Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 61
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bide kızlara korkak dersiniz en azından biz somut bişilerden korkuyoz

nedir sizde bu bişeyden kaçma çabası çözemedim gitti ;)

Çözdüğün zaman haber ver :D

Gönderi tarihi:

arkadaşlar kadınlarada sorsanız onlarda ne istediklerini söyleyemezler...

mesela kadın dürüstlük ister sende dürüst olursun

___ hatun kilo almışsın.

__ya öle ha tamam yemeği sen yaparsın bu akşam o zaman

___ aşkım selülütlerin çıkmış...

___ ahmet gözlerini oyarım senin...

ve daha neler neler.. çok seversin sıkılırlar ilgiyi azaltırsın sıkıldıklarını görünce bu defada senden şüphe duyarlar yoksa başka biri mi var diye...

_ cin adama demiş dile benden ne dilersen

_ adam uçak korkusu oldugundan bi türlü havai ye gidemiyormuş adam cine : bana burdan havai ye dümdüz asfalt bi yol yap demiş..

__ cin : o zor şöle kolay bişey .. olsun demiş

adamda tamam ozaman bana öyle bir büyü yap ki kadınların aklından geçeni okuya bileyim demiş..

__ cinde : havaiye yapacağı yolun üç şeritlimi yoksa dört şeritlimi olmasını sormuş..

Gönderi tarihi:

nedir yani kormakmidir erkekler karsisindakine asik olmaktan korkarmi

yada onu sevse biseylerimi eksilir

Benim için evet korkmak. Yaşadıklarımı baştan yaşamak korkusu... Diğer erkekler için aynı şey olmaya bilir ama kesin olan bişey var; Erkekler çevrelerine göre hareket ederler kendilerine göre değil. Ve aşık oldukları zaman daha tedbirli olurlar, kendilerine göre kısıtlamalar koyarlar falan... Erkeğin bu davranışları zaman içerisinde korku hissine kapılmasına neden olur.

Ve kadınlar buna karşılık olarak, erkeğe şirinlikler yaparlar, daha çocuksu olurlar. Bunu yapmalarının sebebi ise, erkeği biraz daha rahatlatmak, ilgisini çoğaltmak.. Bu şekilde davranan kadınlar aslında isteğine ulaşır fakat, erkeğinde her ne kadar hoşuna gitsede o şirinlikleri kaldıramaz. Hatta azarlamaya başlar. "Rahat dur kızım çocukmusun yaa" gibi..

Ve bunların asıl sebebi, ne kadınların isteği ne de erkeklerin tutucu olması..

Tek sorun iletişimsizlik.

Gönderi tarihi:

Beni sevsin yeter...bana deger versin bana bir bayan oldugumu hissettirsin

bunlar olunca.............

ya giyim tarzi degisse yada parfumu beni sinemaya gotursun tiyatroya biraz daha sosyal olsa

restauranta gitsek

biraz cirkin galibaaa

biraktim onu yeni buldumm o beni daha cok seviyoo amaaa

bazi ozellikleri kotuu amaona asik oldumm.....

bittii........

uff allahim neden butun ozellikleri bir kiside toplamiyosun sanki bana taksit taksit veriyonnn....

arkadasar her sabah yarim saatim metroda geciyoo ve bir birleriyle konusan butun bayanlarin dediklerini not ettim ve simdi toparladim

bu demek oluyoki kadinlar ne istiyoo ne istediklerini bilmiyo onlarrr

sizce...........

Hayatım tam benim düşüncelerimi yazmıssın benım konusmamı dinlemiş olmayasın sakın :D:blushing:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bir erkek olarak bayan arkadaşlarımdan biliyorum ;

kadınlar, saksıda ki bir çiçek neleri isterse onları isterler, yani ; ilgi , sevgi , bakım... :)

Su istemiyolarmi acabaa????

Gönderi tarihi:

Bence kadinlar sadece kadin olduklari icin cekicidirler.peki kadinlar cekicide erkekler degilmi?tabiki kadinlar icinde erkekler cekicidir!!!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.