Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Birbirleriyle kavgalı olan iki köy, anlaşmazlıklarından dolayı aralarındaki her türlü ilişkiyi kesmişler. Bunun için de iki köyü birbirinden ayıran nehirdeki köprünün tam ortasına bir bekçi dikmişler ve köyden köye geçişi yasaklamışlar. Bekçi köprünün tam ortasında duruyor ve her iki ucu rahatlıkla görebiliyor. Köprü 4 saatte geçilebiliyor. Bekçi ise günde 22 saat nöbet tutup, sadece 2 saat uyuyor. karşı köyden bir kızı seven genç, köprüden nasıl geçebilir?

Gönderi tarihi:

adam 22 saat nöbet tutar sabahın 00:00 ınden itibaren. saat gece 10 olur. adam uykuya dalar. bu arada genç köprüyü geçmeye başlar. saat 12 olduğunda gün bitmiştir diğer güne geçilir. bekçi bir günde 22 saat nöbet- 2 saat uykusunu gerçekleştirmiş olur. diğer günün ilk 2 saatinde de uyur bizim bekçi (art arda 4 saat yani) saat sabahın 2 sinde de 22 saatlik nöbetini tutmaya başlar. bizim genç de çoktan yavuklusunun koynuna girmiştir...

Gönderi tarihi:

sen galiba aşıksın :):clover: oldu cevabın doğru tebrikler...

Gönderi tarihi:

benzer bir soru sorulmuştu fakat onun cevabı şöyleydi

bekçinin tam yanına vardığınd bekçi uyanacaktır

bu yüzden oda bekçinin yanına geldiği zaman geldiği yöne dönüyor yani gideceği köye arkasını dönüyor

bu durumda bekçi onun gitmek istediği köyden geldiğini sanıyor ve ters çevirip sevgilisine yolluyordu :)

Gönderi tarihi:

benzer bir soru sorulmuştu fakat onun cevabı şöyleydi

bekçinin tam yanına vardığınd bekçi uyanacaktır

bu yüzden oda bekçinin yanına geldiği zaman geldiği yöne dönüyor yani gideceği köye arkasını dönüyor

bu durumda bekçi onun gitmek istediği köyden geldiğini sanıyor ve ters çevirip sevgilisine yolluyordu :)

bu cevabı verecektim o sırada bay bilenin cevabını kabul etmiş gloria o yüzden yazmamıştım bu daha mantıklı bence

Gönderi tarihi:

arkadaşlar kesin dogru diye bir şey yoktur tabii bi taraftan bakınca sizin vediginiz cevaplar da doğru sayılabilir tabii... Bu cevabın aynısını Medikal'de vermişti öm'den... Sizi mi kırcam be bu cevabı da doğru kabul ediyorum :):lol::clover:

Gönderi tarihi:

bence yinede diğer cevap doğru. cevabımın doğruluğuna eminim ama diğer bakış açısıda güzel. benim özelden yazdığım cevap her şartta yapılır. ama nöbetçinin 4 saat uyuyacağını bilemeyiz.

Gönderi tarihi:

medikal in verdiği cevabı biliyordum. aslında orjinali o. dedim dur bakalım çıkar mı başka bir şeyler, kuvvetli bir "beyinfırtınası" (!) sonrasında buldum benim verdiğim cevabı. tüm hakları saklıdır efendim hamburgerimi atıştırırken makina karşısında geliverdi kendileri birden... asıl cevap medikal inkidir benimkini de kabul etmişler; oh ne ala, sağolun...

Gönderi tarihi:

Bay Bilen sen bunu beyin fortınasıyla buldugunu soylemişssin ya benim bu soruyu buldugum yerde doğru kabul edilen cevap seninkiydi. Ben medikal ve Yumote ve Ayhan'ın verdigi cevabı hiç bilmiyordum ama dedim ya bence de cok mantıklılar. Hadi o zaman bu sorunun iki cevabı var kabule delimmmm... İkisi de dogru

Gönderi tarihi:

anlaştık :) bu forumdaki kişilerin süper zeki olduğu bir kez daha ortaya çıktı. soruların birinci cevaplarını bulduğumuz gibi ikinci çözüm yollarınıda bulmaya başladık. bay bilen, tekrar kutluyorum dost. :clover:

Gönderi tarihi:

Bak ben gelmeden cevabı vermiş arkadaşlarım.. :P Bende aşık bir adamın ne yapacağını yazayım bari;

Sevdiğime ulaşmak için bekçi uyuduğunda köprüye girer ve 2 saat sonra bekçinin yanına ulaşırım.O sırada uyanan bekçiye:

--Bak kardeşim ben bu kızı seviyorum,önümden çekil derim.

Bekçi hala izin vermezse O bekçiyi alır köprüden aşağı sallandırırım.Aşığın önüne geçmek ne demekmiş öğrenir..:P

Sevgiler..

Gönderi tarihi:

bunu da kabul ediyoruz beee... Allahım bu forumda herkes aşık galiba :) Aşıklar gelin hele hepinizin cevabını doğru kabul edeceğim valla... Taurus'un ki de başka bir bakış açısı, zor kulanıyo ama olsun bu da bi yontem. Sonuca giden her yol mübahtır :) Varın gidin alın sevgilinizi karşı köyden... Bi daha da sakın bırakmayın... :wub::flowers:

Gönderi tarihi:

hadi bea; benimkini mi diyor cevap olarak? (yalnız benimki yaptım hemen..dünyanın en mütevazı insanı benimdir de) ben hep 2 saat yürü geri dönü bilirdim..neyse.. walla gidip bekçiyle mutabakata varmak en akıl karı gibi bence de..yok 5 saat uyudu yok kıldı tüydü bozar bünyeyi..gidilir bi kilo çikolata elde.. denir bekçi dayı, benimkisi ciddi. bak elde "çukulata" da var. bi destur ver geçeyim bak babasından istiicem hatunu denir. de hadi geç görmedim seni demesi beklenir efenim bekçinin...sonra artık samanlık mı syran olunur orası bilinmez

Gönderi tarihi:

valla cevap olarak aynen senin verdipğin cevap yazıyorduuu :)

bu soruya yalnız cok guzel cevaplar geliyorrrr yeni cevabını da kabul ediyorum Bay Bilennnn :):lol::innocent: melek miyim neyim kimse üzülmesinnnnnnn amannn

Gönderi tarihi:

ben aşık felan olmadığım için,o aşıklarıda kıskandığım için ikisini öldurur,cinayet aletını de bekçi uyurken eline verırdım.. :lol::devil:

Gönderi tarihi:

ben aşık felan olmadığım için,o aşıklarıda kıskandığım için ikisini öldurur,cinayet aletını de bekçi uyurken eline verırdım.. :lol::devil:

belli zaten aşık falan olmadıgın soruyu doğru cevaplayamamışsın kabul etmiyorum bu cevabııııı YANLIŞŞŞŞŞ YANLIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :unsure::P:lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.