Φ Sk8er_Girl Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 bende aranıza bugün katılıyorum,17 yaşımdayım,öğrenciyim,paylaşım yapmayı çok seviyorum,sizinde şimdiden herşey için emeğinize sağlık diyorum,umarım yabancılık çekmem Alıntı
Φ epsilon_07 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 hosgeldin aramıza bende daaha cook yeni bir uyeyim ve ilk merhabam sanadır....tekrar hosgeldin.... Alıntı
Φ Sk8er_Girl Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 hoşbuldum arkadaşlar!! Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 bastan baslıyoruz hg Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 bende aranıza bugün katılıyorum,17 yaşımdayım,öğrenciyim,paylaşım yapmayı çok seviyorum,sizinde şimdiden herşey için emeğinize sağlık diyorum,umarım yabancılık çekmem Aramıza hoşgeldin kendini iyi tanıtmışsın ! Bazıları sadece nick yazıp ben geldim yazıp çıkıyor! doğru olan senin bu yaptığın gibi olması lazım gerçi ismini unutmuşsun olsun o kadar ! seni tanıdığıma sevindim.Dersler bitti tatil başladı. sana iyi tatiller Alıntı
Φ Sk8er_Girl Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 :)bende sizi tanıdığıma çok sevindim,ismim selin arkadaşlar!!heyecandan unutmuşum.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Hos geldin Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 hoşgeldin selin güzel paylaşımlar dilerim Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 :)bende sizi tanıdığıma çok sevindim,ismim selin arkadaşlar!!heyecandan unutmuşum.. tesadüfe bakk bende seliin adaşım çıktı forumdan hoşgeldin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 :)bende sizi tanıdığıma çok sevindim,ismim selin arkadaşlar!!heyecandan unutmuşum.. tesadüfe bakk bende seliin adaşım çıktı forumdan hoşgeldin Sk8er_Girl iyiki ismini sormuşum yaa. bak birtane adaşın varmış .hazır iki selini bulmuşken bir dilek tutayım bari ! belli mi olur belki tutar tuttum gitti...hadi bakalım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.