Φ nizamarslan Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 ülkemizde var olmayan görüntüler Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 ülkemizde heykellere ucube dendiği, heykelleri giydiren, uzuvlarını topluma aykırı görüntüler diye sansürleyen bir anlayış olduğu sürece biz bu örnekleri biraz zor görürüz. Alıntı
Φ nizamarslan Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2013 olurmu çevrene dikkatli bakarsan etraf heykellerle dolu;) ama yukarıda verilen ve benzerlerinden yok Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2013 etrafıma bakıyorum bu ve benzeri farketmez heykel enflasyonun yaşandığı bir ülke değiliz. geçmiş medeniyetlere çanak çömlek heykellere de ucube diyen bir sanat anlayışından ancak parklarda bolca fıskiye ile estetik içermeyen, bir anlam yüklenmemiş, insana hiçbir duygu vermeyen taşlardan, plastik görüntülerden başka bir şey göremiyorum maalesef. Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2013 ironi yapmışsınız ancak pek yerini bulmamış. etrafıma bakıyorum bu ve benzeri farketmez heykel enflasyonun yaşandığı bir ülke değiliz. geçmiş medeniyetlere çanak çömlek heykellere de ucube diyen bir sanat anlayışından ancak parklarda bolca fıskiye ile estetik içermeyen, bir anlam yüklenmemiş, insana hiçbir duygu vermeyen taşlardan, plastik görüntülerden başka bir şey göremiyorum maalesef. Alıntı
Φ nizamarslan Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2013 anlaşılmamışım, olabilir:) heykellerle dolu derken; etten ve kandan oluşsa dahi taştan farksız "insanları" kastetmiştim, Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.