Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

PAPAĞAN İBADETLERİ


haksöz

Önerilen İletiler

Müslümanları Aptallaştırma Operasyonu

 

 

Salatı Tefriciye, Salat-i Nariye, Salat-i-Münciye, Salat-i-Fethiye, Salat-i-Ümmiye gibi uyduruk dualar Müslümanları APTALLAŞTIRMA operasyonunun bir parçasıdır. Bu papağanvari tekrarcılık eşliğindeki duacılık anlayışı pilavımızın içindeki beyaz taştır.

 

Bu aptallaşlaştırma operasyonunu din düşmanları yürürlüğe koymadı. Bilakis bizden görünen şahıslar bu zırvayı dinimize soktu. Bu sokuşturmayı huşu ile icra edenler de yine bizden olan insanlar. Bu tip gerilikleri din edindiğimiz için beyinlerimiz sulanmakta ve örneğin ateistler haklı olarak bizlere bomba gibi eleştiriler yöneltmekte. Zira bu 4444 kere bilmem neyi okuma anlayışı “din afyondur” tezini işleyenlere iyi bir malzeme teşkil etmektedir. Bakın bir ateist sitede bizim yobazların saçmalıkları onlar tarafından din sanıldığı için nasıl Müslümanlara yüklenilmiş: -http://www.islamiyetgercekleri.org/dua.html- (sayfanın sonunu okuyunuz)

 

 

 

Salat-ı Tefriciye Kampanyaları

 

 

 

Bazı Müslümanlar din adına sergiledikleri saçmalıkları internet ortamına da taşımışlar. İnternette çeşitli forum sitelerinde kampanyalar düzenleniyor. İnsanlar bu siteler sayesinde 999 milyon kelime-i tevhid okuma, 400 yasin okuma, 4444 kere Salat-ı Tefriciye okuma gibi belaları defedici(!) ve uğur getirici(!) özelliliği bulunan hayır(!) işlerinde yardımlaşıyorlar. Yani kendi elleriyle beyinlerini uyuşturuyorlar, dinlerini yozlaştırıyorlar ve aleme de maskara oluyorlar.

 

 

 

Sözde islamcı(!) sitelerden iki örnek verelim:

 

4444 Salatı Tefriciye Hatmi Yapılacaktır! Dostlar, Kendisine cinlerin musallat oldugu bir kardeşimiz için (Bayram Kandemir), çok acil Salat-ı Tefriciye hatmi (4444 kez okunacak) yapılacaktır... Bilenlerin dikkatine!.. Acilen bize kaç adet okuyacagınızı bildiriniz... Bayramın son günü duası yapılacaktır... Haydi dostlar... Dua kervanına sizleri de bekleriz...

 

 

 

Sa, sevgili kardeşlerim. Sizlerden bir ricada bulunmak istiyorum inşallah..Çok yakında üniversite sınavlarına girecek olan kardeşlerimiz var. onlara Salat- Tefriciye okumaya başladık inşallah. siz kardeşlerimizden de yardımcı olmanızı talep ediyoruz inşallah..Hep beraber duamıza katılır mısınız ? Şu ana kadar 3630 adet okundu ..kalan 814 adette yardımınızı bekliyoruz inşallah...

kimler kaç tane okuyabilirse adedini de yazarsa çok memnun olacağız..perşembe günü duası yapılacak inşallah..Allah hepinizden razı olsun can kardeşlerim…

 

 

 

Çağdaş Yobaz Hocalar da Aynı Yolda

 

 

Yobazlık başa bela. İlim, Bilim, Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, insanoğlu düşün dünyasını ne kadar ilerletirse ilerletsin ataperestlikten yakayı sıyırmadıkça yobazlık kaçınılmazdır. Furkan (ölçüt) olarak yalnız Kur’an belirlenmedikçe zırvaları din diye pazarlamak Din Adamlığının(!) ayrılmaz bir parçasıdır. Bu zırva pazarlamacılarından birisi de Fethullah Gülen. Hani şu bizim Modern Müslüman Alim Fethullah Gülen. Bakın sitesinde ne buyuruyor bu üstad: -http://tr.fgulen.com/a.page/bulten/a12372.html-

 

“Ayrıca dua kitaplarında geçen aşağıdaki Salât-ı Tefriciye duasına da 11 gün boyunca devam edilmeli ve bu dua her gün 4444 defa okunmalıdır.”

