Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Erdoğan, Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'nden çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

erdo%C4%9Fan-12.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, The Times gazetesine verilen ilanla ilgili “Bunlar düşüncelerini, fikirlerini kiraya vermiş tipler. Bunlar gerçekten demokrasiye inanmış tipler olsa, bu ülkede yüzde 50 oyla iktidar olmuş bir partinin liderine diktatör deme ahlaktan yoksunluğunu gösteremezlerdi. Bu danışmanımın da ifade ettiği şekliyle dört dörtlük bir densizliktir” dedi. İngiltere’de bazı ünlülerin The Times gazetesine verdikleri ilanla ilgili değerlendirmesinin sorulması üzerine Erdoğan, şunları söyledi:

“Bunlar düşüncelerini, fikirlerini kiraya vermiş tipler. Bunlar gerçekten demokrasiye inanmış tipler olsa, bu ülkede yüzde 50 ile oyla iktidar olmuş bir partinin liderine diktatör deme ahlaktan yoksunluğunu gösteremezlerdi. Bu danışmanımın da ifade ettiği şekliyle dört dörtlük bir densizliktir. Sen bizi nereden tanıyorsun, Tayyip Erdoğan ile kaç kere görüştün? Nasıl bir bir diktatör ki bu, bütün Türkiye’deki öyle medya grupları var ki, ağıza alınmayacak her türlü küfrü yapıyorlar, hakareti yapıyorlar ve bunları rahatlıkla yaparken şu anda kalkıp ‘medya Türkiye’de mahkum, gazeteciler içeride’ diyorlar. Nasıl içeride olan gazeteciler ki, bu yayınlarını bu kadar rahat yapabiliyorlar. Şu anda bu tür yayın organlarının yaptığı yayınlar ortada, nasıl hakaret ettikleri ortada. Bunların bir çoğu yalan yanlış haberler ama Türkiye’yi tanımadıkları ve bilmedikleri için bu tür haberleri yapıyorlar. ‘İftira at tutmazsa iz bırakır’ mantığıyla bunu yapıyorlar. Parayla Times kendi sayfasını kiraya veriyor. Bu Times’ın da çok ciddi ahlaki zaafıdır. Şu anda Times ile ilgili de gerekli hukuki girişimlerde bulunacaklar. Diğerleriyle ilgili de hukuki girişimlerde bulunackalar.”

AA.

RTE nin söylediklerine artık ağzımla gülmeyi bıraktım. :)

Çok oy almak ya da sandıktan çıkmak demokratik yapıyor mu o ülkeyi ?

Kenan Evren'in anaasaya evet oyu %92 .Anti demokratik bulduğun anayasayı değiştirdin hani aslolan  "milli iradeye saygı"ydı. Üstelik sizin hükümetiniz zamanındaki değişikliklere karar o anayasa tam 16 kez değiştirilmişti.  Her zaman yaptığınız gibi o anayasayı darbe anayasası ilan ettiniz ve sanki sadece siz bu anayasaya dokunmaya cesaret etmiş gibi gösterdiniz millete.

Saddam Hüseyin aldığı oy 1995 te % 99,4

Hüsnü Mübarek  2005 %88.5

Esad 2012 %67,6

Siz o zaman halkın seçtiği adamlara neden saygı göstermediniz de milletin içişlerine burnunuzu soktunuz? Onları devirmek adına ülkeniz topraklarında üsler kurdurup, teröristlerini insani yardım  adı altında beslediniz ? Ha sahi şu reyhanlıda gerçekleştirilen ve hükümetinizin de haberi olduğu ortaya çıkan saldırıda, El nusra 'nın kullandığı ortaya çıkan , üstüne üstlük bunların bizim topraklarımızdaki depolarda saklandığı bilinen sarin gazı olayı ne oldu? Esad sarin gazı kullanıyor diyordunuz ama reyhanlı olayını gerçekleştiren ve sizin desteklediğiniz El nusranın kullandığı ortaya çıktı :)

Hizmet etmekle demokratik olunmuyor . Demokratik olmadığını iddia edip işlerine burnunuzu soktuğunuz ülkelerde hizmet verilmiyor mu?

