Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
VE

KAÇAK SUYA HELAL FORMÜL DE BULDULAR

Kocaeli’nin Dilovası Beldesi’nde kaçak su kullandığı belirlenen abonelerin, ‘boğazlarından haram geçmesin’ diye sadece mutfaktaki muslukları sayaca bağladığı belirlendi.

16732[/snapback]

sen kitabına uydurmak diye bişey duymadın heralde...

kitaba uyduruyorlar işte... :D

• Cevaplar 69
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Popüler Olduğu Günler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
VE

Kocaeli’nin Dilovası Beldesi’nde kaçak su kullandığı belirlenen abonelerin, ‘boğazlarından haram geçmesin’ diye sadece mutfaktaki muslukları sayaca bağladığı belirlendi.

16732[/snapback]

16747[/snapback]

İŞTE BUDUR ABİ NİCEDİR BİR ASTERİX YORUMU OKUMAMIŞTIM NERDESİN BE DOSTUM BİR KONU BUL DA YAZIŞALIM SEVGİYLE

Gönderi tarihi:
VE

16732[/snapback]

16747[/snapback]

İŞTE BUDUR ABİ NİCEDİR BİR ASTERİX YORUMU OKUMAMIŞTIM NERDESİN BE DOSTUM BİR KONU BUL DA YAZIŞALIM SEVGİYLE

16754[/snapback]

ben forumun üzerinde uçup belli konulara sorti yapıpı, mesajı bırakıp sıvışıyorum.

laf aramızda bu aralar geyiğe sardım biraz, tgt ciden başka takılacak kimse de bulamadım, o da pas vermiyo bize naapalım...

sen de sevgiyle kal,

dikkatli ol sevenlerin çoğalıyor gördüğüm kadarıyla... :D

Gönderi tarihi:

Kan davaları, namus davaları gibi olaylar İslam ülkelerinden başka ülkelerde yoktur. Bu da o insanların yeterince zalim olduklarını gösteriyor çünkü benzer şeyleri her konuya uyguluyorlar. Devlet bu tür insanlar üzerinde kontrole sahip değildir. Böyle olaylarda sadece İslam ülkelerinde olmaktadır. Dünyada dini islam olan hiç bir devlet, din'i tam olarak kontrol altına alamamıştır. Bütün terör olayları da hep bu ülkelerden çıkmaktadır. Hiçbir devlet henüz bunu kontrol altına alamamıştır. Çünkü İslamda hep devletten daha üstün olma düşüncesi vardır. Fanatizm vardır.

Diğer insanlardan daha fazla agresif değiliz diyemezsiniz. Çünkü diğerleri dediğiniz adamların arasında böyle şeyler yoktur.

Gönderi tarihi:
Kan davaları, namus davaları gibi olaylar İslam ülkelerinden başka ülkelerde yoktur. Bu da o insanların yeterince zalim olduklarını gösteriyor çünkü benzer şeyleri her konuya uyguluyorlar. Devlet bu tür insanlar üzerinde kontrole sahip değildir. Böyle olaylarda sadece İslam ülkelerinde olmaktadır. Dünyada dini islam olan hiç bir devlet, din'i tam olarak kontrol altına alamamıştır. Bütün terör olayları da hep bu ülkelerden çıkmaktadır. Hiçbir devlet henüz bunu kontrol altına alamamıştır. Çünkü İslamda hep devletten daha üstün olma düşüncesi vardır. Fanatism vardır.

16779[/snapback]

EVET CİDDİ BİR DURUM. BUN DA SİZİN BİRAZ TARİH VE GENEL KÜLTÜR OKUMANIZ DA YARAR VAR DERİM. BENİM İÇİN ÇOK SIKICI AMA NEYSE ASTERİX OKURSA DİYE YAZIYORUM BUNA GÖRE

A ) GÜNEY AMERİKADA TERÖR OLAYLARI YOKTUR ( Bütün terör olayları da hep bu ülkelerden çıkmaktadır ( İSLAM ÜLKELERİNİ KASTEDİYOR ) ) YA DA GÜNEY AMERİKA TOPTAN MÜSLÜMANDIR DA TAKİYE YAPMAKTADIR.

