Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Redhack, AB Bakanı Egemen Bağış'a ait olduğunu öne sürdüğü yılbaşı öncesi dağıtılan hediye çeki listesini yayınladı.

Kızıl Hacker Grubu Redhack’in son hedefi Avrupa Birliği Bakanı Eğemen Bağış. Grup, geçtiğimiz günlerde Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’a ve eşi Beyhan Yıldırım’a ait olduğunu iddia ettiği mailleri yayınladı. Maillerde 2011 yılbaşı hediye çeki gönderilen siyasetçi, işadamı ve gazetecilerin listesi yer aldı. RedHack belgeleri http://redleaks.blogspot.com” adresinden yayınlamaya başladı. Ancak Egemen Bağış’ın şikayet etmesi üzerine mahkeme kararıyla belgeler engellendi. Bunun üzerine Redhack yeni bir internet adresi üzerinden belgeleri yayınlamaya başladı. Redhack yeni belgelerle ilgili olarak şu notu düştü ve Egemen Bağış’a  bir mesaj verdi:

EGEMENLERİ BAĞIŞLAMAYACAĞIZ

“Egemen Bağış yayımladığımız belgeleri ‘özel hayata müdahale’ adı altında mahkeme sayesinde engelletmiş, gazeteci dostlarına ricalarda bulunularak haberin duyulmasını sansürletmiştir. Gerçi bu sayede ‘belgelerin doğruluğunu kanıtlamış’ ya.. Bir defa şunun altını çizelim ‘özel hayat’ meselesi olsaydı bizlerin ‘neler yayınlayabileceğini’ Egemen çok iyi biliyor, bizlerin yanı sosyalistlerin Ahlaki yapısı onların yaptığı gibi “yandaş” medyada insanların özel hayatını çarşaf çarşaf yayınlamalarına benzemez. Kim kimin sevgilisi, kim kimi ne yapmış, hangi gazetelerin yönetmeniyle ne yaşıyorlar bizi alakadar etmez. Bu arada belirli bir kesimin hümanizmi’nin sadece “kendi tecavüzcülerine” olması da ayrıca incelenmesi gereken pedagojik bir olay.. Bilinmeli ki onlarla savaşırken onlar gibi olmayacağız bu yüzden Mahkeme kararıyla Google tarafından silinen dosyaları ve ek olarak bir kaç dosya daha sunuyoruz. Egemen Bağış korkmasın, onunla, çevresiyle ve zihniyetleriyle onlar gibi belden aşağı savaşmayacağız! 2 yumurta atıldı diye üniversiteliyi mahkemelerde süründürmeye çalışan Egemen, bu sayede “çaresizlik” nedir görmüş olur umarız. Bu arada Egemen, İstanbul Belediye Başkan adayı olacakmışsın, hayırlı olsun. Tabi o güne kadar muhtar bile olamayacak seviyeye gelirsen şaşırmayız.. Egemenleri Bağışlamayacağız! Sen dahil tüm halk düşmanları hedefimizdedir,madem dünya’ya bir defa geldik, egemenlerin köyünü olmayacağız, bunu sen ve temsil ettiğin sınıf kafasına iyice kazışın! Yağma yok, RedHack var!”

AĞIR LİSTE: 90 BİN LİRA

Belgelerde Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış’ın temsilcisi olduğu Vakko’nun hediye çeklerini kimlere gönderdiği de yer alıyor. Toplamı 90 bin lirayı bulan listede en yüksek meblağlı çekin Başbakan Erdoğan, Mehmet Barlas ve Can Paker’e verildiği görülüyor. Listede Taraf’tan Milliyet’e birçok gazete temsilcisi ve kamu görevlisi var.

BAĞIŞ’TAN AYETLİ CEVAP

Özel maillerinin ifşa edilmesinin ardından Egemen Bağış twitter hesabından bir ayet paylaştı. Bağış’ın“Şu halde sen sabret. Gerçekten Allah’ın va’di haktır. Günahın için mağfiret dile; akşam ve sabah Rabbini hamd ile tesbih et.

REDHACK’TEN JET YANIT

Bağış’ın tweetine  Redhack’in cevabı ise “Bu sabaha karsi yayinladigimiz ilk kisim belgelere “ayet” ile cevap veren Egemen’den “atasozu ile yanit” beklerdik icon_smile.gif ” oldu.

İşte o liste:

bas.jpg

bas6.jpg

bas5.jpg

bas4.jpg

bas3.jpg

Gönderi tarihi:

Egemen Bagis,aslinda kendi günahlari icin Allahtan magfiret dilemesi gerekirken baskalarina tavsiyede bulunuyor.Iste bunlarin Islam anlayisi bu kadardir.Yani kendileri günah isleme yetkisine sahiptirler ama onlarin ne mal oldugunu ortaya cikaranlar böyle bir hakka sahiüp degildirler.

Egemen Bagis gercekten vicdan sahibi bir kisi olsaydi o hediye ceklerini fakir fukaraya dagitir onlardan dua alirdi ama o yüksek tabakaya yagdanlik olmayi tercih etmistir.

Red Hack'i kutluyorum cok güzel bir icraatta bulunmus.

saygilarla

Gönderi tarihi:

“Egemenleri  Bağışlamayacağız" 

“Şu halde sen sabret. Gerçekten Allah’ın va’di haktır. Günahın için mağfiret dile; vesaire, vesaire, vesaire.

laughing.gif

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

O ayetlerini okuduğu kitapta "yılbaşı çok mübarektir, o gece hediyeler iner de iner. Bin aydan hayırlıdır" mı yazıyormuş?

Millet inançlarının sömürülmesine daha ne kadar sessiz kalacak çok merak etmeye başladım. Bu iş "kuzuların sessizliği"ne dönmek üzere. Ben zaten bu milletin bu dine inandığını filan kesinlikle zannetmiyorum. Dinine inanan bir millet onu bu kadar kullandırtmaz. Resmen tellala vermişler, "bu dini pazarla, yer tezgahına ayaklar altına at, posasını çıkar, üç kuruşa sat" diye talimat vermiş durumdalar. Tellal da talimat gereği dini ayaklar altına atmış, tepe tepe yerlerde sürükleyerek pazarlıyor.

Bundan başka bir açıklama yok. İnsanların çıldırmış olmasından başka...

Aslında dinin yok oluşunu izliyorum ama zevk alamıyorum. Bu din böyle değil, akıl yoluyla ortadan kalkmalıydı. Bu şekilde olması bana zevk vermiyor, üzülüyorum. Hiç bir şey aşağılanarak yok edilmeye layık değildir. 

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.