Φ democrossian Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 NOT: Başlık güncel "beyaz" bir belgesel!!?? den esinlenmiştir... Rusya, savaş gemilerini Akdeniz'e göndereceğini duyurmuş ve bu duyuru, Suriye'ye müdahaleyi "kısırlaştırmış"tı. Bu kısırlaştırmaya da "usta" çok bozulmuş, İsrail ustayı ABD nin ortada bıraktığını çok "nazik"!!!! bir üslupla söylemişti. Alıntı
Misafir amateur Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Ustanın gücü sadece gezicileredir. Konuşursa da, süper güçlerin arkasına saklanarak konuşur. 1 Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Gemiler gizli bir müttefike ait olmadığı için vammünüt tiyatrosu da düzenleyemez. Lazer epilasyonla giderilemeyen bölgedeki istenmeyen tüylere şov yapma olanağı da yok. Çıraklıkta komşularla sıfır sorun, ustalıkta sorun olmayan hiç kimse, ABD hariç. "Eşşedü en la ilahe illa ABD. Ve eşşedü enne ene abduhu ve hadimuhu" gibi. Ustalık stajının ne alanda yapıldığı anlaşılıyor. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 @@irinçköl, keşke belirlemelerine katılamıyor olsaydım ama maalesef katılıyorum. Beni en çok üzen de bu zaten. Cemaatçisi, eski sosyalisti, liberali, dincisi, Atatürk düşmanı AKP de birleşebiliyor, hepsi ağız birliği yapabiliyor ama, biz... Diyoruz ki CHP en büyük parti. Onda birleşelim. Ama olmuyor. Bahsettiğin rahatsızlıklar var. Cemaate verilen tavizler konusunda ben de son derce rahatsızım. Parti meclisine hiç bir evveliyatı olmadan paraşütle indirilir gibi indirilen ve cemaatin başını göklere çıkaran adamdan beri bu konudan çok rahatsızım. Baykal bile istifa ederken cemaate saygılar sunup istifa ediyor, bu nasıl oluyor, ben anlayamıyorum. Gelen de gidenden farksız. Bazen diyorum en kötü şartlar içine düşene kadar doğrulardan hiç bir taviz vermeyelim, bölünmeyse bölünme, gerici iktidara talimse talim, ne olacaksa olsun da hanyayı konyayı herkes görsün. Fakat neler olabileceğini, ne acılar çekilebileceğini, ülkenin bölünmesinden savaşa girmesine kadar olabilecekleri düşününce içim buna da elvermiyor. Bu kadar savaş çığırtkanı ve mezhepçi, dinci, bölücü kimseleri... Bilemiyorum. Bir yılın, bir ayın, hatta bir günün çok önemi olabilir. Her gün inanın bunu düşünüyorum. Yüreğimize taş basıp CHP ye oy mu verelim, yoksa doğrularımızda radikal mı olalım? Hâla bilemiyorum... Bizi böyle ikilemde bırakanlar utansın... Başka da ne diyeyim... Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 CHP'li değilim, şimdiye kadar CHP'ye hiç oy vermedim ama yerel seçimlerde oyumu CHP'ye vereceğim. her parti içersinde olduğu gibi CHP içersinde de birbirine zıt uçların iktidar savaşı var. buna rağmen amasız fakatsız desteklenmeleri gerektiğini düşünüyorum. şimdiye kadar bir arada olamamanın teorisi yapıldı, gezi parkı öğretti ki gerekirse gerektiğinde pek de güzel bir arada olunabiliyormuş. CHP'de bu anlamıyla başarılı bir sınav verdi. Alıntı
Φ Huhuhi Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2013 O yukarıda ki resmi şöyle bir inceledim de, o gemilerin hepsi demirlemiş olduğu yerde duruyor ve yolda falan da değiller, bildiğimiz denizdeler. Ayrıca resmi iyice büyütünce adamların zevk ve sefaya dalmış oldukları net bir şekilde görülüyor. Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2013 CHP'li değilim, şimdiye kadar CHP'ye hiç oy vermedim ama yerel seçimlerde oyumu CHP'ye vereceğim. her parti içersinde olduğu gibi CHP içersinde de birbirine zıt uçların iktidar savaşı var. buna rağmen amasız fakatsız desteklenmeleri gerektiğini düşünüyorum. şimdiye kadar bir arada olamamanın teorisi yapıldı, gezi parkı öğretti ki gerekirse gerektiğinde pek de güzel bir arada olunabiliyormuş. CHP'de bu anlamıyla başarılı bir sınav verdi. Gezi parkı evet çok güzel öğretti bizlere, tabi anlayanlar için, tüm farklılıklarımızla beraber birarada olabileceğimizi. İşte bunu partilerinde anlaması gerekiyor. CHP ilçe yönetimlerinde üst kademelerde çalışan arkadaşlarım var. Örneğin; bir ilçe Süheyl hocayı (Süheyl Batum) ağırladı bundan 4-5 ay önce. Bu arkadaşıma, kendi partisinden -CHP- tehdit telefonları yağdı "sen ulusalcı mısın nasıl Süheyl Batum'u ağırlarsın?" diye .Bunun gibi örnekler o kadar fazla ki insan ister istemez şöyle düşünüyor. Arkadaş muhalefette , iktidarda aynı amaca hizmet ediyor. Yani aslında ABD hem iktidara ayar çekiyor hem de muhalefete. Ülkemizdeki seçim sistemi gereği, mecburen bizi temsil etmese de , oyumuz istemediğimiz partilere yaramasın diye ,kendimize en yakın bulduğumuz partilere oyumuzu veriyoruz. Sonuçta değişen bir şey olacak mı belki şeri kurallara gidilmesi biraz engellenecek o kadar. 