B ) KAN DAVALARI VE NAMUS DAVALARI İSLAMIN BİR EMRİDİR DE TOPLUMLARIN GELENEKLERİ İLE HİÇBİR İLGİSİ YOKTUR ( SOSYOLOGLAR DUYDUNUZ MU ? BOŞA NEDEN ARAMAYIN SUÇLU BULUNDU )

C ) VİET KONKLAR VE İRLANDA GERİLLARI DA ZATEN HAK YOLU BULMUŞTUR. ZATEN HAK YOLU BULUNCA YOLDAN ÇIKIP TERÖRE BULAŞMIŞLARDIR

YAHU DOSTUM SEN BU YAZDIKLARINA İNANIYOR MUSUN YOKSA KENDİNCE BİRİLERİ İLE EĞLENMEĞE Mİ ÇALIŞIYORSUN. YOKSA SEN DEMİ SÜMEYYE GİBİ ŞAKACISIN ?

Gönderi tarihi:

O ülkelerde terör olayları olsa bile İslam ülkelerindeki gibi yüzyıllar boyunca sürmez. Zaten onların terörü politiktir. Kültürel değil. İslam ülkelerindeki bu olaylardan dolayı da bu ülkelerde yaşayan insanlar zalimdir.

Gönderi tarihi:
Kan davaları, namus davaları gibi olaylar İslam ülkelerinden başka ülkelerde yoktur. Bu da o insanların yeterince zalim olduklarını gösteriyor çünkü benzer şeyleri her konuya uyguluyorlar. Devlet bu tür insanlar üzerinde kontrole sahip değildir. Böyle olaylarda sadece İslam ülkelerinde olmaktadır. Dünyada dini islam olan hiç bir devlet, din'i tam olarak kontrol altına alamamıştır. Bütün terör olayları da hep bu ülkelerden çıkmaktadır. Hiçbir devlet henüz bunu kontrol altına alamamıştır. Çünkü İslamda hep devletten daha üstün olma düşüncesi vardır. Fanatizm vardır.

Diğer insanlardan daha fazla agresif değiliz diyemezsiniz. Çünkü diğerleri dediğiniz adamların arasında böyle şeyler yoktur.

16779[/snapback]

ben aslında konuyu kenardan ilgiyle izliyordum,

ama bir noktada müdahale etmeme izin verirmisiniz,

bence konuyu islam inancı ve kan davaları şeklinde tartışmak yerine,

dini inanaçlar - şiddet bağlamında tartışmanız daha doğru olmaz mı?

bir de kimse kendi inancı ya da inançsızlığı üzerinden değil de

genel zemin üzerinde tartışsa örneğin.

ben bu açıdan bakınca şiddetle sadece islam dinini irtibatlandırmayı çok doğru bulmuyorum. örneğin yakın geçmişte irlanda da aynı dinin farklı mezhepleri arasında da şiddet eylemleri yaşandığını gözden kaçırmamak gerekir,

öte yandan genel olarak din ve dünya işleri konusunda batının gerekli düzenlemeyi

aslında çok da büyük bedeller ödeyerek yaptığını, ancak islam coğrafyalarında henüz bu konunun bir çözüme kavuşturulamamış olmasını da tartışmaya açmak gerekmezmi??

Gönderi tarihi:
O ülkelerde terör olayları olsa bile İslam ülkelerindeki gibi yüzyıllar boyunca sürmez. Zaten onların terörü politiktir. Kültürel değil. İslam ülkelerindeki bu olaylardan dolayı da bu ülkelerde yaşayan insanlar zalimdir.

16792[/snapback]

:D bozan, olayi kasitli bicimde götürmek istedigi noktaya sürüklerken ne yazik ki pek basarili olamamis anlasilan. :D

özetleyim derken her sey corbaya dönmüs. :clover:

saygilar

Gönderi tarihi:

Bozan arkadaşımız Fraggede gereken cevabı vermiştir zaten namus cinayetlerini islam diniyle bağdaştırmaya yönelik mantığı ne kadar ciddiye alabilirsiniz ki :D Bu arkadaşa bir deneme yapmasını tavsiye edebilirim gitsin evli bir avrupalı kadınla beraber olurken kocasına yakalansın bakalım ne olacak :D

Gönderi tarihi:
Bozan arkadaşımız Fraggede gereken cevabı vermiştir zaten namus cinayetlerini  islam diniyle bağdaştırmaya yönelik mantığı ne kadar ciddiye alabilirsiniz ki :D  Bu arkadaşa bir deneme yapmasını tavsiye edebilirim gitsin evli bir avrupalı kadınla beraber olurken kocasına yakalansın bakalım ne olacak  :D

16824[/snapback]

Türklerdeki ahlak öyle güzeldir ki; bu ugurda cinayet islenmez.

