Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

DEŞİFRE...

Tarih boyunca 6000'den fazla maymun türü yaşamıştır. Bunların çok büyük bir bölümü, nesli tükenerek ortadan kaybolmuştur. Bugün yalnızca 120 kadar maymun türü yeryüzünde yaşamaktadır. İşte, bu 6000 civarındaki nesli tükenmiş maymun türünün fosilleri evrimciler için çok zengin bir malzeme kaynağı oluşturur.

Evrimciler, yok olmuş maymun türlerinden işlerine gelen bir bölümünün kafataslarını ve kemiklerini küçükten büyüğe doğru dizmiş, bu seriye nesli tükenmiş bazı insan ırklarına ait kafataslarını da ekleyerek insanın evrimi senaryosunu yazmışlardır. Senaryo şöyledir: "İnsanlar ve günümüz maymunları ortak atalara sahiptirler. Bu yaratıklar zamanla evrimleşerek bir kısmı günümüz maymunlarını meydana getirmiş, evrimin diğer bir kolunu izleyen bir başka grup da günümüz insanlarını oluşturmuştur".

Oysa, bütün paleontolojik, anatomik ve biyolojik bulgular bize, evrimin bu iddiasının da diğerleri gibi geçersiz olduğunu göstermektedir. İnsanla maymun arasında herhangi bir akrabalık olduğuna dair hiçbir somut kanıt yoktur. Sahtekarlıklar, çarpıtmalar, göz boyamalar, aldatıcı çizim ve hayali yorumlar dışında...

İnanım komedi filmi seyretmez oldum. Bu darwnizim bana yetiyor çok gülüyorum çok eğleniyorum...)))

Saygılar-Sevgiler..

• Cevaplar 59
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Darwin konusunun tekrar tekrar isitip sofraya getirmek artik, kabak tadi vermedi mi :D

bu konuda ben ve bir cok arkadas, biyolojiden, adamin yasamindan, dünyaca kabul buyurulan, kilisenin dahi kabul etmek zorunda kaldigi düsüncelerini defalarca dile getirmistik.

Aslinda konuya en basindan gireceginize, o yorumlardan kafaniza takilan bir düsünceyi ele alip sormaniz daha yararli olacakti.

saygilar

Gönderi tarihi:
Ozaman kafma takılan soruları soruyorum..

1- Kilise hangi düşünceleri kabul etmiş.

2- Bu kilise hangi kileymiş (genelmi)

3- Bunu kabul edenler afaroz edilmemişmi..

20550[/snapback]

üc soruya tek yanit :clover:

1- evrim teorisi, vatikan tarafindan sembolik olarak coktandir kabul edildi.

(neden olarak da; hristriyanarin tarafsiz egitime önyargisiz yer vermeleri ve papazlarinin da sonunda bu ise, yani bilime bulasmalari olarak gösterilmistir.)

sira geldi bizm hocalara :D yani ilahiyat ulemalarina.

sevgiler

Gönderi tarihi:
Ozaman kafma takılan soruları soruyorum..

1- Kilise hangi düşünceleri kabul etmiş.

2- Bu kilise hangi kileymiş (genelmi)

3- Bunu kabul edenler afaroz edilmemişmi..

20550[/snapback]

üc soruya tek yanit :clover:

1- evrim teorisi, vatikan tarafindan sembolik olarak coktandir kabul edildi.

(neden olarak da; hristriyanarin tarafsiz egitime önyargisiz yer vermeleri ve papazlarinin da sonunda bu ise, yani bilime bulasmalari olarak gösterilmistir.)

sira geldi bizm hocalara :D yani ilahiyat ulemalarina.

sevgiler

20569[/snapback]

Bu sizin uydurmanızdır hocam vatikanın evrim teorisini sembolik olarak da kabul etmesi bile medyada günlerce konuşulur ve cümle alemin bundan haberi olurdu diğer taraftan bilim adamları bile ispatlanamamış bu zırva teori konusunda fikir ayrılıklarına düşmüşken yaradılışçılığın simgesel insanları olan papazların ve hocaların bu teoriye inandıklarını söylemek çok ama çok komik oluyor üstad :D

Gönderi tarihi:

Konu tekrar evrime döndü. Helal olsun. İnsanların beyinlerini harika bir şekilde yıkıyorsunuz. Harika. Tebrikler.

PS: Acayip sinir oldum bu hareketlerinize. Gidin hayatla ilgili bir şeyler öğrenin!! Evrim böyle geldi, allah böyle gitti yeter be! Off!

