Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

çok iyi hazırlanmış ellerinize sağlık tesekkürler

• 3 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

kitabi cok uzun sure once temin ettim fakat elime aldigimda birakamayacagimi bildigim icin okumaya baslamamistim . bahsedilen yerleri tek tek aramaya ve bakmaya niyetliyken sizin paylasimlariniz cikti karsima ne kadar memnun oldum anlatamam emeginize zamaniniza fikrinize saglik cok basarili paylasimlar olmus . tesekkurler :) @@gloria

Gönderi tarihi:

Sayfa 88:

Stradanus'un Styks Nehri'ne batmış cesetler üzerinde kürek çeken Phlegyas resmi

Harika

Gönderi tarihi:

Gercekten basarili bir sayfa olmus emeginize saglik. Kitabi okurken burdan da takip etmek ayri bi zevk konusuydu. :)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Çok Teşekkür ederim Gerçekten Tek Tek araştırmak yerine bir yerde bulmamizi sagladiginiz için Muhteşem Bişey Yapmışsınız

• 4 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Veba maskesi: "kuş gibi uzun gagalı bir maskesi ve donuk gözleri olan pelerinli bir adam" (sayfa 88)

Veba maskesi hekimlerin 1330'lu yıllarda Avrupa'da ortaya çıkan veba salgınından korunmak için taktıkları burun kısmında şifalı bitkilerin olduğu maskelere verilen isimdi.

Gönderi tarihi:

Tek kelimeyle mükemmel olmuş. Elinize  ve emeğinize sağlık.  Kitabı okurken sanki o anı yaşıyor gibi gezmiş oldum aynı yerleri, mükemmel bir çalışma...   

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Ellerinize sağlık. çok güzel olmuş. Kitabı okurken bu sanat eserleri bir zamandan sonra bıktırıyor. benden tavsiye bu sayfa ile beraber gitmek smile.png

• 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

sayfa numaraları yanlış değil mi

Baskısı farklıdır belki. Sayfa numaralarında sorun yok.  Öyle olsaydı bir ya da iki hata olurdu ama hepsi yanlış olmazdı.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

süper bir paylaşımdı. sayenizde kitabı gezerek okumuş gibi oldum. emeğinize sağlık!!!!! sayfa sayfa sizinle beraber devam ettim çok çok teşekkürler.

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Sırf bu konuyu açan ve emek verenlere tşk etmek için üye oldum.Cehennem kitabını bitirmek üzereyim.Kitapta geçen mekanları vee tablo vs görmek çok güzel oldu benim için

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Elinize sağlık kitabı sizin sayfanızı takip ederek okudum. Gerçekten kitap inanılmaz keyifliydi ama sayenizde keyif katlandı.

çok tşk ederim.

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Sayfa 484:

.

.

.

Leon erkek çocuğunun olabilmesi için dört kez evlenmiştir. Bu nedenle, İsa’dan özür dilercesine secde eder biçimde betimlenmiştir. (Akinci 944)

Malesef fotoğrafların çoğu açılmıyor. hata veriyor.

Gönderi tarihi:

Malesef fotoğrafların çoğu açılmıyor. hata veriyor.

Artık açılıyorlar smile.png Güncellendi hepsi bugün itibariyla

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Ellerinize sağlık arkadaşlar. Kitaba ilk başladığımda foruma denk geldim. Ve baştan sona kadar sizinle okudum. Teşekkürler

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.