Kadin dövülmez; el kol kesilip recm yapilmaz(taslanmaz)

Orta asya ve anadolu islamlasmamis türklerinin ahlak ve kadin üzerine cinayet ve cezalari yoktur.

Arkadas, frage´´ ye, islami terbiye ölcülerinde yanit vermistir, bu kisinin kendi görüsüdür, geneli baglamaz.

Tipki Ata´nin dedigi gibi bu seyler Türkleri alakadar etmez.

herkes görüsünü ve gercegi yazdigini sanir ayrica :D

saygilar.

Gönderi tarihi:

Canuğur al sana o zaman gerçekçi bir soru ama dürüst cevap istiyorum laf salatası yapmadan direkt cevap ver bakalım...

Diyelim ki evlisin ve eşini bir başkasıyla yatakta yakaladın söyle bakalım medeni arkadaşım bu durumda ne yaparsın ?

Gönderi tarihi:
Canuğur al sana o zaman gerçekçi bir soru ama dürüst cevap istiyorum laf salatası yapmadan direkt cevap ver bakalım...

Diyelim ki evlisin ve eşini bir başkasıyla yatakta yakaladın söyle bakalım medeni arkadaşım bu durumda ne yaparsın ?

16830[/snapback]

Öyle bir hince sordunuz ki :D adeta, cinayet isleyeck türden :D

Sordugun soruya bak, hem de bana :D

Bunca cüretli ve güvenli yazilar; bir ahlakcidan dinciden irkcidan cikarmiydi sanyiyorsunuz arkadasim.

Yasamisigi farkederseniz, her seyin üzerinde oturdugunuzu görürsünüz.

Hangi ahlak, din ve aldatma ile oyalanir ki gercek bir insan :D

Esimi, patronuyla birlikte is yerine rastlanti olarak gittigimde birlikte olduklarini acik ve net bicimde (!) gördüm, ve gayet dogal olarak bozuldum, kimileri gibi ya da araplar gibi cekip vurmadim.

Olaydan iki saat sonra, güzel bir izmir kafeteryasinda oturup ikiser kahve icerek, bizim ne yaptigimizi, neden evlendigimizi ve neden yürümedigini konustuk.

Ayni sizler seker bayramlarinda nasil öpüsürseniz biz de sonunda öyle öpüsüp, bir daha görüsmemek kaydiyla ayrildik.Son görüsme mahkemedeydi, hakim suratimiza bile bakmadan bosadi. Suclu taraf ben görünecektim ki kolay olsun. Öyle de yaptik.

simdi kimse hapisane ya da toprak eltinde degil.

Sakin bu degerler icin yasadiginizi falan söylemeyin, komik olur.

Ben 20 yil önce yasadigim bir animi dürüstce anlattim size, bu gün tersini iddia eden olursa, ciden gülerim.

saygilar

Gönderi tarihi:
Ben dini görüşlerimi kendim ortaya koyan bir adam değilim. Ancak sorulursa o da belki. Ne olduğum öğrenilene kadar ben karşımdakilerin ne olduğunu öğrenebiliyorum. Bu yüzden:

Okulda, iş yerinde, komşularda v.s. yerlerde gördüğüm dini görüşleri kuvvetli insanların çoğu olaylara ve çözümlerine hep zalim ve zulm edici yönden yaklaşmışlardır. Hırsızın eli kesilsin, zina eden taşlansın, erkek arkadaşından hamile kalan kız kardeş öldürülsün, bütün ateistlerin kafası vurulsun....Bunun gibi örnekler çok. Peki bunları neden uygulamıyorlar? Çünkü ortada devlet var. Buna müsade etmiyor. Onlarda uygulayamıyorlar (uygulamıyorlar değil). Ama devletin gücü birazcık zayıflayınca hemen kendilerini ortaya atıyorlar. Mesele de budur.

İslam Din'i Zalimdir

İslam dini gayrimüslim kişilere ölüm emretmiştir. Yani bu sözlerle siz dünyanın yarısını düşman ilan etmiş bulunuyorsunuz. Böyle vahşice düşünceyi kim kabul eder?

