Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Gamze özçelik haberlerini haber bültenlerinde duymuşunuzdur... yani her haber bülteninde en az 5 dk ayrılıyor kimi haber bültenleride bu olayı en baş haber olarak veriyor( bunca sorun var ken) hukukçunun biri şöyle açıklama yaptı.. tecavüze uğrayan bir kişi isterse kendi hakkında çıkan haberleri sansürleme yetkisi vardır.. ama bakıyoruzki kimse bunu söylemiyor.. herkes ne oldu acaba sorusunu soruyor... bunlar bana göre birazda reklam..... medya reyting peşinde bu kişilerde çıkar ve reklam

Gönderi tarihi:

Vaybeee, demek bunlari vatani ayagimizin altindan cekmek icin uyduruyolar, yani adam ölmedi mi simdi??

bak bu hic aklima gelmemisti , ilginc bi teori :wacko:

Gönderi tarihi:
Vaybeee, demek bunlari vatani ayagimizin altindan cekmek icin uyduruyolar, yani adam ölmedi mi simdi??

bak bu hic aklima gelmemisti , ilginc bi teori  :wacko:

20827[/snapback]

yani turka lafı dötünden anladın ha....

onu dğil haberlerde en az 5 dk gösterilmesi gazetelerde manşet yapılması bizi uyutukları nokta...

yani basın önemli şeyleri es geçiyor böyle şeyleri reytin uğruna baş tacı ediyorlar....

Gönderi tarihi:

bak bu hic aklima gelmemisti , ilginc bi teori  :wacko:

20827[/snapback]

yani turka lafı dötünden anladın ha....

onu dğil haberlerde en az 5 dk gösterilmesi gazetelerde manşet yapılması bizi uyutukları nokta...

yani basın önemli şeyleri es geçiyor böyle şeyleri reytin uğruna baş tacı ediyorlar....

20835[/snapback]

lafi dogru yerinden anladim...

ama yinede bu milleti uyutmak icin böyle haberlere gerek yok die düsünüyorum, millet zaten uyuyo ^_^

Gönderi tarihi:

Bu sadece yöntemlerden bir tanesi. Televizyonlarda bütün uyutucu programları toplarsak televizyonların %90'ı kaldırılır geriye kalan kanallardaki programların %90'nı silinmiş olur.

ama yinede bu milleti uyutmak icin böyle haberlere gerek yok die düsünüyorum, millet zaten uyuyo

Televizyon, gazete, radyo...yanı kısacası bütün yayın organları insanları uyutuyor AlaTurka. Zaten birisini uyuttular mı, o da otomatik olarak çevresinde bulunanları uyutuyor. Sonuç olarak şimdi gördüğün manzara karşına çıkıyor.

Bütün Gamze Özçelikler, Kurtlar Vadisiler, Magazin programlar vs. hepsi kaldırılmalı. Millet Kurtlar Vadisini seyrettikten sonra kendini bir şey zannetmeye başlıyor. Kahvelere dökülüyor. Kendini kabadayı sanıyor. Hepsinden önemlisi de suç işliyor. Dünyayı ve düzeni böyle bir şey olduğu gibi algılamaya başlıyor. Millet resmen suça, organize bir şekilde çeteleşmeye teşvik ediliyor. Adeta reklam yapılıyor.

Ağzı olan konuşuyor diye bir laf var ya, işte bu. Özgürlüğü çok suiistimal eden var. Milletin sağlıklı ve mantıklı düşünmesi engellenmek isteniyor. Kim mi istiyor? Bilmiyorum. Ama olan bu.

Gönderi tarihi:

Ya hanımlar beyler bunların arkasında kimbilir ne planlar vardır belkide biz sadece 10 da birini biliyoruz

arkadaşlar, gamze ö. haberlerinin çıktığı günlerde, Türklerin çoğunlukta olduğu telafer bölgesindeki bombalamaların arttığını, ve televizyon kanallarındaki gamze haberleri toplamı saatleri alırken

bu haberin ekranda kalma süresinin 15 dk.(kanalların toplamı) olduğunu biliyor muydunuz?

biraz düşününce sanki ülkemizdeki televizyon kanallarının çoğunluğunu gizli bir el yönlendireb. - Yok canım daha neler.. :ermm:

yok yok fazla şüpheciyim herhalde :(

neyse boşverin. arif olan anlar ^_^

Gönderi tarihi:

arkadaşlar, gamze ö. haberlerinin çıktığı günlerde, Türklerin çoğunlukta olduğu telafer bölgesindeki bombalamaların arttığını, ve televizyon kanallarındaki gamze haberleri toplamı saatleri alırken

bu haberin ekranda kalma süresinin 15 dk.(kanalların toplamı) olduğunu biliyor muydunuz?

biraz düşününce sanki ülkemizdeki televizyon kanallarının çoğunluğunu gizli bir el yönlendireb. - Yok canım daha neler.. :ermm:

yok yok fazla şüpheciyim herhalde :(

neyse boşverin. arif olan anlar ^_^

uslu arkadaş aynı şeyleri ben de dedim...

bizi uyutuyorlar aman dikkat!!!!

vede kürt başlıklı bir yazıdada yazdım...

bakın medya gitgide yabancı tekeline giriyor...

canadalı bir şirket star grubunu her ihalede parça parça alıyor...

Gönderi tarihi:

yaaa abiler medya inanilmaz bi güc teskil edio, ama insanlar zaten uyuyo diorum ben israrla, sonucta herkesin özgür bir iradesi var be istemedigi zaman istemedigi seyler izelemez, öyle diil mi?

ve insanlarin izlemedigi programlar veya haberler ortadan kaybolur...

reyting gider kavga biter...

bu kadar basit!

Gönderi tarihi:

Bende bunu diorum uslu cocuk, millet uyuyo ne yazikki

sacma sapan konulari günedeme getirerek kimse kimseyi uyutmuyo....

Bilincli ve secici bir toplum olsaydik kim uyutabilirdi ki bizi ;)

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:

GAMZENİN ÇEKTİĞİ FİLM ÇOK BEĞENİLMİŞ HATTA O KADAR ÇOK BEĞENİLMİŞKİ İKİNCİSİNİ BİLE ÇEKECEKLERMİŞ ŞAHSEN BEN İZLEDİM ÇOK SANATSAL BİR ÇALIŞMA OLMUŞ :P

NE İŞ YA MİLLET HERKEZİN CEP TELEFONUNA KADAR DÜŞTÜ BU HATUNUN VİDEOSU...

YATAK ODALARINIZI DİDİK DİDİK ARAYIN BANYONUZU

HER AN MEŞUR OLABİLİRSİNİZ :P:clover:

Gönderi tarihi:

kız nam saldı beeeee ;)

bukadar hızlı hiç kimse kendini türkiyeye tanıtamazdı

;):P

hiç bir insan kendini bu şekilde tanıtamaz yanılıyorsun fındık kurdu gamze özçelik rol yaparken pek iyi rolünü kıvıramıyor ama basın konuşmasında gerçekten acı çekerek ağlıyordu orada rol yapması imkansız bu ayrıca basit bir konu değil herkezinde başına gelebilir bunu yapan aşağılık insanın şiddetle cezalandırılmalı ki sonra bu işi yapacak heveslilere örnek olmasın

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.