Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

AKP iktidar surecinde, genelde F.Gulen ve evengalizmin "demokratik teokrasi" tarafinda yer alan, A.Gul'un; tum diktator donemindeki her turlu baskili yonlendirim ve yaptirimlarina karsi ve buna yonelik gezi direnisi ve cesitli halk kesimi eylemlerine karsi ve hatta son donemdeki diktator-cemaat cikar savasindaki her turlu diktatorun yaptirimlarina, gorev degisikliklerine ve 17 Aralik  yolsuzluk, rusvet, kara para aklama ve bu konudaki "tarafli yargi" tutumuna karsi ve ayni yarginin diktatorun bertaraf ettiklerine uyguladigi "cezali yargi" nin ve iki yuzlulugun aleni ortada olmasina karsi ve de diktatorun attigi yalanlarin ortaya cikarilmasina karsi v.s. her zaman "ortaci/ilimli/bananeci/sakin/suskun" temelli bir karakteri oynamistir.

Yalniz artik iki somut konuda yol ayrimindadir, ya diktadan yana olacak, tarafini belirleyecek, ya da elde kalan hukuktan ve elde kalan BIREYSEL ILETISIM HAK VE OZGURLUGU" nden yana olacaktir.

Su an elinde HSYK'yi tamamen yargi olarak diktatorun  tek adamina otokrasi olarak teslim edecek olan bir ferman elindedir ve onayini beklemektedir.ya 

Ayni sekilde interneti dunyanin cag olarak en geri kalmis duzeyine cekecek iletisim hak ve ozgurlugu yani internet yasaklari fermani da elindedir, ya veto edecek, ya da onayliyacaktir.

Kisaca cumhurun basinin artik o eski "ortaci olma luksu" kalmamistir. Diktatorun vicdandisi ayrimcilik politikasi; tarafini belirleme adina, onu da son noktaya getirmistir.

Verecegi karar sadece kendi beyin duzeyinin algisini ya da politikasini degil; ulke ve toplumun dunya gozundeki yerini belirlemede de onemli bir rol oynayacaktir.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Cumhurun basi, internet yasaklarini onayladigini duyurmus.

Gönderi tarihi:

Öncesi ve sonrası :)

1622663_725609054146091_1095297021_n.jpg

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Gerekcesi de, gerekce olsa!

Bir süredir gündemdeki internet yasası hakkında yoğun mesajlar gönderiyorsunuz. Mesajlarınızda özellikle iki husus üzerinde itirazlar ilettiniz. Bu iki noktaya ilişkin sakıncaların esasen ben de farkındaydım. Nitekim, Hükümetimizle temasa geçip bu iki noktaya ilişkin düşüncelerimi paylaşmış ve bunların düzeltilmesini istemiştim. Memnuniyetle görüyorum ki iki maddeyle ilgili kaygılar yarın yeni bir yasal düzenlemeyle giderilecek. Bu düzenlemenin süratle gerçekleşmesine fırsat vermek için Macaristan'dan döner dönmez önümdeki yasayı onayladım. Hükümetimiz ve siyasi partilerimize gösterdikleri anlayıştan ötürü teşekkür ederim. Hepinize iyi akşamlar diliyorum.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.