Gönderi tarihi:

Er Kartopu gibisin be fragged ya da er ... torbasımı demeliyim ne diye agresifleşiyorsun ki sen bu forumun düzenleyicisi felanmıısn biz senin keyfine göre yazmak zorundamıyız beğenmiyorsan yürü git kardeşim okuma Allah Allah ya hastamısın kardeşim ...

Gönderi tarihi:

Canuqurvatikanın evrim teorisini sembolik olarak kabul ettiğini duymadım ve okumadım, böyle birşeyin olacağına inanmıyorum. Ama genede araştıracağım. Şayet kabul ettiyse Hıristiyanlık çökmüştür. Bugün hala ayakta ise kabul etmemiştir. Ama kabul etti varsayarsak.. Tarihte incili nasıl kendi heva ve arzularına göre değiştirdilerse gene aynısını yapmışlarıdır derim.. Gene islama zeval getiremediniz...))

Gelmez.. Değişmez... Evrenseldir.. Akılcıdır...

Saygılar-Sevgiler..

Gönderi tarihi:
:D  :D  :D

bir kere konu basligi son derece cocukca ve anlamsiz :D

YÜZYILLARDIR BINLERCE BILIM INSANI YÜZLERCE YIL; YAZMIS CIZMIS, ARASTIRMIS, BINLERCE YAYIN ILE KITAPLIKLARI DOLDURMUS YAPITLAR BIR KENARA ATILIP, FALANCA BIR INSAN, BAKIN NE DIYOR ATEIZM HAKKINDA.

FALANCA INSAN ATEIZMDEN DÖNMÜS :D  VE ATEISTLER YANACAKMIS  :wub:

Böyle bir forum basligi amaci icin komiklik desem degil; ****** desem, düsünmek gerek; :D

TERMINATÖR DE ABD DE BIR EYALETE VALI OLMUSTU :D

(duymayanlara duyurulur) :P

20480[/snapback]

Değerli Bilimsever Canuğur Bey;

Söylediğinden şunu anlıyorum tarih boyunca gelmiş geçmiş bütün bilim adamları ateistti, 81yaşına kadar Antony Flew de sonradan döndü. Farzedelim ki öyle ;Bu sence basit bir olay mı?

Siz ki " adamın birine sormuşlar Allah varmı? O da demiş ki bilmiyorum" ( Güya yok derse ha demek vardı ki yok olmuş anlamı çıkıyomuş, sanki bilmiyorum deyince ne değişmiş, adam kainatın bütün gizlerini çözmüş ya, bütün sırlarını o biliyo ya o bilmiyorum deyince olay bitti) bu uyduruk cümleyi ciddi ciddi dikkate alıp ta bunun felsefik bir deha olduğunu söyleyebiliyosunuz da Antony Flewin düşüncelerinin değişmesimi basit kalıyo.

Antony Flew sizin gibilerin bildiklerini bilmediği içinmi ateizmi terketti sence. O bilim de senden dahamı geriydi ki vazgeçti düşüncelerinden...Düşündükleriyle yazdıklarıyla yılllardır ateizmin lokomotifliğini yapan biri için bunları söylemek sıradan bi olaymıdır sence...

Gönderi tarihi:
Şu ataistlerle yüz göz olup tartışmaya değmez< sanırım...Ne kadar anlatsanda anladığıkadar anlar....CVp dahi vermeye kaale almam.ak gerek ama elde değil:) :..Dilediğince inansınlar islamda zorlama yok ne de olsa..hayatta başarılar Ataistlere:)

Sen var olan bir ALLAhı anlattıkça onlar hep inkar edeceklerdir..14 asırdır bu böle gelip gider..Ama unutmamak gerekki Allah bakidir...Kullar fani...İSlamı ve Allahı yok etmek bir kulun idaresinde olduğunu düşünmek saçmalık olur bence...

DArVin mi dediniz bide koskaca bir yalan bu evrim.. İyice araştırın..Maymun olarak kendini kabul edenler bırakalım maymun olarak kalsın ...

hErkezin yaşayabileceği gÜzeL bir dünya dileğiyle...

SAygıLar..

viskici kardeş ne iş hani içki günahtı senin bilgi seviyen ortada tamam ben de imla

kurallarını bozarım ama sen imla kuralları konusunda katliam yapmışsın

Gönderi tarihi:

Bu konunun bütün amacı Ateistlerle İnananlar arasında savaşı kızıştırmaktan başka bir şey değildir. Zaten konu oraya gidiyor ve yakında kavgalar başlayacaktır. Hiç kimsenin inancı başkasının inancına bağlı değildir. Böyle benzeri dayatmalar da hoş görülmemelidir.

