Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 kurumayanlarda var....... onlarda ya yerini bulmuyo yada amacına ulaşmıyo Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 onlarda ya yerini bulmuyo yada amacına ulaşmıyo nazar etme ne olur... çalış seninde olur.. :D Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 nazar etme ne olur... çalış seninde olur.. :D Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 nazar etme ne olur... çalış seninde olur.. :D aloooooo atışacak yermi bulamadınız gidin başlığımdan alla alla bende bi yer tavsiye ettiler diye hemencecik okuyom Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 (düzenlenmiş) aloooooo atışacak yermi bulamadınız gidin başlığımdan alla alla bende bi yer tavsiye ettiler diye hemencecik okuyom Tarih: 6 Temmuz , 2006 Düzenleyen: dogville. Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 neyse tamam atışabilirsiniz bu çiçekten sonra bişey demem Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 tamam araştırmalarım devam ediyor sana güven olmaz anlaşıldı ya paran varsa kardeş kardeş hallederiz Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 neyse tamam atışabilirsiniz bu çiçekten sonra bişey demem thor iki çiçek daha koysak bakalım nelere evet diyceksin Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 thor iki çiçek daha koysak bakalım nelere evet diyceksin Thor İzmir - Karaburunu tavsiye edebilirim sana... Hem sakin bir yer hemde tüm yıl tatil yapmış olursun Doğa ve deniz yamacında... Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Thor İzmir - Karaburunu tavsiye edebilirim sana... Hem sakin bir yer hemde tüm yıl tatil yapmış olursun Doğa ve deniz yamacında... teşekkür ederim berceste umarım çok zaman geçmeden gidebilirim... Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 ya paran varsa kardeş kardeş hallederiz oldu sen de bi miktar koyda ortak alalım arsayı bi ucuna ben diğer ucunada sen yap evi Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 thor iki çiçek daha koysak bakalım nelere evet diyceksin çok kötüsün ben iyi niyetimle atışın dedim sen dalganı geç bakalım istemem çiçek felan 1,2,3,4,5,6 farketmez Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 çok kötüsün ben iyi niyetimle atışın dedim sen dalganı geç bakalım istemem çiçek felan 1,2,3,4,5,6 farketmez bak doğrusunu yazıyım noldu başka ka neyse yazmıyorum iyi günler Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bak doğrusunu yazıyım noldu başka ka neyse yazmıyorum iyi günler bazen yapıyorum bunu niye yapıyorum hiç bilmem ...... gibi Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 oldu sen de bi miktar koyda ortak alalım arsayı bi ucuna ben diğer ucunada sen yap evi tamam canım bende ekliyeceğim para....şaka maka derken varsa gel alalım bi yer gerçi ben tamamen şehir değiştiriyorum 2 ay sonra bakalım nolacak sonumuz Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 tamam canım bende ekliyeceğim para....şaka maka derken varsa gel alalım bi yer gerçi ben tamamen şehir değiştiriyorum 2 ay sonra bakalım nolacak sonumuz tamam ben buldum bi yer dönümü 750 ytl ama ağaç yok,yol yok,su yok,elektrik yok,yok allah yok ! gel kaçırmayalım bunu bedava valla hesap nomu yolluyom öm den 375 yolla ben işlemleri başlatayım arazinin resmide aşağıda yerini kimseye söyleme koordinatlar bende kapmasın kimse bu kelepir arsayı... ağzının suyu aktı dimi arsayı görünce Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 tamam ben buldum bi yer dönümü 750 ytl ama ağaç yok,yol yok,su yok,elektrik yok,yok allah yok ! gel kaçırmayalım bunu bedava valla hesap nomu yolluyom öm den 375 yolla ben işlemleri başlatayım arazinin resmide aşağıda yerini kimseye söyleme koordinatlar bende kapmasın kimse bu kelepir arsayı... ağzının suyu aktı dimi arsayı görünce thor özelden bana ulaşıp koordinatları verirmisin hiç insan yok çok iyi. Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 thor özelden bana ulaşıp koordinatları verirmisin hiç insan yok çok iyi. o türün olmadığı bir yer yok,onun için koordinatlarla uğraştırma beni Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 o türün olmadığı bir yer yok,onun için koordinatlarla uğraştırma beni pardon abi rahatsız ettim Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 pardon abi rahatsız ettim Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 çiçeğe kanan sensin ben değil... Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 çiçeğe kanan sensin ben değil... bak oda doğru herkesi kendim gibi görüyorum işte naparsın Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 bak oda doğru herkesi kendim gibi görüyorum işte naparsın demek kendine düşmansın beni de kendin gibi görerek sana düşman mı sandın Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 niye bu tür düşmanına çiçek mi veriyorki iyi bu arada bana düşman olmadığınıda öğrenmiş oldum Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 niye bu tür düşmanına çiçek mi veriyorki iyi bu arada bana düşman olmadığınıda öğrenmiş oldum niye sana düşman olayım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.