Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 o zaman relax lütfen dogville relax... tamam iyiyim şimdi hey hey geldi bi ara şimdi yok Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Şşşttt naber dogville bensiz nasıl geç,ti günlerin Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Şşşttt naber dogville bensiz nasıl geç,ti günlerin kimsin sen berceste diye birini ben tanımıyorum sadece biri vardı bikere hoşçakal demeden kaybolmuş dönmemişti o musun sen Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 ya evet o benim ama bir sor neden.. yaa zaten ben sana açıklamadım mı Aaaa veda etmek için geldim zaten dogvilleme hoşçakal demeden gitmeyeyim dedim Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 ya evet o benim ama bir sor neden.. yaa zaten ben sana açıklamadım mı Aaaa veda etmek için geldim zaten dogvilleme hoşçakal demeden gitmeyeyim dedim ya bırakma forumu ya sen gidersen güncel konuları kim dolduracak kim ispatlayacak O nu kim tartışacak inatla ve dobraca dobra lafını sevmiyosunya mahsus dedim Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 vallaha ya 3-4 gün gelmedik hala aynı konular var güncel konularda yerime seni bırakıyorum.. inanıyorum ki bu görevi hakkıyla ifa edeceksin tartışma desen sennde üstüne yok o konuda forumu bıraktık diye seni de bırakmış olmayacagız ya Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 vallaha ya 3-4 gün gelmedik hala aynı konular var güncel konularda yerime seni bırakıyorum.. inanıyorum ki bu görevi hakkıyla ifa edeceksin tartışma desen sennde üstüne yok o konuda forumu bıraktık diye seni de bırakmış olmayacagız ya umarım öyle olurda bırakmazsın beni Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 bırakmam bırakmam senin gibi ...... bir daha nerede bulacagım Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 daha önce korku başlığı kaldırılsın diye başlık açtım şimdi düşünüyorum ki düşünmek bazen insanın ertelediği ertelemek istediği bi eylem olabiliyor mutlu olmak adına .... korku ve şiddet hayatın içinde var kalsın forumda ama sevgi güzellik adına hiç bir şey yok kaldıralım o başlığı gerçekçi olalım şiddet var sınırsız korku da var ve gerçekler sevgi ise sadece sanrı ütopik şeylerle uğraştırmayalım üyeleri din tartışalım inandırmaya çalışalım karşılıklı politika tartışalım sorgulayalım her şeyi ama var olan şeyleri hadi cevap yazın o senin hayatın sende yok deyin yazın bunu gülün hatta böyle yapında bir kere daha kanıtlamış olun sevgi olmadığını kim beni kurtların arasına kuzu olarak gönderdi pacino cevaplasın bu soruyu oyaladı beni filmleriyle cevaplasın hadi kurtuluş incilde diye öğrettiler filmlerde hepimiz hollywood kölesiyiz incildemi bekleyelim kurtuluşu yoksa muhammedin tanrısı ndamı putlarımı istiyorum ben hissetmek istiyorum tanrıyı ordamısın dediğimde evet demesin yalnız bir şeyler yapsın şiddet mi daha önce vardı sevgimi kabil habili öldürmeden önce aşık olmamışmıydı adem havvaya ben cevap veriyim tabiki önce adem havva vardı aşk sevgi yoktu ama neslin devamı için yeryüzündeki yalnız iki insan evlendi kandırmasınlar bizi ademse ilk beşer onun gelmesiyle şiddet gösterdi kenini kabille birlikte sevgi hiç olmadı sevgi felsefenin alt başlığı olsun bence sorgulansın biraz yıllardır sorgulanmadığından bu kadar popüler şimdi ezelim o duyguyu bu foruma yakışmıyor sevgi başlığı gerçekçi olalım hadi yazın alaylarınızı kafama takıcam ne derseniz ince ruhum olduğunu kanıtlıycam kendime HABİL ÖLDÜ YÜZYILLAR ÖNCE BİZ KABİLİN SOYUYUZ İYİ HİÇ BİR ŞEY YOK OLAMAZKİ KABİLİN SOYUYUZ BİZ KANIMIZ ENGEL OLUR SEVGİYE SEVEMEYİZ ATANIZA SAHİP ÇIKINDA KALDIRIN ŞU SEVGİ BAŞLIĞINI DAMARLARINIZDA HALA KABİLİN KANI VARKEN FAZLA ZORLAMAYIN SEVGİ YOK HİÇ OLMADI habilin kimsesiz çouğuyum ben en yetim benim incitmeyin beni hayır kaldırılmasın... ben aşkı dayımın gözlerinde gördüm... benim bir dayım var,uzun boylu,yapılı,dağ gibi adamdır benim dayım.... denizlide "ilbadı" denilen çok tehlikeli vede belalı olan bir mahallede oturur..genç yaşında libyaya ekmek parası kazanmaya gittiği yıllarda edindiği sırt rahatsızlığından dolayı kaybetttiği gücü vede o yaşta malulen emekli oluşu ona o tehlikeli mahalledeki saygınlığını vede çevresinin ondan korkunun verdiği saygının yitirilmesine olanak vermemiştir... ülkücüdür benim dayım...ama "bahçeli kriterleri"ne hiç uymaz o....uyamaz...üstüne basılmış bir ayakkabısı vede onun altında her daim beyaz delik beyaz çorabı hiç eksik olmaz...ter kokar üstelik..vede yıllarca sırtından çıkartmadığı sayısı üçü beşi geçmeyecek atletleri sararmışdır...ama hayatta gördüğüm en onurlu insanlardan birisidir o..hiç kimseden kendisi için bir şey istediğini görmedim şu ana kadar... ve dayım bir gün evlendi...iki tane çocuğu oldu...osman ve fatma... fatma çok zeki..zehir gibi..osmanda ilkokul sona doğru ablası ingilizce çalışırken ondan çat pat ingilizce öğrenecek kadar akıllı...ama dedim ya dayı "ülkücü vede muhafazakar"...osman büyüyünce hoca olmak istedi yıllarca...babasıda onu gururla dinledi "oğlum hoca olacak" diye... yıllar yılları kovaladı..osman şimdi rock dinleyen,bateri çalmak isteyen vede benden gerekli materyalleri isteyen bir genç şimdi...fatmada istanbulda bir üniversitede bölümünde okul ikincisi.. dayımmı....???? o muhafazakar,dağ gibi adam,çocuklarını canından çok seven kişi şimdi kızını başka bir ülkeye gönderip öğrenimine devam etmesi için dizlerinin üstüne çökmeyi göze aldı,osmandaki bu hızlı değişimi görüp çıtını çıkarmıyorki,ben söz konusu olasaydım zamanında;olacakları tahmin bile edemiyorum.... çocuklarına sesini yükselttiği andan sonraki o kendinden emin duruşu....ama onlar gittikten sonraki dolu dolu olan gözlerinde gördüm ben aşkı.... ben aşkı "sadece ve sadece"dayımın gözlerinde gördüm.... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 aşk ve sevgi başlığına gerek yok. zaten havadan sudan konular başlığının çoğu bunun için kullanılıyor Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 en sevdiğim tpiclerdn bırı burası da,ev sahıpleri yok ortada Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 eyvallah natali eline sağlık bu başlık için forum yöneticilerinden ve üyelerden özür diliyorum duygusal patlama anında yazdım bunu kaldırırmısınız fena patlamışın sen bilader Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.