Efendim ekonomi iyiye gidiyormuş. Tüketim üzerine kurulu büyüme her zaman göz boyamaya yöneliktir. Ekonominin iyiye gitmesi için üretim üzerine kurulması şarttır. Sağlık hizmetleriymiş. Bunun için sağlıkta ki insanları dinlemek gerekiyor . Hepsi istisnasız bu sistemin 5 sene içersinde çökeceğini iddia ediyorlar. Gelişmeler de onu gösteriyor gören gözler için.

Gezi parkındaki insanlar gelişmiş ülkeler düzeyinde  kurumsallaşmış bir demokratik düzen istiyorlar. Ama başbakan ve yandaşlarının insan hakları ve demokrasi algısı bunu anlamaya müsait değil ne yazık ki.

Gönderi tarihi:

Iste ucubelik budur,demokrasinin,insan haklarinin,cagdasligin ne oldugunu bilmeyenlerin basbakan veya cumhurbaskani veya bakan veya su veya bu oldugu ülkemde son 10 yildir ucubeler artik resmen gökdelenler hesabina döndü.

Ben yüzde 50 oy aldim bana boyun egeceksiniz diyen bir insandan ancak bu kadar demokrat olur.

Ben yüzde 50 oy aldim 3 cocuk yapacaksiniz diyen adamdan beklenen demokrasi bu olur,

Ben yüzde 50 oy aldim icki icemezsiniz diyen bir basbakanin ülkesinde demokrasi yok demektir.

Bana karsi protestolarda bulunanlara TOMA'larla zehir sacin,biber gazi atin,coplayin anlasinlar yüzde 50 ile secilmis bir basbakana karsi protestode bulunmak nasil olurmus diyen,yargiya talimat verdim geregini yapacaklar,ben ERGENEKON'un savcisiyim diyen bir basbakandan ancak bu kadar demokrasi olur.

Simdi kalkmis dünyanin sayili bir gazetesini dava edecekmis.Gülmek gelmiyor icimden cünkü gülmek ciddiye almamak demektir.Ancak durum o kadar ciddi ki adam battikca batiyor.Batakliktan geldi ülkeyi batakliga cevirdi simdi batmaya basladi.

Birde konustugu sözler var ki hani kimse birsey bilmese sanilir ki bu adam allame-i cihandir.Halbuki kim ona o akli verdiyse veya namaz kilarken aklina gelipte aklinda tuttuysa tam bir komedi oynaniyor Türkiye üzerinde.Basrollerde basbakan ve erkani.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Erdoğan, Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'nden çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

.

.

.

Gezi parkındaki insanlar gelişmiş ülkeler düzeyinde  kurumsallaşmış bir demokratik düzen istiyorlar. Ama başbakan ve yandaşlarının insan hakları ve demokrasi algısı bunu anlamaya müsait değil ne yazık ki.

Adama dediler ki,gazeteciler gelecek cuma cikisi onlara The Times adli gazete ile ilgili birseyler anlat onlarda yazsinlar tam bir reklam olur.Adam da aynisini yapti.Demokrasinin D'sini bilmeyen birisinin konusmalari herhalde demokrasi ile ilgili olamazdi.O na sen büyüksün padisahim diyorlar o da büyük olmanin faturasini ödemeye calisiyor.Ancak faturayi o degil tüm Türk Milleti ödüyor ve bu adam iktidarda kaldigi sürece de ödemeye devam edecektir.AIHM'nin Türkiye'ye vermis oldugu tazminat cezalari Türk Milleti'nin vergileriyle karsilaniyor.Yani iktidar zulmediyor faturasini millet ödüyor,

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.