Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Fatih Hilmioğlu Ölüyor.


irinçköl

Önerilen İletiler

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan Eski Rektör Fatih Hilmioğlu'ndan üçüncü bir kanser nodülü bulunduğuna ilişkin rapor verdi. Hürriyete konuşan Fatih Hilmioğlu'nun kardeşi Hayati Hilmioğlu, "Başbakan bir şey yaptı yaptı, yapmadı adam ölüyor" dedi.

 

Eski İnönü Üniversitesi Rektörü Fatih Hilmioğlu, Ergenekon terör örgütü üyeliği suçlamasıyla tutuklanarak Silivri Cezaevine konulmuştu. Yapılan yargılama neticesinde Hilmioğlu 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İleri düzeyde siroz hastası olan Fatih Hilmioğlu, üniversite hastanelerinde alınan raporalar rağmen tahliye edilmedi.

 

ADLİ TIP İZİN VERMEDİ

Tahliye edilmemesine gerekçe olarak da Adli Tıp Kurumu'ndan gelen "cezaevi şartlarında tedavisi yapılabilir" raporları etkili oldu. Fatih Hilmioğlu'nun kardeşi Hayati Hilmioğlu, kardeşinde üçüncü bir kanser nodülü tespit edildiğine ilişkin çarşamba günü Cerrahpaşa Tıp Fakültesinin yeni bir rapor verdiğini bildirdi. Hilmioğlu, Hürriyet

 

 

Ergenekon' davasında tutuklu yargılanan eski İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu, kanser hastası olduğu halde hala hapiste tutuluyor. Bu cinayete engel olmalıyız. Hilmioğlu derhal serbest bırakılmalıdır. İlgili makamlara ve Cumhurbaşkanına duyurulur. 
CİNAYETİN ÖNÜNE GEÇMEK VE YAŞATMAK İÇİN SEN DE İMZANI AT

 

 

 

http://www.change.org/tr/kampanyalar/cinayetin-%C3%B6n%C3%BCne-ge%C3%A7mek-ve-ya%C5%9Fatmak-i%C3%A7in-destek-ama%C3%A7li-imza-vermelerini

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.