay bunlar çok güzeller teşekkür ederim bunlar da benden dedeme
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Canım arkadaşımmmmmma gelsin çiçeklerim... Al arkadaşım bu çiçekler senin için
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl ay bunlar çok güzeller teşekkür ederim bunlar da benden dedeme Ben de teşekkür ederim.. Canım arkadaşımmmmmma gelsin çiçeklerim... Al arkadaşım bu çiçekler senin için Üstüme alındım ama umarım hata yapmamışımdır.Teşekkür ederim.. Bu da sana..
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl bana da gelsin barii,nası olsa gitsin demiş... kusura bakma seni unutmadım sadece yazmayı unutmuşum.kusura bakma sana çiçek veriyorum . kimse bana çiçek yollamamış :( ama ben herkese vericem çiçeklerimden sanada gelsin bu çiçekler üzülme ! İyi arkadaşsın teşekkür ederim.. 'taurusmutis' sende iyisin arkadaşım saygılar,,,,,,,,, Bu çiçekte sizlere arkadaşlar
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl kusura bakma seni unutmadım sadece yazmayı unutmuşum.kusura bakma sana çiçek veriyorum . hadi yine iyisin ;affettim
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl NATALİAma , sessizliğin_kızına , gece_yağmuruna , mineye, açaya , selinime , paulaya ,gloriayaya, beni unutmakta hep direnen sedelinaya , Murti_Sana , taurusa ve made ine veriyorum tşk ler bende aysum , aça ,denizimu,taurusmutis,erbay,Mineu,gloria,gece yağmuru ve Nataila seni unutuyordum bak sanada aklıma gelenleri yazdım .yazamadıklarımada gitsin .................... tşk ler kimse bana çiçek yollamamış ama ben herkese vericem çiçeklerimden kıss yollamas olur muyus sanada tşk ler
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl NATALİAma , sessizliğin_kızına , gece_yağmuruna , mineye, açaya , selinime , paulaya ,gloriayaya, beni unutmakta hep direnen sedelinaya , Murti_Sana , taurusa ve made ine veriyorum Tşkler Aysumcum 3 kişi diyor biz sona kalmışız , taurusmutis olsun bizide unutmadığından dolayı teşekkürler bende aysum , aça ,denizimu,taurusmutis,erbay,Mineu,gloria,gece yağmuru ve Nataila seni unutuyordum bak sanada aklıma gelenleri yazdım .yazamadıklarımada gitsin .................... Tşkler Murti_San kimse bana çiçek yollamamış ama ben herkese vericem çiçeklerimden Tşkler Yumotem bu da senin için Kıs nerden buldun benim resmimi beni gerçekten sevenlere çiçek değil kalbimi veriyorum.... Hemen söküp alayım o zaman
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl hadi yine iyisin ;affettim Sağol teşekkürler .sana hiç çiçek vermezmiyim ben
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl beni gerçekten sevenlere çiçek değil kalbimi veriyorum.... Uy kurban olayım senin kalbine,canım Erbay'ım..
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl sabahımı şenlendiren yeşim aça murtisan jön ve aysuma ayrıca çiçeğime, biteneciğim paulaya ve dedem ve kuzenlerime
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl benden seda ablama, ibrahim ve namık abilerime ve kardeşim küçük emraha çiçekler
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl sabahımı şenlendiren yeşim aça murtisan ve jöne canımmmmmm teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl benden seda ablama, ibrahim ve namık abilerime ve kardeşim küçük emraha çiçekler Teşekkür ederim küçük kız
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl sabahımı şenlendiren yeşim aça murtisan jön ve aysuma ayrıca çiçeğime, biteneciğim paulaya ve dedem ve kuzenlerime Sağol 'yumote' düşündüğün için .buda benden sana
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.