 

 

 

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yusteskal ğamâmu bivechihil Kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

 

"Kendisiyle düğümlerin çözüldüğü, sıkıntıların açılıp zâil olduğu, ihtiyaçların yerine getirildiği, arzu, istek ve güzel neticelere ulaşıldığı, kerim yüzü suyu hürmetine yağmur istendiği Efendimiz Muhammed'e, Onun âl ve ashabına her göz açıp kapama, her nefes alıp verme, Sana ma'lum herşey sayısınca kâmil salât ve eksiksiz selâm et Allahım."

 

Dine Hizmet Adına…

 

 

 

Hizmete bakın hizmete. Vatandaş dine hizmet adına yanıyor tutuşuyor. Bu yangınla bakın nasıl yazılımlar vücuda geliyor. Bu öyle biz yazılım ki kişiler bu program sayesinde Salatı Tefriciye’yi okuyabiliyor, dinleyebiliyor ve kaçıncı sırada kaldığını kaydedebiliyor. Böylece uğur getirici, bela defedici, kısmet açıcı bir ibadet en modern şekilde icra edilmiş oluyor.

 

=http://www.inndir.com/program.php?id=34635-

 

 

 

Bu Deli Zırvasını Kim Uydurdu?

 

 

Salat-ı Tefriciye zırvası tabiki Kur’anda yok. Pekala hangi mutfakta pişirildi bu zehirli aş? Bu aşın ustası İmam Kurtubi denilen şahıs. Bakın hazret ne buyurmuş:

 

 

Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."

 

Görüldüğü gibi bunu Müslümanlık İnancı içine ilk defa sokan, Müslümanları ilk önce budala yerine koyan şahıs Kurtubi. Onun dindarlığımıza soktuğu saçmalık hala çağdaş izleyicileri tarafından hararetle savunulmakta. Hala bir kısım Müslümanlar papağanlıktan medet ummakta.

 

 

Papağanlık neden makbul bir ibadet olarak görülmekte?

 

 

Öncelikle bilinmesi gereken şey bir yazıyı yada bir kelimeyi 4444 kere papağan gibi tekrarlamanın insan aklına hakaret olduğudur. İkinci olarak bilinmesi gereken şey de bu tekrarlarda övülen varlığın Allah değil beşerden birisi olan Peygamberimiz olduğudur. Yani papağanlığın kökeninde Peygamberperestlik yatmaktadır. Ona ithafen binlerce kez okunacak bir metin sayesinde Hz. Muhammed’ten torpil beklenmektedir. İbadet tadında yapılan bu iş ile Dünyada ve Ahirette bir beşere “el medet” çekilmektedir. Yalnız Allah’a rağbet (İnşirah 8) edilmesi gerekirken, odaktan sapılmakta ve beşere yağcılıkla kurtuluş umulmaktadır.

 

 

 

Salavat çekmek ne kadar sevap?

 

 

 

Bu “Şefaat Ya Resulallah” yada “El medet Ya Rasulallah” deyişlerinde özet ifadesini bulan şey Peygambere yaranarak Allah’a yaklaşma anlayışıdır. İşte bu anlayışın en tipik belirtisi Salavat Çekme İbadetidir. Bakın bu hurafeyi bugün kimler öğütlemekte:

 

Zaman Gazetesi: Bir Demet Salatu Selam -http://www.zaman.com.tr/kutludogum/selatuselam7.php-

 

 

 

