Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl ya bende hepinize çiçek vereceğim ama buraya resım nasıl konulur bilmiyorumm
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl başta made arman zeynep golgi kırlangıca sonrada tüm forum sakinlerine gelsin çiçeğim...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl arkadaşlar bende herkese burdan sevgilerimi gönderiorum böceğe takılmayın burda önemli olan çiçek
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl aha buraya koyuyom isteyen alsın içindekini sen al önce sonra bakarız
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl aha buraya koyuyom isteyen alsın Allahim verdigi cicek bak ne var balikmi icinde
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 19 yıl efendim bu gülleri başta neveser hanım olmak üzere forumumuzun bütün nadide çiçeklerine renk katması amacıyla yolluyorum
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl ya ben yakından tanımıyorum ama başta karçiçekine madein turkeye ve diğer tüm arkadaşlara gönül dolusu çiçekler veriyorum.. Biri bana buraya nasıl çiçek koyabilirim öğretirse onada vericem söz .
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl öğrenirsin zamanla üsme kendini banada çiçek verecek olsaydın sölerdim
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Canım benim çok tşk ederim Keşke bşka birini bulsaydın çiçeği getirmesi için kankim
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl bu solacak gülleri hiç solmayacak güllere gece yağmuru, mineu ya gönederiyorum umarım kabul ederler
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl bu solacak gülleri hiç solmayacak güllere gece yağmuru, mineu ya gönederiyorum umarım kabul ederler Ne demek tabi kabul ederiz Focalim çok tşk ederim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.