Türk İnsanı Zalimdir (çoğu)

Kız kardeşim sevgilisiyle kaçtı diye öldürülüyor. Bugün Türk Devleti kimsenin hayatını elinden alamaz. Siz kimsiniz ki birisinin yaşayıp yaşamayacağına karar veriyorsunuz? Eğer İslam Din'inde yargıç Allah ise siz kimsiniz? O zaman siz de yargıç oluyorsunuz, öyle değil mi? Sokakta bir tartışma bıçak çekilmelerle sonuçlanıyor. İnsanlar ölüyor. Neyin üstünde? 50 Milyon üstünde. 50 Milyona insan birbirini öldürür mü? Mantık bu işin neresinde? Bütün bunlar dinin insanlara yüklediği zalimlikler. Bu yüzden de sizler zalimsiniz. Zalimlikte mantık olmaz.

16686[/snapback]

Gene üzücü bir durum, gene dini bilmeden yapılan yorumlar. Arkadaşlar lütfen bol keseden atmayın. Bakın bilmiyorsanız sorun. Bilmediğiniz bir meselede hüküm belirtmeyin. Şimdi açıklıyorum...

1- Hırsızın eli,nin kesilmesi, zina edenin taşlanması çok zor şartlara bağlanmıştır.

a- Hırsızın elinin kesilmesi: Eğer hırsızlık yapan kişi gerçekten muhtaç birisiyse ona ceza verilmez, aksine devlet ona bakmakla yükümlüdür. Ona ya iş verir yada onu doyurur. eğer hırsızlık eden muhtaç değilse; onun eli kesilir. Keyfi yapılan, onun bunun hakkına hakkı olmadan el koyanın değil elinin kesilmesi bence asılması lazım. Şimdiki hortumcular gibi. Dinimiz mükemmeldir. Üç beş yolsuzun, hortumcunun yada hırsızın elini kesin bakalım bir daha çalacakmı...

b- Zina edenin taşlanarak öldürülmesi; Eğer zina edenler evliyse ve bu olay fiiliyat üzerindeyken yakalandıysa. Yakalayanlarda en az dört kişiyse ve bu dört kişi toplum tarafından iftiracı bilinmiyorsa , dürüst kimseler olarak biliniyorsa hüküm yerine getirilir. Eğer zina edenler bekarsa sadece yüz deynek vurulur. oda ders almaları içindir acı vermek için değildir.. Gördüğün gibi yasalar mükemmel. Onu hazırlayan Allahtır çünkü.. dinimiz budur. o dediğin senin bi,lmeden yaptığın yorumlardır.

2- İslam dini hiç bir kafiri yada ateisti öldürün demiyor. Savaş haricinde bütün insanların malı, canı kilşilik hakları müslümna haramdır. Onun kılına dokunamaz. Kaldıki savaş bile savunma amaçlı olarak emredilir...

Yukardaki verdiğim hükümleri de devlet uygular. Örneğin siz zina edeni taşlayamazsınız, yada hırsızın elini kesemezsiniz. Dinimize göre buda yasaktır. Hükmü uygulayacak makam devlet makamlarıdır. eğer devlet şer'i kanunlarla yönetilmiyorsa orada bu cezalar uygulanmaz. İnsanlardan da uygulanması beklenemez yasaktır. Dinen yasaktır...

Saygılar...

Gönderi tarihi:
Ben dini görüşlerimi kendim ortaya koyan bir adam değilim. Ancak sorulursa o da belki. Ne olduğum öğrenilene kadar ben karşımdakilerin ne olduğunu öğrenebiliyorum. Bu yüzden:

Okulda, iş yerinde, komşularda v.s. yerlerde gördüğüm dini görüşleri kuvvetli insanların çoğu olaylara ve çözümlerine hep zalim ve zulm edici yönden yaklaşmışlardır. Hırsızın eli kesilsin, zina eden taşlansın, erkek arkadaşından hamile kalan kız kardeş öldürülsün, bütün ateistlerin kafası vurulsun....Bunun gibi örnekler çok. Peki bunları neden uygulamıyorlar? Çünkü ortada devlet var. Buna müsade etmiyor. Onlarda uygulayamıyorlar (uygulamıyorlar değil). Ama devletin gücü birazcık zayıflayınca hemen kendilerini ortaya atıyorlar. Mesele de budur.

