Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 tanıştırmışmıydım levcab buda gorgi aygırı.............. fazla yaklaşma ısırır........ ve işte looney tunes gururla sunar tazmanya canavarı valla ısırabilir garanti vermiyom Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 ve işte looney tunes gururla sunar tazmanya canavarı valla ısırabilir garanti vermiyom de get.......bayburt de get sende nem kaldı....sen ısırma ben ısırmam...... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 yazmistim daha evvel... ama olsun üc kisi daha salliyim... nicolas cage sigmund freud sabiha gökcen Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 bir dayim varmis.. ben hiç görmedim, çilgin bir tipmis onla tanismak isterdim.. stephen king'le tanismak isterdim.. bi de Agatha Christie ile Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 bi de rezzan kirazla tanisim Alıntı
Φ ruyet Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Son 3 kişi daha eklemek istiyorum:) 1. Ömer Faruk Tekbilek 2. Bill Clinton (öylesine) 3. Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Son 3 kişi daha eklemek istiyorum:) 1. Ömer Faruk Tekbilek 2. Bill Clinton (öylesine) 3. Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref alex anelka luciano Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 cevher dudayev george habash salvador allende Alıntı
Φ The KiDD Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Serj Tankiyan Angelina Jolie Keanu Reeves Lars Ulrich Adolf Hitler Mİmar Sİnan (bi de her sabah serviste en önde oturan sarışın kız) kusura kalmayın 3 ile yetinemedim forumlardan kimseyi tanımıyorum siz benimle tanışın bea!!! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) Serj Tankiyan Angelina Jolie Keanu Reeves Lars Ulrich Adolf Hitler Mİmar Sİnan (bi de her sabah serviste en önde oturan sarışın kız) kusura kalmayın 3 ile yetinemedim forumlardan kimseyi tanımıyorum siz benimle tanışın bea!!! al bi ecnebi hayranı daha......kes sen kimsinde seni tanımak isteyelim..kayboollll.......... Tarih: 4 Kasım , 2005 Düzenleyen: made in turkey! Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Meydün seni tanıyan tanımıştır kimse tanışnmak istemez artık! Ben keops piramidinin en üstündeki taşı koyan adamla tanışmak isterdim! Neresiyle çıkarmış o taşı oraya yaw!!! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 azcuk kafa olsaydı sende taşı oraya nasıl koyduğunu anlardın yada araştırırdın.........beni tanıyan tanıdı tabiki..........sen tanımasanda olur ............... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Benimle tanışmak isteyen ilk üç kişiyle tamışmak isterdim.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 azcuk kafa olsaydı sende taşı oraya nasıl koyduğunu anlardın yada araştırırdın.........beni tanıyan tanıdı tabiki..........sen tanımasanda olur ............... Seni tanımak en büyük hedefim meydün! o adamın taşı oraya sen nasıl koyduğunu biliyosan, engin bilgi dagarcığınla bu cahil insanları aydınlatsana! Kesin taş sırtındayken seni görmüştür, kaçarken o hızla kendini piramidin tepesinde bulmuştur! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Seni tanımak en büyük hedefim meydün! o adamın taşı oraya sen nasıl koyduğunu biliyosan, engin bilgi dagarcığınla bu cahil insanları aydınlatsana! Kesin taş sırtındayken seni görmüştür, kaçarken o hızla kendini piramidin tepesinde bulmuştur! allah seni kahretmesin koptum sabah sabah........tabi canım beni tanımak için sırtadaki taşdan biran önce kurtulup beni tanımak için ardımdan az koşmadı...... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 İtiraf ediyorum bu güzeldi! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 İtiraf ediyorum bu güzeldi! ee tabi gözel olcak nede olsa ben yazdım........ Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Aman aman hemen havalar girerde! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Aman aman hemen havalar girerde! yok canım ne havası........ Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Aydın havası! böök **** oldu! Ben galatasarayın 7 kişiyle feneri 7-0 yendiği maçtaki kaleciyle tanışmak isterdim! Nasıl yedi 6 kişiden o golü yaw? Defans ne yapıodu peki??? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Aydın havası! böök **** oldu! Ben galatasarayın 7 kişiyle feneri 7-0 yendiği maçtaki kaleciyle tanışmak isterdim! Nasıl yedi 6 kişiden o golü yaw? Defans ne yapıodu peki??? sanane..........aman bakın başınız göğe ermiş....... tanış tanış......... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 ben tanistim walla istediklerimin çogu ile... golgi, alaturka, mystic ve esi, askmiracle kaldi Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 ben tanistim walla istediklerimin çogu ile... golgi, alaturka, mystic ve esi, askmiracle kaldi bozan bize kızmış buluştuk ve ona haber vermedik diye ama olayı anlattım ben Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 bozan bize kızmış buluştuk ve ona haber vermedik diye ama olayı anlattım ben hadi ya? bilmiyorum.. nereye yazmis? bilsem ben haber verirdim gerçi bizimkide son anda oldu ama.. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 arkadaslar lüffen benle tanismak isteyen yok mu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.