Gönderi tarihi:

Freggate katılıyorum. Nasılsa ne onlar bizim dediğimizi kabulleniyor nede biz onların dediklerini. En iyisi "senin dinin sana, benim dinim bana " demek gibi geliyor bana..

Saygılar...

Gönderi tarihi:

Freggate katılıyorum. Nasılsa ne onlar bizim dediğimizi kabulleniyor nede biz onların dediklerini. En iyisi "senin dinin sana, benim dinim bana " demek gibi geliyor bana..

Saygılar...

sizin için hava hoş bizim sizin üzerinizde toplum düzeni dayatmalarınız yok ama sizin 1400 yıl öncesinin dayatmaları var sıkıysa şeriat şeriat diye sokaklara çıkıp bağırsanıza tabii laikli demokrasi cumhuriyet bunlar hoşunuza gidiyor sizi gidi ikiyüzlüler

Gönderi tarihi:

İslam da bir cumhuriyettir. Bunuda defalkarca yazdık.

Okumadıysan ben napayım. Her yeni gelene yazayımmı..??

Sizin ideolojinizide iyi biliyorum arkadaşım. Elinize fırsat geçse neler yapacaksınız neler..!!!

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bence bu ateistler ölmeyi bayılmak zannediyor

Bilakis... O düşünce teistlere ait. Zira biz ölümden sonra tekrar dirilme diye bir düşünce içinde değiliz.

Gönderi tarihi:

Bilakis... O düşünce teistlere ait. Zira biz ölümden sonra tekrar dirilme diye bir düşünce içinde değiliz.

iyiya o zaman, zamanı gelince gücünüz yeterse dirilmezsiniz olur biter

Gönderi tarihi:

sevgili arkadaşlar muhakkak ki allah vardır. ve ahiret alemi yaşanacaktır. hesap günü olacaktır. ancak ateist olanlara sesleniyorum. ölümden sonra dirilme olmazsa bizim bir zararımız olmaz toprak olur gideriz. ancak eğer böyle birşey olursa siz neolacaksınız. varsayki öldük toprak altına girdik. ve allahın melekleri geldi sen ondan sonra ne yapacaksın. bak dostum senin derdin din bilimi gelişmeyi engelliyor propagandası ise ben sana aksini söylüyorum ters çıkan olursa ben seni savunacağım islam dini gelişmeyi ilim tahsil etmeyi emreder tekrar ediyorum. aksini diyen olursa gelsin yanıma. ama bazı politikacılarımızın ve yönetim mümessillerinin başarısızlıkları sonucu geri kalmışız. yeri gelmişken matbaanın ülkemize geç getirilmesinin asıl sebebini anlatıyım. sevgili kardeşlerim. matbaa okumak için çok gerekli ve lüzümlu bir cihazdı zamanında ancak batılı ülkeler bunu bulunca ülkemizdeki nazırlıklar nezaretine emr gönderip bir şekilde bunun öğrenilmemesini öğrenilse dahi ülkeye sokulmamasını emretmişler. bu sadece osmanlı hükümeti için değil tüm ortadoğu sömürge ülkeleri için geçerli idi. hemen büyük elçiliklerde bulunan casus ve haberciler hüs nü hat çalışmacılarından bir grup ile ayaklanma çıkardılar. neymiş efendim matbaa gelirse gavur icadıymış bizim ona ihtiyacımız yokmuş saf hat sanatcıları bu tuzağa şu şekilde düşürülrüler. matbaa gelince kitap basımı makinelerle yapılacak hüsnü hat ustaları aç kalacak. bu masonlar ve casuslar için çok güzel bir yem idi. bizimkilerde yutmuş, bu şekilde bütün işler islama maledilip bir taşla iki kuş vurulmuş oldu şimdi zamanında bunun için önlem alan hükümdarada masonları defetmek için uğruşması dolayısıyla kızıl sultan demişleridir.

sevgili kardeşlerim madem islam teknolojiyi yasaklıyor neden din büyükleri kütüphaneler kurup icatlar peşinde koşuyorlardı. neden fatih havan topunu icat etmişti, neden pusula kullanıldı. sevgili kardeşlerim. icatlardan zararlı olanı sadece aklı uyuşturanı ve insanı boş işlerle meşgul edenidir. uyanık olalım. maşa olmayalım. zaten hala birilerinin elinde oynanıyoruz.

araştıralım sorgulayalım okuyalım lütfen.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.