1 Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2013 Süheyl Batum sevdiğim birisi. Ona CHP de tepki varsa bu çok ama çok kötü. Bunu duyduğuma üzüldüm. Gerçi bilinmedik bir durum değil ama, neyse... En azından yerel seçimlerde CHP ye oy vereceğim. Sonrasını tekrar düşüneceğim. Şu anki kararım bu. Bu arada Rus kadın subaylar çok güzellermiş... Rusya ve Çin'den hiç bir zaman bir beklentim olmamıştır. En güçlü Sovyetler zamanında bile bir Süveyş'e müdahaleyi önleyememiştir. Ama Rusya'nın Akdeniz'deki üssünü kaybetmek isteyeceğini hiç sanmıyorum. Göstermelik de olsa bir şeyler yapacaktır. Çin bir şey yapmaz. İran'a sıra gelirse daha çok rahatsız olur. Biz derdimize yanalım. Sıra bize gelirse bir tane bile destekçimiz olmayacak. "Komşularla sıfır sorun" dan, "sorun olmayan hiç bir ülke" politikasına geldik. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Rusya'ya ait Priazovye, Novocherkassk ve Minsk savaş gemileri boğazlardan geçip Ege'ye açıldı. Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 En güçlü Sovyetler zamanında bile bir Süveyş'e müdahaleyi önleyememiştir. 1956 ile 1970'deki savaşı karıştırmışsınız. Mısır'da Devrim yapan General Nasr Sovyetlerden destek alarak 1956'da Süveyş Kanalını millileştirmiştir. 6 Gün Savaşında Mısırın yenilgisi, İsrail'in, Süveyşi değil, Sina Yarımadasını işgali ile sonuçlandı. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2013 Karıştırdığım bir şey yok. Bu karıştırma da nerden çıkıyor anlamadım? Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2013 Siz Süveyş'e müdahale derken neyi kastediyordunuz ki ? Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2013 İki resim arasındaki yedi farkı bulun... Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2013 İki resim arasında çok fark var, öyle çok ki. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2013 ABD hem iktidara ayar çekiyor hem de muhalefete. Toptan koca bir halka ayar çekiyorlar! Bunu başarabilmeleri takdire değer. Sanırsın uzaktan toplu hipnozu keşfetmişler, ya da beyin dalgaları ile düşünce aktarma makinesi icat etmişler, ya da düşünce gazı icat etmişler, stratosferden görünmez uçaklarla atmosferimize püskürtüyorlar. Bu derece başarılı olarak toptan bir halka istediklerini düşündürtüyorlar. Alıntı
Misafir amateur Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2013 Toptan koca bir halka ayar çekiyorlar! Bunu başarabilmeleri takdire değer. Sanırsın uzaktan toplu hipnozu keşfetmişler, ya da beyin dalgaları ile düşünce aktarma makinesi icat etmişler, ya da düşünce gazı icat etmişler, stratosferden görünmez uçaklarla atmosferimize püskürtüyorlar. Bu derece başarılı olarak toptan bir halka istediklerini düşündürtüyorlar. Düşündürtmüyorlar efendim. Bizim o tür bir yeteneğimiz yok, Olsada pek az kişi. Düşünmeyenin yerine düşünüp dayatıyorlar. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2013 Düşünmek çabasız da olabilir. Konusuna bağlı... Aslında çoğu filozof düşünceyi, pankreasın insülin salgılaması gibi kabul ederler. Beyin de düşünce salgılıyor gibi yani... Çünkü hiç düşünmeseniz bile, "hiç aklımdan çıkmıyor ki" dediğiniz şeyler vardır. O hiç ürününü almadığım (nedenini tahmin edebilirsiniz, anti reklama girmeyeyim) firmanın bu reklamı itiraf etmeliyim güzeldi. İyi bir reklamcıya para ödemişler. