Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 18 yıl bunlar taze taze fırından yeni çıkardımm Gün Batımı-Bayramoğlu Gün Batımı-Bayramoğlu Gün Batımı- Bizim evin camından Gün Batımı- Bu da bizim evin camından Gün Batımı-Bizim evin camından olduğunu söylememe gerek yok sanırım Gün Batımı-Söylemiyorum artık
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 18 yıl ne güzel ..ne güzel resimlerle mutlu oldum... teşekkür ederim size..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 18 yıl ne güzel ..ne güzel resimlerle mutlu oldum... teşekkür ederim size.. ben kendi adıma mutlu ettiğim için sevindim
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl Günbatımına bayıldım.. Ay'da harika çıkmış arkadaşım,ellerine sağlık..Çok daha güzellerini çekeceğinin işaretleri var fotoğraflarında.. Bu resmi bugün çektim.İşyerimin önündeki sarmaşık gülü ve arı..(13.07.07)
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 18 yıl Yazar Sevgili Gloria ve taurus... Ne güzel paylaşımlar bunlar... Ellerinize ve emeğinize sağlık.. Devamını bekliyoruz... Sevgi ve saygılarımla.. Dostça kalın... Bu da Haftasonu tatilimden bir kare...
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 17 yıl Teşekkürler sevgili Dipnot.. Senin fotoğrafında muhteşem olmuş.. Bu fotoğrafta aynı çiçek üzerindeki karıncayı yakaladığım kare.. Bu da Photosop ta karıncanın biraz büyütülmüş hali.. İyi sardı haa..
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 17 yıl Balkondan biraz önce çektim bu fotoğrafı.. Yıldızımız batıyor..(22.07.2007)
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 17 yıl teşekkürler taurus.. buda benim objektifimden.. Rica ederim,güzel fotoğraf..
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 17 yıl Bunları dün gece çektim..(22.07.07) Tophane'den çatalfırın.. Bursa Kalesi (Saltanat Kapısı).. Atatürk Anıtı.. Işıklar Askeri Lisesi'nden,Yeşil Türbe Ve Yeşil Camii..
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 17 yıl Frozenim..gayet başarılı buldum canem.. tebrik ederim.. Taurusmutis senin fotoğraflarda çok güzel.. Not;lafın gelişi söylediğimi sanmayınız..fotoğrafçılık üzerine sertifika sahibiyimdir üzerinize afiyet.. bu işten biraz anlarım..
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 17 yıl Frozenim..gayet başarılı buldum canem.. tebrik ederim.. Taurusmutis senin fotoğraflarda çok güzel.. Not;lafın gelişi söylediğimi sanmayınız..fotoğrafçılık üzerine sertifika sahibiyimdir üzerinize afiyet.. bu işten biraz anlarım.. E o zaman koysana birkaç fotoğraf ya..
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 17 yıl Cadım ikinci sıradaki fotoğraf güzel ama diğer ikisini beğenmedim...
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 17 yıl İzmir' de bulunan Gölcük yaylası.. Gördüğüm en güzel yerlerdendir burası...
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 17 yıl Ok,makro çekim delisi oldum.. Ama güzelliklerine bir bakın Allah Aşkına yaa..İşyerimin önündeki sarmaşık gülünün üstünde çiçek bitleri vardı.Baktım üstü karınca dolmuş bişiler yapıyorlar.Birkaç poz çektim ve pc de bakarken bakın ne gördüm.Daha önce belgesellerde gördüğüm ilişki içindeydiler.Bitler muhtemelen tatlı bir sıvı salgılıyor ve karıncalarda bunu topluyor.Özellikle 2. karedeki karıncanın ağzına dikkat edin.. Karınca ve bitler..(27.07.07) Karıncanın ağzına dikkat..
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 17 yıl Gördüğüm en güzel yerlerdendir burası... Gölcük gerçekten çok güzel bi yer..ee ne de olsa bizim buralar görmeyenlere şiddetle tavsiye ederim Bu da Kırşehir'de bulunan Hacı Bektaş-ı Veli türbesinden bir kesit..Kardeşimle iyi alıştık bu işe..Bu onun objektifinden..gerçi onun makinası benimkinden daha güzel ama bu tekniği ona öğreten de benim Kesikköprü (Kızılırmak) Gülbahçesi ve Mevlana Müzesi
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 17 yıl Kedicik Korkusuz dev kelebek..çok yakınından çektim Gökyüzü..
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Sevgili arkadaşım taurus.. Hakikaten güzel fotoğraflar gönderiyorsun ve ben bakarken çok keyif alıyorum... Devanı bekliyoruz... Sevgiler...
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 17 yıl Sevgili arkadaşlar, herbir resim gerçekten de oyle guzel oyle guzel ki... Fotoğraf çekmeyi benim için bir zevk haline donusturuyorsunuz. Özellikle gecenlerde sevgili arkadaşım Taurus'un çektiği çiçek böcek resimleri bu zamana kadar gördüğüm en güzel resimlerdendi... Butun bir hafta boyunca elimde fotograf makinesi, ve kullanım talimatları ile dolaştım durdum, nerede çiçek böcek gorsem, Taurus' unkiler gibi resimler çekicem diye atılı atılıverdim. Aldığım bir tiyonun ardından bir ara kendimi National Geographic fotografcısı bile sandığım oldu... Bir arkadaşım bana bu tarz fotoğraflar çekebilmek için Nat. Geog. fotoğrafçılarının pusu kurup bekleme ve uygun anı yakalama olasılığından bahsettiğinde, elimde makineyle vallahi de billahi de pusu bile kurdum... İşte pusu anımdan görüntüler tabi hepsi bunlardan ibaret değil, geri kalanlarını da yarın yollayacağım. Şimdilik öpüldünüz
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 17 yıl Vazgeçtim, bugün gönderiyorum hem 6 dakika geçmiş aslında yarın olmuş
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 17 yıl Yeni çektiğim fotoğraflardan koymaya girmiştim ama senin fotoğrafları görünce,''Birkaç gün keyfini sürsün'' dedim.. ŞAka bir yana emek harcanarak çekilmiş olduklarına tecrübelerimle şahitlik edebilirim.Çok güzel yakalamışsın Gloria'cım.Makro çekimin büyüsüne kapılmış görünüyorsun.Allah sonumuzu hayreylesin.. Not:Benimkiler birkaç gün sonra artık..
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 17 yıl Yeni çektiğim fotoğraflardan koymaya girmiştim ama senin fotoğrafları görünce,''Birkaç gün keyfini sürsün'' dedim.. ŞAka bir yana emek harcanarak çekilmiş olduklarına tecrübelerimle şahitlik edebilirim.Çok güzel yakalamışsın Gloria'cım.Makro çekimin büyüsüne kapılmış görünüyorsun.Allah sonumuzu hayreylesin.. Not:Benimkiler birkaç gün sonra artık.. Allah razı olsun Sağolasın (bu dualar, bana keyfimi sürmem için birkaç gün verdiğinden dolayı idi) inşallah (bu da bi kaç gün sonra buraya ekleyeceğin fotolar içindi) şaka bir yana sevgili arkadaşım, cidden uğraştım, ama artık bu işten keyif almaya başladım. İlk hedefim kendimi makro çekimlerde iyice geliştirmek, sonra yeni hedefler bulucaz umarım
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 17 yıl Bu bolumu nasil kacirdim hala kendime cookk kiziyorum Benim gibi dipnot'un ogrencisi biri buraya nasil resim yollamaz Neyse henuz gec degil Bu arada dikkatimi cekti ben kuledeyken hep birilerini cekmisim manzara filan yok şirin şey senii
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.