İslam Din'i Zalimdir

İslam dini gayrimüslim kişilere ölüm emretmiştir. Yani bu sözlerle siz dünyanın yarısını düşman ilan etmiş bulunuyorsunuz. Böyle vahşice düşünceyi kim kabul eder?

Türk İnsanı Zalimdir (çoğu)

Kız kardeşim sevgilisiyle kaçtı diye öldürülüyor. Bugün Türk Devleti kimsenin hayatını elinden alamaz. Siz kimsiniz ki birisinin yaşayıp yaşamayacağına karar veriyorsunuz? Eğer İslam Din'inde yargıç Allah ise siz kimsiniz? O zaman siz de yargıç oluyorsunuz, öyle değil mi? Sokakta bir tartışma bıçak çekilmelerle sonuçlanıyor. İnsanlar ölüyor. Neyin üstünde? 50 Milyon üstünde. 50 Milyona insan birbirini öldürür mü? Mantık bu işin neresinde? Bütün bunlar dinin insanlara yüklediği zalimlikler. Bu yüzden de sizler zalimsiniz. Zalimlikte mantık olmaz.

16686[/snapback]

Gene üzücü bir durum, gene dini bilmeden yapılan yorumlar. Arkadaşlar lütfen bol keseden atmayın. Bakın bilmiyorsanız sorun. Bilmediğiniz bir meselede hüküm belirtmeyin. Şimdi açıklıyorum...

1- Hırsızın eli,nin kesilmesi, zina edenin taşlanması çok zor şartlara bağlanmıştır.

a- Hırsızın elinin kesilmesi: Eğer hırsızlık yapan kişi gerçekten muhtaç birisiyse ona ceza verilmez, aksine devlet ona bakmakla yükümlüdür. Ona ya iş verir yada onu doyurur. eğer hırsızlık eden muhtaç değilse; onun eli kesilir. Keyfi yapılan, onun bunun hakkına hakkı olmadan el koyanın değil elinin kesilmesi bence asılması lazım. Şimdiki hortumcular gibi. Dinimiz mükemmeldir. Üç beş yolsuzun, hortumcunun yada hırsızın elini kesin bakalım bir daha çalacakmı...

b- Zina edenin taşlanarak öldürülmesi; Eğer zina edenler evliyse ve bu olay fiiliyat üzerindeyken yakalandıysa. Yakalayanlarda en az dört kişiyse ve bu dört kişi toplum tarafından iftiracı bilinmiyorsa , dürüst kimseler olarak biliniyorsa hüküm yerine getirilir. Eğer zina edenler bekarsa sadece yüz deynek vurulur. oda ders almaları içindir acı vermek için değildir.. Gördüğün gibi yasalar mükemmel. Onu hazırlayan Allahtır çünkü.. dinimiz budur. o dediğin senin bi,lmeden yaptığın yorumlardır.

2- İslam dini hiç bir kafiri yada ateisti öldürün demiyor. Savaş haricinde bütün insanların malı, canı kilşilik hakları müslümna haramdır. Onun kılına dokunamaz. Kaldıki savaş bile savunma amaçlı olarak emredilir...

Yukardaki verdiğim hükümleri de devlet uygular. Örneğin siz zina edeni taşlayamazsınız, yada hırsızın elini kesemezsiniz. Dinimize göre buda yasaktır. Hükmü uygulayacak makam devlet makamlarıdır. eğer devlet şer'i kanunlarla yönetilmiyorsa orada bu cezalar uygulanmaz. İnsanlardan da uygulanması beklenemez yasaktır. Dinen yasaktır...

Saygılar...

16851[/snapback]

YOK OLMAZ. SEN KİME NE ANLATIYORSUN DOSTUM. ŞİMDİ ADAM BUZ GİBİ PEŞİN HÜKÜMLÜ. BİZ İZAH ETMEYE ÇALIŞTIK OLMADI. SANA KOLAY GELSİN. BU ARADA NERELERDESİN YAHU KARALX . ŞÖYLE İYİ BİR MEVZU AÇIN DA YAZIŞALIM. TOPLAYALIM MİLLETİ.

