Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

herşerde ben, bilirim ben yaparım,ben şöyleyim,ben böyleyim,ben bunu yaptım v.b... :angry:

uff gerçekten çok sıkıcı oluyor. :P

ya biraz mütevazı olun lütfen ;)

Gönderi tarihi:

olur

:D olur demiş ya :P

Hepsi aynı değil ki neden genelliosun.Tabi öyleleri de vardır mutlaka..

Herhalde senin karşına hep öylesi cıkmış :)

Gönderi tarihi:

herşerde ben, bilirim ben yaparım,ben şöyleyim,ben böyleyim,ben bunu yaptım v.b... :angry:

uff gerçekten çok sıkıcı oluyor. :P

ya biraz mütevazı olun lütfen ;)

vııyy.. :P ..erkek arkadaşından baya dertlisin anlaşılan.

Gönderi tarihi:

ya arkadaşlar

evet dertliyim çünkü erkek arkadaşım çok kendini beğeniyor ve ben buna bazen dayanamıyorumm. :o

tevazu göstereyim desen pısırık diyolar. kendinle barışık olsan ukela oluyosun. bu kızlar ne istediğini öğrendiği gün mutlu olacaz da öyle bir an da hiç olmayacak galiba

Gönderi tarihi:
erkek dediğin herşeyi bilir benim gibi :D

evet çokta güzel sivillere yakalanır,bıde sonra ayakta dıkerler ustune de horon hahahha :lol:

Gönderi tarihi:

okuyanda yanlış anlayacak sedelina tercüme deyimde mahal vermeyelim

kızları rahatsız etmekten dolayı sivil polislerle muhabbet

sahilde yürüyüş yapan kızların önüne kaset bantı çekip durdurmak (ayakta dikmek dediği ) horonda normal horon

ama bunlar 16 - 17 yaşlarındayken idi :)

Gönderi tarihi:

Şimdi bu kişiden kişiye değişir ve bu erkekler üzerine değilde genelleme yaparsanız daha iyi olur .erkekler ve kadınlar hepsi için geçerli olan bir genelleme bu .kendini beğenmişlik iki taraf içinde geçerli olan bir durum.her insan kendi kişiliğiyle ilgili olarak kendini beyenmiş veya mütevazi olabilir . (Ayrıca kendini beğenmiş kişilerede gıcık olurum .Bu kim olursa olsun ! ) :angry:

Gönderi tarihi:

aynaya kim çok bakıyosa o kendini beğenmiştir. kadınların da aynayla olan sıcak ilişkisini hekes bilir.

hadi ne alakasi var gecen gun arkadaslarla havuza gittik ben iki dakkada hazirlandim onlari bir saat bekledim yok joleymis spreymis oooo is aynaya bakmak olsaydii :clover:

Gönderi tarihi:

BEN merkezlimisin.? bencilsin o zaman.......................... :(

ayırım yapmayalım lütfen....... -_-

yaşayan tüm canlılar için geçerli olabilir KENDİNİ BEĞENMİŞLİK........ :clover:

Gönderi tarihi:

onu çok seviyorum.. tamam her insan kendini mutlaka biraz beğenir,ama bazıları daha çok itiraf etmeliyimki :lol: yinede ben aşkımı herşeyden çok seviyorum :wub::hug:

Gönderi tarihi:

hadi ne alakasi var gecen gun arkadaslarla havuza gittik ben iki dakkada hazirlandim onlari bir saat bekledim yok joleymis spreymis oooo is aynaya bakmak olsaydii :clover:

eğer havuza girmeden önce saçlarını jöleleyen arkadşların varsa ciddi anlamda terapi görmeliler canım ;):D

Gönderi tarihi:

eğer havuza girmeden önce saçlarını jöleleyen arkadşların varsa ciddi anlamda terapi görmeliler canım ;):D

emre nerden anliyon bilmiyorum havuzdan ciktiktan sonra resmen bir saat bekledim bide o olmayan saclarini taramiyolarmi deli oldum gulmektenn

Gönderi tarihi:

emre nerden anliyon bilmiyorum havuzdan ciktiktan sonra resmen bir saat bekledim bide o olmayan saclarini taramiyolarmi deli oldum gulmektenn

gerçi onları da anlamak lazım. yüzme sporu her daim görüntünün iyi olması gereken bi spor. hele ki havuz haremlik selamlık değilse :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.