Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl bi çiçeklerde meydün ablama,aziz kardeşime,gülsün ve natalia öğrencilerime,mineu'ya,focal'e arman abime,vakana abime,gece yağmuruna,aça'ya,angelflower ablama,sayman abime,jön'e vede yeni katılan arkadaşlar gelsin... teşekkür ederim erbay kardeşim
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl erbayım feriğim....... fidanım.......... yeşil eriğim sağol............buda benden sana gelsin.....
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl erbayım feriğim....... fidanım.......... yeşil eriğim sağol............buda benden sana gelsin..... bende teşekkür ederim...sen bunları hak ediyorsun ablacım...
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl bende teşekkür ederim...sen bunları hak ediyorsun ablacım... sende herşeyin en iyisini hakediyorsun canım........
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl çiçeklerimi dağıtmakla bitirememki aysuma , açaya , mineuya , kriptexe , yumoteye , sedelinaya , gülsüne , armana , tauruscuma , ve bu forumda bulunan herkese benim çiçeklerim saygılı oldukları için ...............................
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl çiçeklerimi dağıtmakla bitirememki aysuma , açaya , mineuya , kriptexe , yumoteye , sedelinaya , gülsüne , armana , tauruscuma , ve bu forumda bulunan herkese benim çiçeklerim saygılı oldukları için ............................... Paulacım çok teşekkür ederim.. BUnlarda benden sana canım..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl çiçeklerimi dağıtmakla bitirememki aysuma , açaya , mineuya , kriptexe , yumoteye , sedelinaya , gülsüne , armana , tauruscuma , ve bu forumda bulunan herkese benim çiçeklerim saygılı oldukları için ............................... teşekkürler paula bu arada ''tauruscuma'' gözümden kaçmadı söliyim
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl hiç bişeyi gözden kaçırmamak lazım , iyi dost kazanacağını anlarsan
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl çiçeklerimi dağıtmakla bitirememki aysuma , açaya , mineuya , kriptexe , yumoteye , sedelinaya , gülsüne , armana , tauruscuma , ve bu forumda bulunan herkese benim çiçeklerim saygılı oldukları için ............................... teşekkür ederim canım. bu da karşı sıradan benden sana
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl mine aplama yağmur aplama ece aplama aysumaaa glario yaaa apolyont aaa bu da bütün forumdaşlaraaa
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl mine aplama yağmur aplama ece aplama aysumaaa glario yaaa apolyont aaa bu da bütün forumdaşlaraaa Canım açacım sağol..bunlarda benden sana.. Cafeden sakın atma bu kızı minem..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl benden de sana kocaman bir çiçek AÇA'cığım Ayrıca diğer çiçeğimi de hazır sırası gelmişken gene Taurus'a gönderiyorum. Bi de içimden geldi Sedelina (Bülent mevzusundan)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.