Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

İKİ ÜLKE VAR. BİRİDE PRENSES BİRİDE PRENS VAR. BUNLAR AŞIKLAR. BİR GÜN SAVAŞ ÇIKIYOR İKİ ÜLKE ARASINDA.PRENS DÜNYANIN EN İYİ ÇLİNGİRİNE BİR KUTU YAPTIRIYOR.KUTUNUN İÇİNE BİR MEKTUP KOYUYOR VE KUTUYU KAPIYOR.BU KUTUNUN ANAHTARI YALNIZCA PRENSTE VAR. BU KUTU YANMAZ KIRILMAZ ÇATLAMAZ HİÇBİŞEY OLMAZ.

BU KUTUYU PRENS PRENSESE YOLLUYOR PRENSESTE AÇIYOR NASIL??? -_-:sleeping:

Gönderi tarihi:

İKİ ÜLKE VAR. BİRİDE PRENSES BİRİDE PRENS VAR. BUNLAR AŞIKLAR. BİR GÜN SAVAŞ ÇIKIYOR İKİ ÜLKE ARASINDA.PRENS DÜNYANIN EN İYİ ÇLİNGİRİNE BİR KUTU YAPTIRIYOR.KUTUNUN İÇİNE BİR MEKTUP KOYUYOR VE KUTUYU KAPIYOR.BU KUTUNUN ANAHTARI YALNIZCA PRENSTE VAR. BU KUTU YANMAZ KIRILMAZ ÇATLAMAZ HİÇBİŞEY OLMAZ.

BU KUTUYU PRENS PRENSESE YOLLUYOR PRENSESTE AÇIYOR NASIL??? -_-:sleeping:

kutu kilitli degilmis. :lol:

veya prenses opmustur ,acilmis olabilir :P

ayrica ben de yeniyim ama hosgeldin arkadas

Gönderi tarihi:

bence de yanıt kutu kilitli degildir olacak yine de biraz dusuneyim belki başka birşey bulabilirim

Gönderi tarihi:

prenses de bi kutu yaptırır. kutuyu açık yollar prense.. prens de içine prensese attığı zarfı muhafaza eden kutunun anahtarını koyar geri yollar....anahtar kilit ilişkisi daha irdelenmeyecekse (yok kutuyu kilitlemek için anahtar gerekli gibi, ben kutuyu çıt die kendiliinden kapanabiliyor sadece açmak için anahtar kullanılıyor diye yorumladım) cevabım kati suretle doğrudur

Gönderi tarihi:

prenses de bi kutu yaptırır. kutuyu açık yollar prense.. prens de içine prensese attığı zarfı muhafaza eden kutunun anahtarını koyar geri yollar....anahtar kilit ilişkisi daha irdelenmeyecekse (yok kutuyu kilitlemek için anahtar gerekli gibi, ben kutuyu çıt die kendiliinden kapanabiliyor sadece açmak için anahtar kullanılıyor diye yorumladım) cevabım kati suretle doğrudur

evet evt bence de asil dogru cevap bu -_-

Gönderi tarihi:

arkadaş aynı başlığı ıkı kere açmış yani ilk sorusu olmuyor..bilin bakalım ıkı başlık arasındaki fark nedır :lol:

buarada hoşgeldın drmağden :clover:

Gönderi tarihi:

eveeeeeeeeeet şimdi cevaba gelelim.cevap şudur.prenses te kutunun üstüne 2. bir kilit yaptırıp prense yollar.prens kendi kilidini açar ama kutu hala kapalıdır.prens te prensese yollar prenseste kendi kilidin, açıp okurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Gönderi tarihi:

Niye veriyorsun ki cevabı? Ne anlamı kaldı ki şimdi soruyu sormuş olmanın? Biz cevabı istemedik ki niye izin vermiyorsun insanların biraz daha dusunmesine?

Tebrik ediyorum drmağden doğru cevap sizin ki :crying:

Gönderi tarihi:
Niye veriyorsun ki cevabı? Ne anlamı kaldı ki şimdi soruyu sormuş olmanın? Biz cevabı istemedik ki niye izin vermiyorsun insanların biraz daha dusunmesine?

Tebrik ediyorum drmağden doğru cevap sizin ki :crying:

canıma kıyamam üzülmüş mü? :unsure:

dur gı ben sana sorcem üzülme.bır yumurta karşıdan karşıya nasıl geçer :lol:

Gönderi tarihi:

canıma kıyamam üzülmüş mü? :unsure:

dur gı ben sana sorcem üzülme.bır yumurta karşıdan karşıya nasıl geçer :lol:

eveeeeeeeeeet şimdi cevaba gelelim.cevap şudur. Tavupun po..sunda.... Terbiyesizzzzz seniiiiiiiiiiiiii :w00t:

drmağden kızmıştım :chris: sana ama sen benim Sedoş'uma dua etttttttt... :lol: Benim bilmece bilme ihtiyacımı karşıladı geneeee....

Sedoşummmmmmm canımmmmmmm benim canım benim

seni ben pek cok pek cok severim

sen bi ana sen bi baba herşey oldun artık baanaaaaaaa :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.