Gönderi tarihi:

Böyle yazıyoruz çiziyoruz ama malesef okumuyorlar. Bak iki gün sonra gene aynı şeyleri sölücekler. Deli olacam ya..

Tekrar yazıyorum okuyun arkadaşlar, okuyunda bir daha islama iftira atmayın...

Saygılar...

Gönderi tarihi:

Eh daha ne diyeyim. İslam Din'in zalim olduğunu kanıtlamış oldunuz. Bugün çok özel şartlarda bile olsa kimse kimsenin kolunu kesemez. Böyle düşünce de sadece İslamda vardır. Türk Devleti Apo gibi bir adamı idam bile etmiyor. Neden? Çünkü idam vahşettir zaten. Demek ki şimdiki Türk Devleti olmasaydı, siz milletin elini kolunu kesiyor olacaktınız. Benim dediğim de budur zaten. İslam Zalimdir.

Gönderi tarihi:

Eh daha ne diyeyim. İslam Din'in zalim olduğunu kanıtlamış oldunuz. Bugün çok özel şartlarda bile olsa kimse kimsenin kolunu kesemez. Böyle düşünce de sadece İslamda vardır. Türk Devleti Apo gibi bir adamı idam bile etmiyor. Neden? Çünkü idam vahşettir zaten. Demek ki şimdiki Türk Devleti olmasaydı, siz milletin elini kolunu kesiyor olacaktınız. Benim dediğim de budur zaten. İslam Zalimdir.

16875[/snapback]

Ben başka ne diyim arkadaşım ya. Ben olsam öldürürdüm diyorum hala anlamıyorsunuz. Nerde hırsız haydut varsa öldürülsün. Elinin kesilmesiyle olmaz. O kadar.. Burada hırsız beslemiyoruz, onaylamıyoruz. Ne biçim insanlar varya.. Ben hiç bir şey söylemiyorum arkadaş ne haliniz varsa görün... Adam hırsızı savunuyo bana ya.. Yemin ediyorum o hortumculardan birini bana verecekler al ne yaparsan yap diye anında öldürürüm. O kadar... Benden din kanusunda bilgi istemeyin bundan sonra. Çünkü sizin derdiniz dine çamur atmak... Alah vardır, yok desenizde. Er geç göreceksiniz. Yaşasanız yaşasanız en fazla 70'e kadar yolunuz var..... Apoyu besle sen..)) Alla Alla yahu arkadaş kasten sinirlendirmek içinmi yazıyorsun bunları. Apo öldürülsün diyen sadece benmiyim.. Tabi şehit nedir onuda bilezsiniz. Metaryaliste vicdan olmaz. Aklı fikri maldadır paradadır. Hırsızıda hoş görür arsızıda. Türkiyeyide böyle telis çuvalına benzetirler çala çala. Sonrada ah anam vah babam fakir fukara millet yandım nam şarkıları.. Yazık yazık.. Aklı başında insan bunları yazmaz. İdam vahşetmiş.. Onun yaptıkları ödüllük değilmi.. Sevgili yöneticilerim ve bu yazıyı okuyacak olan arkadaşlar. Kusura bakmayın çok sinirlendim özür dilerim... klavyeyi kıracam sinirimden..

Saygılar...

Gönderi tarihi:

Günümüzde en büyük ceza ömür boyu hapistir. Ben de öldürülecek adamları ömür boyu hapsetsinler diyorum. Apo da öyle.

Aslında bu yazılarınızla kendi kimliğinizi ortaya koydunuz. Hırsız öldürülsün diyorsunuz. Ben hapsedilsin diyorum. Ölüm oldukça ucuz bir cezalandırmadır.

Sizin gibi vahşeti destekleyen insanların bu dünyada yeri yoktur. İnsanların öldürülmesini istiyorsunuz. Onlar da sizin için aynı şeyleri isteseler o zaman mantığa ne gerek var. Öldürelim birbirimizi bitsin bu iş. Medeniyet falan neye gerek öyle değil mi? Zaten Türkiyedeki insanların çoğu da bu yolu seçiyor. Yoksa 50 Milyon için birbirini öldürürler mi?

Sizin gibi vahşeti destekleyen adama şunu söyleyeceğim:

Öbür dünyada kim kimi yönetiyor onu bilemem, ama bu dünya insanlar tarafından yönetiliyor. Özellikle de kan istemeyen insanlar tarafından. Bunu göz önünde bulundurmak ve hayatınızı öncelikle buna göre ayarlamak mecburiyetindesiniz.

