Misafir yorumcu Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2014 çok iyi hazırlanmış ellerinize sağlık tesekkürler Alıntı
Misafir sami Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2014 Teşekkürler hepsini tek tek aramaya gerek kalmadı Alıntı
Misafir nurraysee Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2014 kitabi cok uzun sure once temin ettim fakat elime aldigimda birakamayacagimi bildigim icin okumaya baslamamistim . bahsedilen yerleri tek tek aramaya ve bakmaya niyetliyken sizin paylasimlariniz cikti karsima ne kadar memnun oldum anlatamam emeginize zamaniniza fikrinize saglik cok basarili paylasimlar olmus . tesekkurler @@gloria Alıntı
Misafir ahiram Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2014 Sayfa 88: Stradanus'un Styks Nehri'ne batmış cesetler üzerinde kürek çeken Phlegyas resmi Harika Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2014 Tam hayal ettiğim gibi çok tessekur ederim size Alıntı
Misafir Htc Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2014 Gercekten basarili bir sayfa olmus emeginize saglik. Kitabi okurken burdan da takip etmek ayri bi zevk konusuydu. Alıntı
Φ alfat14 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2014 teşekkürler palaşımınız için. Alıntı
Misafir Nur Yaşar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2014 Çok Teşekkür ederim Gerçekten Tek Tek araştırmak yerine bir yerde bulmamizi sagladiginiz için Muhteşem Bişey Yapmışsınız Alıntı
Misafir Güler Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2015 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2015 Çok teşekkürler emeğinize ellerinize sağlık Alıntı
Misafir serkan Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2015 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2015 emeğinize sağlık arkadaşlar Alıntı
Misafir mustafa Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2015 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2015 Veba maskesi: "kuş gibi uzun gagalı bir maskesi ve donuk gözleri olan pelerinli bir adam" (sayfa 88) Veba maskesi hekimlerin 1330'lu yıllarda Avrupa'da ortaya çıkan veba salgınından korunmak için taktıkları burun kısmında şifalı bitkilerin olduğu maskelere verilen isimdi. Alıntı
Misafir mustafa Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2015 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2015 Veba birebir temasla bulasmazmi niye maske Alıntı
Misafir tekfur Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2015 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2015 Tek kelimeyle mükemmel olmuş. Elinize ve emeğinize sağlık. Kitabı okurken sanki o anı yaşıyor gibi gezmiş oldum aynı yerleri, mükemmel bir çalışma... Alıntı
Misafir Slaayizm Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2015 Ellerinize sağlık. çok güzel olmuş. Kitabı okurken bu sanat eserleri bir zamandan sonra bıktırıyor. benden tavsiye bu sayfa ile beraber gitmek Alıntı
Misafir Mustafa Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2015 Bende teşekkür etmek istedim. Teşekkürler gloria Alıntı
Misafir Hayat Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2015 Bu kitap ve gerçekler gerçekten bi bambAŞKa.. Alıntı
Misafir Ünsal Oktay Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2015 Gerisi okudukça gelecek. Umarım işe yarar Hoş oldu be Harika.... Alıntı
Misafir absürd Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2015 sayfa numaraları yanlış değil mi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2015 sayfa numaraları yanlış değil mi Baskısı farklıdır belki. Sayfa numaralarında sorun yok. Öyle olsaydı bir ya da iki hata olurdu ama hepsi yanlış olmazdı. Alıntı
Misafir yeloko Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2015 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2015 süper bir paylaşımdı. sayenizde kitabı gezerek okumuş gibi oldum. emeğinize sağlık!!!!! sayfa sayfa sizinle beraber devam ettim çok çok teşekkürler. Alıntı
Φ denizkizi_ Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2016 Sırf bu konuyu açan ve emek verenlere tşk etmek için üye oldum.Cehennem kitabını bitirmek üzereyim.Kitapta geçen mekanları vee tablo vs görmek çok güzel oldu benim için 1 Alıntı
Misafir scuba27 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2016 Elinize sağlık kitabı sizin sayfanızı takip ederek okudum. Gerçekten kitap inanılmaz keyifliydi ama sayenizde keyif katlandı. çok tşk ederim. Alıntı
Misafir polaris419 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2016 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2016 Sayfa 484: . . . Leon erkek çocuğunun olabilmesi için dört kez evlenmiştir. Bu nedenle, İsa’dan özür dilercesine secde eder biçimde betimlenmiştir. (Akinci 944) Malesef fotoğrafların çoğu açılmıyor. hata veriyor. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2016 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2016 Malesef fotoğrafların çoğu açılmıyor. hata veriyor. Artık açılıyorlar Güncellendi hepsi bugün itibariyla Alıntı
Misafir indeedpurple Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2016 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2016 Ellerinize sağlık arkadaşlar. Kitaba ilk başladığımda foruma denk geldim. Ve baştan sona kadar sizinle okudum. Teşekkürler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.