Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Demek istiyorum ki, sen de yalnızsın benim gibi Biz ikimizde yalnızsak... ve işte bu durumda İki kişilik bir yalnızlık olmz mı bizimkisi Edip Cansever Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 .. ikisi bi boyda türküsü; bi dalda iki kirazbiri al biri beyazsallasana sallasana mendiliniakşam olsun söyleyeyim suçlarınıbi dalda iki cevizo orada sen burdaaranız derin denizsallasana sallasana saçlarınıay doğunca söyleyeyim suçlarınıbi dalda iki elmabirin al birin almakurban olduğum Allahonları hiç ayırmasallasana savursana saçlarınıdolunay'da bağışlasın suçlarını .. Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 ha ha ha ... canım arkadaşım glorya ...duy sesimizi.. 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 .. peki de.. niye bi aferin yok? .. kestane kebab.. acele cevab.. bi eferin' de olubilicektir.. reca etsem.. bu kaddaer emeğe.. mercy.. .. Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 dimi ya ...haklısınız ....pek bi beğendim efendim...emeğinize sağlık..... ben artık gideyim...görüşmek üzere ..kalınız sağlıcakla... 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 .. ikisi bi boyda türküsü; . . . dolunay'da bağışlasın suçlarını .. aferin efenim çok tatlı olmuş bu... Merci 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 ha ha ha ... canım arkadaşım glorya ...duy sesimizi.. Duydum ve döndüm Öpüyorummmmm Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Hoş geldin glorya Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Hoş geldin glorya hoş buldum o baby baby Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2013 Gloryam karanfilim günaydınnn:) Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2014 çok uzun zaman olmuş glorya seninle yazışmayalı.... günaydın canım.. özlemişim ya hu... Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2014 interlock yoklar mı efendim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.