Gönderi tarihi:
Günümüzde en büyük ceza ömür boyu hapistir. Ben de öldürülecek adamları ömür boyu hapsetsinler diyorum. Apo da öyle.

Aslında bu yazılarınızla kendi kimliğinizi ortaya koydunuz. Hırsız öldürülsün diyorsunuz. Ben hapsedilsin diyorum. Ölüm oldukça ucuz bir cezalandırmadır.

Sizin gibi vahşeti destekleyen insanların bu dünyada yeri yoktur. İnsanların öldürülmesini istiyorsunuz. Onlar da sizin için aynı şeyleri isteseler o zaman mantığa ne gerek var. Öldürelim birbirimizi bitsin bu iş. Medeniyet falan neye gerek öyle değil mi? Zaten Türkiyedeki insanların çoğu da bu yolu seçiyor. Yoksa 50 Milyon için birbirini öldürürler mi?

Sizin gibi vahşeti destekleyen adama şunu söyleyeceğim:

Öbür dünyada kim kimi yönetiyor onu bilemem, ama bu dünya insanlar tarafından yönetiliyor. Özellikle de kan istemeyen insanlar tarafından. Bunu göz önünde bulundurmak ve hayatınızı öncelikle buna göre ayarlamak mecburiyetindesiniz.

16886[/snapback]

Onlar dediğin insanlara, insan bile denmez. Çoluk çocuk öldürüyor, kendinize gelin kardeşim, saçmalamayın. Siz ömür boyu hapis verin kral gibi bakın adama öylemi. Biri gelsin affediversin yada kaçırsınlar. Onların hakkı ölümdür bu kadar basit. Ben böyle düşünüyorum Sen öyle...

Gönderi tarihi:
Bence cinayet isleyen kisi idam edilsin hirsizlarda farggedin dedigi gibi hapsedilsinler sorun yok yani

Siz de Kralix ile aynı kategoriye girdiniz. Hiç kimse ne sebep olursa olsun kimsenin hayatını elinden almaya haklı olamaz. Bugün Hitleri getirseniz bile ona yapılacak en büyük ceza ömür boyu hapistir. Ölüm değil.

Onlar dediğin insanlara, insan bile denmez. Çoluk çocuk öldürüyor, kendinize gelin kardeşim, saçmalamayın. Siz ömür boyu hapis verin kral gibi bakın adama öylemi. Biri gelsin affediversin yada kaçırsınlar. Onların hakkı ölümdür bu kadar basit. Ben böyle düşünüyorum Sen öyle...

O adamı kimse affedecek değildir. Bunu kendiniz de göreceksiniz. Fikrimce onun yaşamasını istiyorlar. Sebebini bilmiyorum. Ama onunla işleri bittiği zaman, o da kalan ömrünü 4 duvar arasında belki de karanlıkta geçirecektir. Bu ölümden de beter bir şeydir.

Gönderi tarihi:
Bence cinayet isleyen kisi idam edilsin hirsizlarda farggedin dedigi gibi hapsedilsinler sorun yok yani

Siz de Kralix ile aynı kategoriye girdiniz. Hiç kimse ne sebep olursa olsun kimsenin hayatını elinden almaya haklı olamaz. Bugün Hitleri getirseniz bile ona yapılacak en büyük ceza ömür boyu hapistir. Ölüm değil.

O adamı kimse affedecek değildir. Bunu kendiniz de göreceksiniz. Fikrimce onun yaşamasını istiyorlar. Sebebini bilmiyorum. Ama onunla işleri bittiği zaman, o da kalan ömrünü 4 duvar arasında belki de karanlıkta geçirecektir. Bu ölümden de beter bir şeydir.

16896[/snapback]

Onun öldürülmesini istemeyenler şehit anaları, babaları, eşleri, ve çocukları değiller tabi...

Gönderi tarihi:
Ne alaka?? O öldürürken haksız yere öldürdü, ama sen haklı yere öldüreceksin...

İşte fark budur. O öldürürken temel duygularına yenik düşmüştür. Ama sen onu yargılarken onun gibi temel duygulara kapılmadan yargılamışsın. Hayvan olan odur, sen değil.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.