Salavat Çekmenin kimseye zerre kadar faydası yok. Aklı başında bir insan hele elinde Kur’an gibi bir ayıraç da varsa elbette bu tip bir saçmalığın dine sonradan sokulduğunu hemen anlayacaktır. Lütfen bu konuda aşağıdaki linkte bulunan yazıyı okuyunuz:

 

 

-http://www.istekuran.com/index.php?page=8c3bb2e15d9fc663f0e0-

 

 

 

Son Söz:

 

Zikir Kur’anın bir ismi iken “Zikir Çekmek” diye bir şey uyduran bizler, Resul bize Tanrının mesajını ileten bir beşer iken ona papağanvari bir şekilde medhiyeler düzüp el-medetler çeken bizler, evet bizler bu güzelim dini bu hale getirdik.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Dua yalnızca Allah'a yapılır ve herkes anladığı dilden gönülden gelerek isteklerini Rabbe sunar. Allah "Dua edin duanızı kabul edeyim" buyurmuştur. Bize şah damarımızdan daha yakın olan rabbimiz her dilden her insanın lisanını anlar ve dualarını kabul eder. Belli isimleri belli adetlerde okumak pagan adetlerinden kalma büyük bir hatadır.

Kuranda güzel dualara örnekler verilmiştir. İlla da arapça metinden okunacaksa Kuranda ki dualar güzel bir örnektir. Anlamları öğrenilerek güzel dualar yapılabilir. Bir yaratılana övgüler getirilerek dualar yapmak araya vesile ve vasıtalar peydah etmek Allahın kabul etmediği bir eylemdir. Alim adı altında piyasaya çıkıp Kuran dışı adetleri milletin zihnine yamayanlar büyük isyan içine girmişlerdir. Kurana tek harf eklemeden onu anlamaya çalışan her insan doğru ve pürüzssüz yola girmiş olur. Herkese selam ve saygılar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Rabbimiz musa aleyhisselama sormuştu: "elindeki nedir?" musa aleyhisselam ise,"bu asamdır" dedi, "ona dayanırım, onunla hayvanlarıma yaprak silkelerim..." pekala, musa aleyhisselam da, biliyordu ki Rabbi elindekinin ne olduğunu biliir. Üstelik asanın dayanmaya yaradığını, hayvanlara yaprak silkmekte kullanıldığını, her şeyi bilen Rabbe ayrıca söylemesi fazla gibi görünüyor... sizce de öyle değil mi? ama sorarım, siz de sevdiğinizin huzurunda olsanız, lafı uzatmak istemez misiniz? daha çok huzurda kalmak için yeni yeni konular bulmayı arzu etmez misiniz? konuştuğunuz konunun ne olduğu önemli değildir; önemli olan konuşmanızdır. çünkü konuşmak sizi huzurda tutacaktır... dua da böyledir işte, kulun Rabbiyle söyleşmesidir. ister ayakkabınızın kaybolan bağcığı gibi sıradan bir şey için, ister ebedi hayat gibi en başta gelen hacetimiz için dua etmek, Rabbin huzurunda kalma vesilesidir... mümin için duanın kabul olup olmasından daha önce, dua etmek gelir... çünkü dua, içeriği ne olursa olsun, sonucu nereye varırsa varsın, Sevgilinin huzurunda kalmaktır...-http://www.dualar.com/analizdty.asp?dua=49-

 

 

Ey Allahımız(c.c.)

Toprak bizi örttüğünde, ahbab(dostlar) bizi terketttiğinde, na'im(nimetler) bizden ayrıldığında ve nesim(hoş rüzgar) kesildiğinde bize rahmet et.

ALLAHIMIZ!

İsmimiz unutulduğunda, cismimiz çürüdüğünde, kabrimiz kaybolduğunda ve zikrimiz(bahsimiz) kapandığında bize rahmeyle.

(Muhyiddin-i Arabi)

 

Bırakın isteyen istediği gibi dua etsin..

Dua mü'minin silahıdır..

Ancak çeşitli dua kalıplarını iman esasları gibi görmesin..

