Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 herşerde ben, bilirim ben yaparım,ben şöyleyim,ben böyleyim,ben bunu yaptım v.b... uff gerçekten çok sıkıcı oluyor. ya biraz mütevazı olun lütfen Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 olur olur demiş ya Hepsi aynı değil ki neden genelliosun.Tabi öyleleri de vardır mutlaka.. Herhalde senin karşına hep öylesi cıkmış Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 erkek dediğin herşeyi bilir benim gibi Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 herşerde ben, bilirim ben yaparım,ben şöyleyim,ben böyleyim,ben bunu yaptım v.b... uff gerçekten çok sıkıcı oluyor. ya biraz mütevazı olun lütfen vııyy.. ..erkek arkadaşından baya dertlisin anlaşılan. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 ya arkadaşlar evet dertliyim çünkü erkek arkadaşım çok kendini beğeniyor ve ben buna bazen dayanamıyorumm. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 ya arkadaşlar evet dertliyim çünkü erkek arkadaşım çok kendini beğeniyor ve ben buna bazen dayanamıyorumm. tevazu göstereyim desen pısırık diyolar. kendinle barışık olsan ukela oluyosun. bu kızlar ne istediğini öğrendiği gün mutlu olacaz da öyle bir an da hiç olmayacak galiba Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 erkek dediğin herşeyi bilir benim gibi evet çokta güzel sivillere yakalanır,bıde sonra ayakta dıkerler ustune de horon hahahha Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 okuyanda yanlış anlayacak sedelina tercüme deyimde mahal vermeyelim kızları rahatsız etmekten dolayı sivil polislerle muhabbet sahilde yürüyüş yapan kızların önüne kaset bantı çekip durdurmak (ayakta dikmek dediği ) horonda normal horon ama bunlar 16 - 17 yaşlarındayken idi Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 aynaya kim çok bakıyosa o kendini beğenmiştir. kadınların da aynayla olan sıcak ilişkisini hekes bilir. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 ayna ayna söyle bana. kim daha güzel benden başka bu dünyada... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Şimdi bu kişiden kişiye değişir ve bu erkekler üzerine değilde genelleme yaparsanız daha iyi olur .erkekler ve kadınlar hepsi için geçerli olan bir genelleme bu .kendini beğenmişlik iki taraf içinde geçerli olan bir durum.her insan kendi kişiliğiyle ilgili olarak kendini beyenmiş veya mütevazi olabilir . (Ayrıca kendini beğenmiş kişilerede gıcık olurum .Bu kim olursa olsun ! ) Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 aynaya kim çok bakıyosa o kendini beğenmiştir. kadınların da aynayla olan sıcak ilişkisini hekes bilir. hadi ne alakasi var gecen gun arkadaslarla havuza gittik ben iki dakkada hazirlandim onlari bir saat bekledim yok joleymis spreymis oooo is aynaya bakmak olsaydii Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 BEN merkezlimisin.? bencilsin o zaman.......................... ayırım yapmayalım lütfen....... yaşayan tüm canlılar için geçerli olabilir KENDİNİ BEĞENMİŞLİK........ Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 onu çok seviyorum.. tamam her insan kendini mutlaka biraz beğenir,ama bazıları daha çok itiraf etmeliyimki yinede ben aşkımı herşeyden çok seviyorum Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 hadi ne alakasi var gecen gun arkadaslarla havuza gittik ben iki dakkada hazirlandim onlari bir saat bekledim yok joleymis spreymis oooo is aynaya bakmak olsaydii eğer havuza girmeden önce saçlarını jöleleyen arkadşların varsa ciddi anlamda terapi görmeliler canım Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 eğer havuza girmeden önce saçlarını jöleleyen arkadşların varsa ciddi anlamda terapi görmeliler canım emre nerden anliyon bilmiyorum havuzdan ciktiktan sonra resmen bir saat bekledim bide o olmayan saclarini taramiyolarmi deli oldum gulmektenn Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 emre nerden anliyon bilmiyorum havuzdan ciktiktan sonra resmen bir saat bekledim bide o olmayan saclarini taramiyolarmi deli oldum gulmektenn gerçi onları da anlamak lazım. yüzme sporu her daim görüntünün iyi olması gereken bi spor. hele ki havuz haremlik selamlık değilse Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.