Φ y/k Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Diyelim ki eşinizi aldattınız. Bunu öğrenen eşinizde sizi aldattı. Bu olayı sizde öğrendiniz. Ne yaparsınız? Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 komplo teorisinin de bu kadarı yani. eşimin beni aldattığı erkek de halamın oğlu falan çıkıyomuş Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Diyelim ki eşinizi aldattınız. Bunu öğrenen eşinizde sizi aldattı. Bu olayı sizde öğrendiniz. Ne yaparsınız? 1-1 derim uzatmaları oy nardım Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 1-1 derim uzatmaları oy nardım oyuncu değişikliği hakkınıda kullan derim nico... tamam... biliyorum berbattı... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 biliyorum berbattı... ben çok güldüm Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 oyuncu değişikliği hakkınıda kullan derim nico... tamam... biliyorum berbattı... oyuncu değişikliğini uzatmaların sonuna sakladım dostum(bence seninki güzeldide şu şimdi yaptığım ********* oldu) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.