Peygamber efendimizden nakledilen ve onun yaptığı güzel dualarla dua etmek bizim için daha hayırlıdır..

 

“De ki ; duanız olmasa Rabbim size ne diye değer versin” (Furkan-77)

 

 

Saygılar-sevgiler..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bırakın isteyen istediği gibi dua etsin..

Dua mü'minin silahıdır..

Ancak çeşitli dua kalıplarını iman esasları gibi görmesin..

Peygamber efendimizden nakledilen ve onun yaptığı güzel dualarla dua etmek bizim için daha hayırlıdır..

 

Hayır efendim bırakmayacağız.İslama yamanan her türlü hurfeyi ve bunları dolaylı olarak savunanları son nefesimize kadar açıklayacağız.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sayın kıral

 

Bu işin maalesef ancakı mancakıda olmuyor

 

Bırakın isteyen istediği gibi hırsızlık yapsın, ancak bunu bir erdem olarak görmesin gibi bir şey

 

.Elbetteki ne benim nede başkasının, yapılan dualara karışmaya ve itiraz etmeye yetkisi yok. Niye ben bir hıristiyana ,yahudiye, budiste v.s itiraz etmiyorum.Zira onların hiç biri biz islam,ız demiyor

 

Müslüman olduğunu iddia eden herkes, ya kurana bağlı kalacak hiç bir hurafeye inanmayacak ,yada açıkça ben islam dininden değilimdiyecek.Bak bakalım o zaman kimseye zerre kadar itiraz ediyormuyum

 

Herkes sevdiği, beğendiği binlerce hurafeyi islam adına savunuyor sa, elbetteki birileride çıkıp bunların uydurm olduğunu söyleyecek

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşım sanırım iletişim kuramıyoruz...

Sizin, hiç kimsenin duasına karışma hakkınız yok...

Diyorum ki, bazı dua kalıplarına takılıpta bunu iman esasıymış gibi anlayıp bu şekilde itikat edilmemelidir..

Ok..? sanırım anlaşıldı..

 

 

Ben karışmıyorum zaten ,sadece bunların islamla alakası olmyan hurafeler olduğunu söylüyorum.Siz niye rahatsız oldunuz efendim ?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

HALA İLETİŞİM KURAMIYORUZ..

BENDE AYNINI DİYORUM ARKADAŞIM...

 

"Diyorum ki, bazı dua kalıplarına takılıpta bunu iman esasıymış gibi anlayıp bu şekilde itikat edilmemelidir.. " (HURAFE)

 

TIRNAK İÇİNDEKİ BU İLETİMDEN HİÇ BİR ŞEY ANLAMIYORMUSUNUZ, SİZİN SÖYLEMİNİZLE BENZERLİK İÇERMİYORMU..:)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...
Misafir €L€KTRO_777

Ne yazıkkı böyle...!

 

o kadar dinde olmayan şeyler dinimize sokularak zorlaştırılmış ki.. artık insanlar bunlara uymaktan farzları unutuyor oldu.

 

dinde zorlaştırılma diye bişi yoktur.

onları said nursi yazmış.adamın kendi dualarını talebeleri küçük kitapçık olarak yapmışlar.

isteyen o duaları ezberler isteyen okur isteyen hiç bişi yapmaz.

bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor söyledikleriniz.

hala yorum yapabiliyorsunuz helal olsun. -_-

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bırakın isteyen istediği gibi dua etsin..

Dua mü'minin silahıdır..

Ancak çeşitli dua kalıplarını iman esasları gibi görmesin..

Peygamber efendimizden nakledilen ve onun yaptığı güzel dualarla dua etmek bizim için daha hayırlıdır..

 

Hayır efendim bırakmayacağız.İslama yamanan her türlü hurfeyi ve bunları dolaylı olarak savunanları son nefesimize kadar açıklayacağız.

ya sen kimsin be vatandaş karar ver ...neye inanıyorsun sen...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.