Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 17 yıl Bunu bu akşam çektim.Gerçi tüm ayarları dilediğim gibi olmadı ama manzara güzeldi..
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 17 yıl En sevdiğim olaylardan birisi fotoğraf çekmek.. Henüz keşfe çıkmış deilim ama bunları paylaşayım
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl o eski arabayı ben gördüm Ciddi mi, sahile giderken çekmiştim az volta atmadık orda
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl Ciddi mi, sahile giderken çekmiştim az volta atmadık orda adada sahil mi var sapanca olmasın orası yada sen adapazarın kanalizasyon geçidini sahil sandın :D
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Bu resimi bir gezi sırasında çekmiştim, makro çekim yapmayı çok seviyorum. Bende bir kaç resmimi yaınlarım burada :=
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl Buda İstanbula gittiğimde çektiğim bir fotoğraf. İstanbula gitmek için hep tereddüt etmiştim. Büyük, kalabalık, boğucu bir şehir derdim hep. Gerçi hala öyle benim için ama yanınızda sevdiğiniz ve İstanbulu bilen insanlar olunca çekinceleriniz kalmıyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.