Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Bu forumda yeniyim ve şu ana kadar ki izlenimlerime göre; üç çiçeği birden " denizimu " ya veriyorum.
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl saol şekerim yenisin herhalde,hoşgeldin celin nerde ona kaktüs aldım
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl saol şekerim yenisin herhalde,hoşgeldin celin nerde ona kaktüs aldım yok yaff hiç gerek yoktu
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl teşekkur ederim bütün foruma başta amcama Hadi bitane de yeğenim oldu.. Kızlar onaylıyorsanız aileye girecek Deniz..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl yeni tanıştığım arkadaşlara, geceyağmuru, mineu, yemyeşim size gelsin çiçeklerim
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl çiçeklerim forumda bulunan herkeze isim belirtmeyeceğim çünki herkezin adını yazmama gerek yok o yüzden bütün forum dostlarıma sevgiler..... tşk ler abicim habu yapraklar bütün dostlarıma gelsin.... beni sevmeyenlerede fuşkiler hazur bekliy.... tşk ler erbayım Natalie,Eren,Erbay,Mine,Yagmur,Focal,Arman,Ilbey,Sayman,Paula,Birce, Celin,Aca,Dipnot,Güzelyaz,Aysum,Angel,Marti,name,Jön,Taruss tşk ler gülsüncüm Bu güzel Sümbülde Forumda emeği geçen herkese...Ve tabiki sevgili dostlarıma kankim benim alıyorum bu çiçekten bu forumda üye olan herkese.. tşkler yeşim Kankiler'e.. tşk ler tauruscum ayrıca gull , paula, aça ,sardunyam , tan, sedoş, celine, gloria, manidar, gecem, mineu, natalie, nerro, aysum, jön, güçlü, gülsün ve sayman a dostlukları ve sıcacık kalpleri temiz yürekleri için tşk ler yumoş yeni tanıştığım arkadaşlara, geceyağmuru, mineu, yemyeşim size gelsin çiçeklerim tşk ler nerro
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl önemi varmı mine abla.. teşekkür edesin diye vermedim ben o çiçeği..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl Rica ederim Mine'cim.. Arkadaşlar bugün acayip enerji doluyum,Hepinize gelsin bu çiçek..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl önemi varmı mine abla.. teşekkür edesin diye vermedim ben o çiçeği.. iyi o halde geri alıyım bare teşekkürümü Rica ederim Mine'cim.. Arkadaşlar bugün acayip enerji doluyum,Hepinize gelsin bu çiçek.. taurus tşk edebilir miyim sana
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl taurus tşk edebilir miyim sana Et et elini korkak alıştırma..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl yeni tanıştığım arkadaşlara, geceyağmuru, mineu, yemyeşim size gelsin çiçeklerim Tşk ederim canım teşekkür edesin diye vermedim ben o çiçeği.. Kankimmmmmmmm Rica ederim Mine'cim.. Arkadaşlar bugün acayip enerji doluyum,Hepinize gelsin bu çiçek.. Tşk ettik Taurus Et et elini korkak alıştırma.. Dur bende iki tane çakam malum elimi korkak alıştırmamam lasım
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl Hafta sonu Sedoş'umla konuştum. Onu unuttuğumuzu sanıyor Dedim ki "Deli misin kızım hala forumda sen olmasan da çiçeklerin gönderiliyor... Kİmse seni unutmadı... Herkes seni çok seviyor" Sedoş'um da kendisi adına hepinize çiçek yollamamı ve hepinizi çok sevdiğini söylememi istedi.. Şimdi çişçek yollayamıyorum buradan biliyorsunuz siz yolladuım varsayın. Durun ben yine bir adres vereyim, o adresten bakıverirsiniz. İkincisi de SEDOŞ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYOR http://www.blogotype.com/img/blogbilder/orkide.jpg
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.