Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 19 yıl Yazar [existere eski yunancada varolmak demek 18361[/snapback] yasa var ol..
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl benim nickin anlamı daha doğrusu yavuz-16 bi silah markası yani tabancanın adı oluyor.
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl benimde nickim ismim TUGCE eskiden askerlerin basina takdiklari sapkalarin ( bunlarin adida TOLGA ) ucundaki puskullere tugce denilirmis
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl bi siteye girmiştim bi yazıyı okuyabilmem için üye olmam gerekiyodu.aklıma ilk gelen bu oldu.sonra da unutmyım die her üyeliğimde bunu kullanmaya başladım.işte hazin hikayem:(
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl Yazar benim nickin anlamı daha doğrusu yavuz-16 bi silah markası yani tabancanın adı oluyor. 19908[/snapback] senin revolverin var mi?? (bu soruyu sormaya bayiliyorum)
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 19 yıl Lojistik bir terimdir. Malı kuruluşu adına sahiplenen depolayan, dağıtan ve muhasebesini tutandır.
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 19 yıl cerenimo..iki 'o'la yapmak zorunda kaldım tek 'o'lusu varmış çünkü cerenimo amerikan askerlerine tek basına saldıran kızılderili anlamını tasır,ayrıca bu simgebirçok kızıkderili kabilesine de ismini vermiştir;gerenimo olarak..
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl aslıdan bu resme XXX giderdi! Süper dişiye çok benzio eveet süper reklam yapmaya gerek yok dedim ama
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl ben daha çömüm isimleri bilemiyorum ne yazık ki ama bak nikinden tanıdım bu benzetme iyi bişiy yanii teşkür ederim
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl sen gel böle dö köşeyi , ahanda çıkmaza geldin ver bakalım haracı ya laf yetiştirmeyi bırakta bana gidem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.