Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 12 yıl bende burada yeniyim da forumun çok teferruatlı olması beni, şimdiden tedirgin etti ya neyse..herkese selam
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 12 yıl Merhaba hoş geldiniz.. forumun çok teferruatlı olması beni, şimdiden tedirgin etti ya neyse neden ?
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 12 yıl Yazar bu forumu kullanabilmek için Özel Kurs mu almak lazım ? valla ben bunun içinde kaybolurum... çok karışık geldi.
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 12 yıl bu forumu kullanabilmek için Özel Kurs mu almak lazım ? valla ben bunun içinde kaybolurum... çok karışık geldi. yoo hiç zor değil..size yardımcı oluruz takıldığınız yerlerde..
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 12 yıl Yazar ilginden dolayı teşekkür ederim de benim işim zor burada. çünkü teknolejik bilgim az.. sen karete biliyorsun sonra döversin falan...
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 12 yıl ilginden dolayı teşekkür ederim de benim işim zor burada. çünkü teknolejik bilgim az.. sen karete biliyorsun sonra döversin falan... İlk olarak şiddete karşıyım..İkincisi de; bu forumda kendimi savunmama hiç gerek olmadı, burası seviyeli bir forumdur...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.