Φ simin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2013 Ben de hepsini yerimm Eee kavga etmez miyiss kiiii Yok sen bir ucundan ben bir ucundan bunları evirir çevirir yerizkii bence Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2013 Küçükken sülalede tek kız olarak büyüdüm kuzenlerim hep erkekti köyde ve bir file dolusu miskete sahiptim oynayanlar bilirki yenen diğerinin misketlerini alır! yani ben hep yenerdim özledim şimdi.... 1 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2013 (düzenlenmiş) Tarih: 15 Aralık , 2014 Düzenleyen: Smyrna 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 .... sessizce.. bi türkü tutturmuş gidiyom.. duyuyosun di mi? 1 Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Yavaş yavaş ölürlerSeyahat etmeyenler.Yavaş yavaş ölürlerOkumayanlar, müzik dinlemeyenler,Vicdanlarında hoşgörüyü barındıramayanlar.Yavaş yavaş ölürlerAlışkanlıklarına esir olanlar,Her gün aynı yolları yürüyenler,Ufuklarını genişletmeyen ve değiştirmeyenler,Elbiselerinin rengini değiştirme riskine bile girmeyenler,Bir yabancı ile konuşmayanlar.Yavaş yavaş ölürlerHeyecanlardan kaçınanlar,Tamir edilen kırık kalplerin gözlerindeki pırıltıyıgörmek istemekten kaçınanlar.Yavaş yavaş ölürlerAşkta veya işte bedbaht olup yön değiştirmeyenler,Rüyalarını gerçekleştirmek için risk almayanlar,Hayatlarında bir kez dahi mantıklı tavsiyelerin dışınaçıkmamış olanlar.<Pablo Neruda> 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 ey gül!gülüşün,gönlümüzeşu solgun vakittehayat kokusu gibi geldikaranlık ve sessizoyun bahçesibirden şenlendi desayısız ışıklar yandısazlarahenkle nağmelersavurmaktabu perdeden çaldeğiştirmehoş geldin .. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.