Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl öncelikle çiçeğimi kendime veriyorum çünkü kaç zamandır hastaydım yatıyordum..kimse ziyaretime gelmedi çorba bilem yapmadılar........ onun üçün ilk çiçeim bana........... sonra yeni avatarı süper olan kralx arkadaşa gitsin diğer çiçeim...... sonra finalller bittimi bilmiyorum ama gorgi ve aziz'e gitsin üçüncü çiçeim........
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Geçmiş olsun madecim.. bilsem çorba yaptırırdım.. Sana şey dicektim ya.. Hani benim hasta olduğum bir avatarın vardıya.. Onu benim için kısa bir süre koyarmısın.. pls
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Geçmiş olsun madecim.. bilsem çorba yaptırırdım.. Sana şey dicektim ya.. Hani benim hasta olduğum bir avatarın vardıya.. Onu benim için kısa bir süre koyarmısın.. pls çok teşekkür ederim.... bu arada avatar değiştimi bu muydu dediğin avatar acep..........
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Made bu olsa diğerini koy demzdim heralde dimi.. Dieğri vardıya bir ben değil herkes hasta oluyodu.. Ama neyse ya.. Hasta hasta uğraşma şimdi.. Saolasın.. Bu arada bu haftaki çiçeklerimi.. Tüm forum arkadaşlarıma gönderiyorum..
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl töbe töbe....sen dediğinde değiştim be avatarı nasıldı sen tarif et monarısayımı diyon neyi diyon.....
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl ben çiçeklerimi;rahatça muhabbet edebildiğim,aramızda alınganlık çıkarmayan,esprıden sohbetten anlayan arkadaşlarıma vermek ıstıyorum: yumote,taurus,sardunyam,gull,glorıa,paula,güzelyaz,taş yürekli,,natalıa,jön,erbay
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl üç degil sadece iki çiçeğim var bi tanesi canımmmmmmmm Sedelinam'a, diğeri beni yazdıklarımdan dolayı bi gun dogru da anlayacağını umdugum Taurus arkadasıma...
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Çiçeklerimi, ********* ve mide bulandırıcı espirilerle stres atanların haricindeki bütün arkadaşlara veriyorum...
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Sedelinacım tsk canım Sana cicek vermeye gerek yok sen zaten çiçeksin
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl teşekkür ederim sedelinam, bende bunu sana ve tüm sevdiklerime yolluyorum...
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Öncelikle bi tartışmanın içine sürüklediğim gloria ve sedoş'tan özür diliyorum.. Ardından o bu diye ayırmadan tüm forum arkadaşlarıma gönderiyorum..
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl forum arkadaşlarından biri olarak teşekkür ediyorum, sağolasın... buda benden sana
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Sadece bir demet Gonca sunardım Yüreğimin en derin kuytu KöşeLerinden ...... Sebep _ MutLuyummmm Bi Nebze payLaşmak İstedim herhangi Bir resim feLankoyamadım ama Samimiyetim yeter herhalde
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl İlk çiçeğimi kankime veriyorum Gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun ühü ühüü Ece ablacım yokluğun çok belli oluyor lütfen çaabuk gel Aça çok tşk ederim tatlım çiçek için Ve ismini sayamadığım yüreği güzel forumdaşlarım için
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl sedoşşcumm bende seninle yazışmaktan çok keyif alıyorum , çok teşekkür ederim , buda benden sadece sanaa
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl İlk çiçeğimi kankime veriyorum Gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun ühü ühüü Ece ablacım yokluğun çok belli oluyor lütfen çaabuk gel teşekkür ederim canım benim ağlama kıss beni de ağlatıcan efet ablacım yaaa ne çok severmişsin gezmeyi hala boğazda mıdır acaba
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl En son boğazda çay içerken bırakmıştım ama hala ordaysa donmuştur garibim Allah ağlatmasın kankim
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl nedne 3 kişi anlamadım ben ben belki 5 kişiye verecem natalia,gece_kuşu,paula,siyam,sardunyam çok iyi dost ve insanlar
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl ben bissürü kişiye vercem mutlu olasın patronum ,gece yağmuru aplama,ece aplama sedelina aplama ,taurus'a ,gloria aplama paula'ya ,yumote'ye ,siyam'a tan vakti'ne ,fearles-man'a,arman abime ve burdaki herkese :clover:
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl tan cım seni yeni tanıdım ama , gösterdiğin yakınlık için teşekkür ederim , buda senin için açaaaaa minik pisim sanada çok teşekkürler çok incesin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.