Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 19 yıl Rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım.. ( kamyon yazısı ama olsun yazı sonuçta )
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 19 yıl heyyy beşik kertmesi denen illeti çıkartan şahıs öbür dünyada yakana yapışacam haberin olsun !!!!!!
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 19 yıl İçine birden garip bir çalisma istegi gelirse, ilk önce sakinleş, sonra otur ve geçmesini bekle...))
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 19 yıl Sınavlarda adını yazana 50 verilsin. Başlamak bitirmenin yarısıdır..
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl Sınavlarda adını yazana 50 verilsin. Başlamak bitirmenin yarısıdır.. allahim ne harika bir fikir bizim okulda da uygulamazlarmi acaba
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 19 yıl en sürekli aşk karşılıklı olmayandır... Tarih: 15 Kasım , 2005 19 yıl Düzenleyen: mizyal
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl buraya çöp döken... eğer erkek ise ipna.. kadın ise ırıspı.. çocuk ise ******............. vallaha aynen yazıyo duvarın birinde bu....
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl çalışmak çok eğlencli fakat şimdi eğlencenin zamanı değil!!! ben en çok bunu seviyorum
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 19 yıl * 8 zayıflı bir karne bulan , insaniyet namına çöpe atsın.. * Aids virüsü de, ebola virüsü de maymun patentli. Maymundan gelmediğimiz kesinde, galiba maymundan gideceğiz.. * Anasına bak, babasından dayak ye... * Babanın fakir olması senin suçun değil, ama kayınpederinin fakir olması senin suçun... * Başarılı adam karısının harcayabileceğinden fazla para kazanandır. Başarılı kadın ise böyle bir adam bulandır. * Başına gelenlerin daha korkuncu da olabilirdi . Mesela benim başıma gelebilirdi. * Bende şeytan tüyü yok, epilasyonla aldırdım. * Benzinlikte sigara içmeyiniz. Hayatınız ucuz olabilir ama benzin pahalı... * Bildiğim tek şaşmaz kural bütün kuralların şaştığıdır! * Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor... * Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş... * Çevreci kızlarla çıkmayın... Beklete beklete sizi ağaç ederler. * Çok yaratıcıyımdır... Acayip sorun yaratırım! * Eskiden kibirliydim... Şimdi tamamen kusursuzum. * Gül'ü seven abisine katlanır. * Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu ! * Hiçbir önyargım yok, bütün insanlardan nefret ediyorum o kadar.. * İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur... * İşi olmayan giremez çünkü içerde yeterince işsiz var... * İthal kotlar kapış kapış, ne jeans milletiz yahu. * Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir... Ama mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi!
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 19 yıl YARİM BENİ SEVERDİ HALİMİ SORMAZ OLDU... AĞLADIM GECELERCE SESİMİ DUYMAZ OLDU... AMA OLSUN HERGUN AŞK...
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl sevene canim feda, sevmeyene elveda... artik duvar yazisi midir, kamyon yazisi midir, dolmus yazisi midir bilmem ama cok asilli bi laf oldugu kesin....
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl umumi tuvalette aynen şöle yazıyordu; sen bir liman,ben bir gemi bir daha gelirsem ******ler beni hemen altında da sen bu kafayla gidersen daha çok *******r seni kabul ediyorum bayaa terbiyesiz oldu ama ben duvarların yalancısıyım
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl sen gel onca spermin içinden birinci ol sonra yaşadıgın şu hayata bak Siddete karsi savas açin! Siddet yanlilarini kursunlayin Eger turist sezonundaysak neden onlari avlayamiyoruz? Mütevazi olun.Ben mükemmelligimi buna borçluyum Son gülen sen olacaksin, çünkü geç anliyorsun.
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl Katranı kaynatırsan olurmu şeker.. Cinsini ............ cinsine çeker.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.