Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl 3 defa düşünmek yerine iyi düşünüp doğru karar verirdim,keşke dememek için.....
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 17 yıl yıkamam ki sular çok soguk ama aslında duy yapayım belkim cildim gençleşir masamın tozunu alıydım
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 17 yıl Hem bikeyem ben sahile inip balık tutma ihtiyacını gideriyim 5 dk ka sahile aram onun çılk su dolaçak botu bilem yok onun yerinde olsam çok konuşmas az daha çalışır kendime hemen acele tayafından bot alırdım
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 17 yıl nerden biliyorsun olmadığını birinin yağmur altında dolaşmasının kötü bişey olduğunu anlatmasına ihtiyacı var bak evladım yağmur insanı hasta eder oldumu ayrıca yerinde olsam artık ortapedik şeyler giyerdim, malum yaş kemale ereli pek olmuş
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 17 yıl Hiçte bilem senin o anlatıklayını bana tam 73 sene önçe annem +27 sene öncede rahmetli 7 ci eşim anlatırdı bak onda haklısın yagmurda yürümekten tabanlarım çöktü sen alırmısın bana o dediginden bir dene senin yerinde olsam yaşlılara saygı , sefgi,hürmete kusur etmesdim
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 17 yıl üsteki yerinde olsydım bana karışmazdım ben kalbi kırık vicdanı hür saçları gür biriyim bu aksam
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 17 yıl Hiçte bilem senin o anlatıklayını bana tam 73 sene önçe annem +27 sene öncede rahmetli 7 ci eşim anlatırdı bak onda haklısın yagmurda yürümekten tabanlarım çöktü sen alırmısın bana o dediginden bir dene senin yerinde olsam yaşlılara saygı , sefgi,hürmete kusur etmesdim höö
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.