Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl yerinde olmak istemezdim bea avatarına dıkat ederdım adam çok t ip bakıyoooo
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl biraz göz kırpardım içime fenalık geldi nası duruyo öyle hiç kırpmadan
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl ayol tam çıkıyodum bu sarı lalenin yazısını gördüm pekde severim kendisini bende senin yerinde olsam anacım yarın iftarda ali nazik yapardım biden canım çektide
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Hani ilk üye oldugunda bir aga resmi vardı ya onu koyardım.. Çok begenmiştim
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Heee boydan çekilmiş olan.. Mahmut Ağa ileydi sanırım Nasıl basçaksın tuzu
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl senin yerinde olsaydim Ankarayi bol bol gezerdim Gezilecek doğru düsgün yerleri yok ki Gezilcek yerlerini de gesdim Senin yerinde olsam Ankara gelir, gesilecek yerleri görürdüm
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Galebe çalan umumi efkarın bitab kil-u kalleri ne pervaz kalır ne dar;sorulur garip halleri........ Çevirisi de olsun bi dahaki sefere..
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 18 yıl Sen konuşma benle, gerçi konuşmuosun artık bisle muhattab olmuosun sen.. Yeni arkadaşlar bulmuşsun Ben de senin yerinde olmak istemiorum
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 18 yıl Sen konuşma benle, gerçi konuşmuosun artık bisle muhattab olmuosun sen.. Yeni arkadaşlar bulmuşsun hııımmm...bunların farkında değildim ben....
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 18 yıl hııımmm...bunların farkında değildim ben.... Neyin farkındasın ki aynı tas aynı hamam
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.