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2013 Rusya dışişleri bakanı Sergei Lavrov, Suriye dışişleri bakanı Velid Muallim ile görüştükten sonra "bir askeri müdahale durumunda ülkesinin tüm imkanları ile Suriye'nin yanında olacağını" açıkladı. Bu ifadelere yandaş medyanın yer vermemesi dikkat çekti! Daha çok Rusya'nın kimyasal önerisi ön plana çıkarılarak burdan bile kimyasalı Esad kullandığını dolaylı itiraf etmiş gibi göstermeye çalışma yoluna gittiler. Halbuki CIA raporları kimyasalı muhaliflerin kullandığının kesin kanıtlarına ulaştıklarını bildirdi. Hatta bazı emekli CIA üst düzey subayları, ABD yi savaşa sokmak için Türk hükümetinin Suriye'de terör uygulayan muhaliflerle işbirliği yapıp bu düzmece olayı planladıklarını ve uyguladıklarını açıklayarak Obama'yı uyardılar. Görüşmede Esad'ın G8 deki tutumu nedeniyle Putin'e teşekkürleri iletildi. Rusya, selefi Sovyetler'den daha ilkeli davranacaktır belki de, bilemiyorum... Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2013 Toptan koca bir halka ayar çekiyorlar! Bunu başarabilmeleri takdire değer. Sanırsın uzaktan toplu hipnozu keşfetmişler, ya da beyin dalgaları ile düşünce aktarma makinesi icat etmişler, ya da düşünce gazı icat etmişler, stratosferden görünmez uçaklarla atmosferimize püskürtüyorlar. Bu derece başarılı olarak toptan bir halka istediklerini düşündürtüyorlar. görünen o ki toptan bir halka istediklerini düşündürtemiyorlar. en güncel örnekler:Gezi, ODTÜ, Tuzluçayır... 1 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2013 Rusya dışişleri bakanı Sergei Lavrov, Suriye dışişleri bakanı Velid Muallim ile görüştükten sonra "bir askeri müdahale durumunda ülkesinin tüm imkanları ile Suriye'nin yanında olacağını" açıkladı. Bu ifadelere yandaş medyanın yer vermemesi dikkat çekti! Daha çok Rusya'nın kimyasal önerisi ön plana çıkarılarak burdan bile kimyasalı Esad kullandığını dolaylı itiraf etmiş gibi göstermeye çalışma yoluna gittiler. Halbuki CIA raporları kimyasalı muhaliflerin kullandığının kesin kanıtlarına ulaştıklarını bildirdi. Hatta bazı emekli CIA üst düzey subayları, ABD yi savaşa sokmak için Türk hükümetinin Suriye'de terör uygulayan muhaliflerle işbirliği yapıp bu düzmece olayı planladıklarını ve uyguladıklarını açıklayarak Obama'yı uyardılar. Görüşmede Esad'ın G8 deki tutumu nedeniyle Putin'e teşekkürleri iletildi. Rusya, selefi Sovyetler'den daha ilkeli davranacaktır belki de, bilemiyorum... Rusya'da Suriye'deki ısrarını dünya barışı için yapmıyor. burası benim giremezsin diyor. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2013 Rusya'da Suriye'deki ısrarını dünya barışı için yapmıyor. burası benim giremezsin diyor. Çıkar dünyası... Suriye Rusya için Akdeniz üssü... Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2013 Gezi, ODTÜ, Tuzluçayır... Bu destanlar ülkemizin aydınlık yüzünün gururu zaten. Onlar olmasa zaten Arabistan oluruz. Genelleme yaparken bardağın boş tarafına bakıyorum. Bardağın dörtte biri bile boş olsa kabul edilir değil. Emperyalist yalanlarına kimselerin inanmaması gerekirdi. Bu yalanlar bir hamlede tüm halk tarafından elin tersi ile itilmeliydi. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2013 Güdümlü füze sistemine sahip bir Rus savaş gemisi saat 08.00'de İstanbul Boğazı'ndan geçti. Gemiye Sahil Güvenlik botu eşlik etti. Rusya Deniz Donanması Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Keskin Zeka adlı gemi Sivastopol'dan yola çıkıp Akdeniz'e doğru yöneldi. Keskin Zeka'nın ardından Nikolay Filçenkov adlı çıkarma gemisi de İstanbul Boğazı'ndan geçip Akdeniz'deki Rus donanmasına katılacak. İki gemiyle birlikte Akdeniz'deki Rus savaş gemisi sayısı eylül ayı sonunda 14’ü bulacak. Usta ne der tüm bu hususlarda halen bilmiyoruz. Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2013 Ekim 2012 tarihli bir haber: Egemen Bağış:1 saatte Suriye'yi yerle bir ederiz. Şamil Tayyar: 3 saatte Şam'a varırız bugün itibariyle Ahmet Davutoğlu, "Muhalefet ve Beşar Esad 'ı kınayamayanlar 'savaş istiyorlar' diyor. Biz savaş istemiyoruz" Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2013 "1 saatte Suriye'yi yerle bir ederiz.... 3 saatte Şam'a varırız" Buyursunlar, ağanın eli mi tutulur? Biz savaş istemiyoruz Ya ağanın da eli tutuluyormuş, ya ağalık sona erdi... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.