Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SIRTINDAN SOPAYI KARNINDAN SIPAYI EKSİK ETMEYECEKSİN :))


A_K_R_E_P

Kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyeceksin?  

13 üye oy verdi

  1. 1. Kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyeceksin?

    • doğru
      2
    • yanlış
      0
    • tamamen saçmalık
      11


Önerilen İletiler

İlkel ve reddedilesi bir söz..

Ne sıpası ne sopası ...

Çocuk yapacaksan insan gibi eğitebileceğin ve bakabileceğini yap..

Eşine de insan gibi davran oda sana insanlık yapsın..

Ne yani bayanlar farklı bir yaratıkmı..

Onların da aklı, gururu, ruhu, duygusu var..

Onların da insanca yaşama hakkı var..

Böyle davrananları ve böyle düşüncelere sahip olanları kınıyorum...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

oraya o anketi koymanız oylamaya sunmanız bile aşağılık ve aşağılayıcı birşey. o cümleyi sarfeden atanın ben yedi ceddine.... :angry2:

 

AYRICA bu başlığı açan arkadaşım, bu senin için bir saçmalıksa eğer bunun senin açından bi tartışılacak tarafı yoktur değilmi? başkalarının düşüncesini öğrenmek için yaptım diyorsan bırak o düşünceler onlarda saklı kalsın sen kendi düşündüklerine bak.

SAYGILAR...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bu devirde böle şeyler kaldımı

 

ama vardır hala bu söz kırsal bölgelerde ama buralar için bu söz doğru değildir.

tamam saçmalık herkez kendine dayak attırmayacak kadar akıllı ve çocuk hakkındada bir o kadar bilinçli

 

 

saygıar bizden yana......l

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 ay sonra...

Üzülerek söylüyorum ki ; sistem ve yaptırımlar değişmedikçe bu ilkel ve çirkin cümleyi ilke edinen zavallılar yaşamda yer alacaklar. Çünkü eğitim de bunu çözemiyor , yaşadım ve gördüm maalesef....

Ben kadınlara şiddet uygulayabilen üniversite mezunu, iyi bir şirkette iyi bir pozisyonda(M.Süngüoğlu) bir erkekle ?? maalesef evlilik yaşamış biriyim. İlk eşini de beni de çok çirkin şeylere maruz bıraktı. (boğaz sıkma, duvarlara çarpma, yüzünü mosmor bırakma...)

Ben şikayet ettim 1 haftalık raporumla beraber ve davacı oldum . Sonuçlanması için 10 ay bekledim. Sonuçta aldığı ceza ve karşılığı aynen şu : " EŞİNİ YARALAMA SUÇU SABİT , KARŞILIĞI 15 GÜN CEZA VE BUNUN PARA KARŞILIĞI 300 YTL."

Sorarım sizlere, saçma sapan bir nedenle bile eşini dövüp zarar verebilen medeniyetsizleri !!! kültürsüzleri !!

bu cezalar durdurur mu ???? Kendine eğitimi ve kültürü ile, iradesi ile, sahip çıkamayan bu gibileri kanun da durduramazsa vah biz kadınlara....

 

Bu cümleyi ilke edinenler, kızkardeşlerine, kız evlatlarına da bir dönüp baksınlar lütfen uygulamaları esnasında veya sonrasında...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bu basligi görünce çok sasirdim.ama sonra bu sözleri sarfeden,kadina siddeti kendinde hak gören insanlarin oldugu dünyada buda normal.dayak normalmi deyilmi diye tartismaya basladik...

Su cümlenin igrençligine ve bir o kadarda bencilligine bakin.yani hersey bize bagli istersek döveriz istersek çocuk yaptiririz,kadinlar erkeklerin mali ya.

Lütfen bu gibi seyleri artik asalim kadinlari tartisalim diyerek bile asagilamayalim.tartisma çeliskili durumlarda ve kadin erkek ayrimi yapilmadan karsidakine saygi duyarak yapilmali yada hiç yapilmamali!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

gerçekten çok ayıp ,çok fazla kınıyorum bu konuyu. Kadın hayvan değildir,kaldı ki hayvanın dayakla eğitilmediği bir devirde kadın ile dayak kelimesini yan yana koyabilmek bile medeniyete çok aykırı.Siz erkekler kendinizi ne sanıyorsunuz gerçekten çok merak ediyorum.Nasıl bu kadar kaba ,bu kadar düşüncesiz olabiliyorsunuz?? (sözüm meclisten dışarı, ama bu düşünceyi savunan herkese) A_K_R_E_P bu konuyu tartışmaya açmanı ve özellikle bu konu başlığının yanına :)) işareti yapmanı kınıyorum. :angry:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.