Φ tülvent Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2013 2014 Hep beddua olmaz. Dua da lazım. * Kızlı-erkekli... Tayyip Erdoğan'sız yıllar dilerim. Amin. Yılmaz Özdil Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2013 Mutlu yıllar sevgili ve kıymetli @@tülvent 1 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2014 Yeni yıl dileği olarakKüçük bir mutluluk istiyorum,o kadar küçük olsun ki istemesin kimse benden onuben yüreğimde, elimdetoprağımla birlikte yetişeyim hayatabir borcum olmasın insandan doğadan yanabir mutluluk ki sorma gitsinyeter ki bir benim olsuntüm dünyadan, tüm güzellikleri severkenbenim sevgimle, senin sevginle çoşar bugünyarının hikayesi olsunyazmak isteyip de yazamadığımilk sayfasından sonunasevda, mutluluk, aşk, özgürlük bir olsun... Nazım Hikmet 1 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2014 Yeni yıl tüm Türkiye' de kutlandı. İstanbul'da Taksim ve Nişantaşı'nda kutlamalar yapılırken, Ankara'da Kızılay Meydanı'nda Güvenpark'taki kutlamalarla girdi. İzmir'deki kutlamalarda ise adres Cumhuriyet Meydanı' ydı. Bazı vatandaşlar davul zurna eşliğinde halay çekerken, bazıları da saatler 00.00'ı gösterirken maytap atıp, meşale yaktı.İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda akşam saatlerinden itibaren polislerin yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü. Polis ekipleri değişik nedenlerden bazı kişileri gözaltına aldı. Bu arada bir grup, Gezi Parkı olaylarında yaralanan Berkin Elvan ve ölenleri andı. Lazer ışık gösterilerinin de yapıldığı İZMİR' de, Cumhuriyet Meydanı'nı çevreleyen apartmanların üzerinde lazer ışıklarıyla, "Yeni yıl, umutlar demek", "Herkes için adalet", "Kin ve nefret değil, dostluk, sevgi", "Kızlı erkekli toplandık yine" ve "Mustafa Kemal Atatürk'ün şehri İzmir'i çok seviyoruz" yazıları yansıtıldı. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2014 2013 teki gelişmeler, 2014 için büyük umutlar yarattı. Hiç bu kadar umutla yeni bir yıla girdiğimi hatırlamıyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.