Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bakanlık önünde patlama V

Ankara Kızılay'da bulunan Adalet Bakanlığı'nın önünde patlama oldu. FLAŞ

bakanlikpatlama1903-1.jpg

DHA -Ankara Kızılay'da bulunan Adalet Bakanlığı'nın önünde ses bombası patladı.

Patlamada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Kızılay'daki Adalet Bakanlığı'nın bahçesine atılan ses bombasının patlaması sonrası olay yerine giden güvenlik güçleri yoğun güvenlik önlemi aldı.

Polis, patlamayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına aldığı iddia edildi. Patmalada yaralanan 2 vatandaş hastaneye kaldırıldı. Patlama nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ADALET BAKANLIĞI'NA EL BOMBASI

Adalet Bakanlığı'na düzenlenen saldırı da ise el bombası kullanıldığını ifade eden Bakan Güler, "Saat 21.00 sıralarında Adalet Bakanlığı'nın arka kısmındaki otoparka 2 adet el bombası atılmış olayda 1 vatandaşımız ayağından hafif yaralanmış ve tedavisinin sonucunda taburcu edilmiştir. Söz konusu patlamalarla ilgili olarak olayın vukuundan itibaren güvenlik birimlerimiz çok yönlü bir araştırmayı sürdürmektedirler" ifadelerini kullandı.

Gönderi tarihi:

Adalet Bakanlığı'ndaki patlamayla eş zamanlı olarak AK Parti genel merkezliğine de lav silahlı saldırı yapılmış. Lav silahlı saldırıda, 8’inci kattaki Başbakanın makamı ile 7. kattaki toplantı odasının bulunduğu katların arası isabet alınmış. 

Gönderi tarihi:

Maltepe Cevizli yakınlarında da bu sabah saat 8:00 civarında bir patlama oldu. Patlama Orhan Gazi Caddesindeki Maltepe Kaymakamlığının yakınlarına bırakılan bir ses bombası ile gerçekleştirildi. Bu haberin ayrıntıları henüz gelmeye devam ediyor o nedenle çok ayrıntı veremiyorum şimdilik.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Adalet Bakanlığı'ndaki patlamayla eş zamanlı olarak AK Parti genel merkezliğine de lav silahlı saldırı yapılmış. Lav silahlı saldırıda, 8’inci kattaki Başbakanın makamı ile 7. kattaki toplantı odasının bulunduğu katların arası isabet alınmış. 

http://www.turkish-media.com/forum/topic/300670-ak-parti’ye-roketli-saldırı/#entry1027541

Gönderi tarihi:

Patlamalar eş zamanlı olduğu için ben her ikisinin de bu başlık altında görmeyi beklemiştim göremeyince kısacık bir bilgi ekleyeyim dedim, linklemeniz de ayrıntılı bilgi için iyi olmuş teşekkür ederim.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Patlamalar eş zamanlı olduğu için ben her ikisinin de bu başlık altında görmeyi beklemiştim göremeyince kısacık bir bilgi ekleyeyim dedim, linklemeniz de ayrıntılı bilgi için iyi olmuş teşekkür ederim.

Ben de patlamalar farkli ve farkli yer ve konumda oldugundan farkli iki baslik actim.

Rica ederim, ben tesekkur ederim. smile.png

Yalniz bu 4. mesajindaki "ucuncu patlama" gibi gorunen haberi ben duymadim, link verebilir misin?

Gönderi tarihi:

Ben de patlamalar farkli ve farkli yer ve konumda oldugundan farkli iki baslik actim.

Rica ederim, ben tesekkur ederim. smile.png

Yalniz bu 4. mesajindaki "ucuncu patlama" gibi gorunen haberi ben duymadim, link verebilir misin?

Üçüncüden sonra dördüncü bomba haberi de geldi...

Üçüncüsü bu sabah yukarıda da yazdığım gibi Orhan Gazi Caddesindeki Maltepe Kaymakamlığının yakınlarına bırakılan bir ses bombasıydı.. Dördüncü bomba haberi ise yine Anadolu Yakasından Kartal'daki Barış Manço Kültür Merkezi'nin oradan geldi. Bu bomba da kimseye zarar vermeden imha edilmiş...

Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur patlamayla ilgili olarak “Bombanın zaman ayarlı olduğu tahmin  ediliyor. Uzman ekiplerin teknik incelemesi devam ediyor” diye bilgi vermiş.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22855353.asp

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Üçüncüden sonra dördüncü bomba haberi de geldi...

Üçüncüsü bu sabah yukarıda da yazdığım gibi Orhan Gazi Caddesindeki Maltepe Kaymakamlığının yakınlarına bırakılan bir ses bombasıydı.. Dördüncü bomba haberi ise yine Anadolu Yakasından Kartal'daki Barış Manço Kültür Merkezi'nin oradan geldi. Bu bomba da kimseye zarar vermeden imha edilmiş...

Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur patlamayla ilgili olarak “Bombanın zaman ayarlı olduğu tahmin  ediliyor. Uzman ekiplerin teknik incelemesi devam ediyor” diye bilgi vermiş.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22855353.asp

Bilgilendirme ve link icin tesekkurler.

Oyle gozukuyorki bir seri planlanmis bombalama soz konusu. Bakalim sahiplenenler cikacak mi?

Gönderi tarihi:

Söğütözü’ndeki Ak Parti Genel Merkezi’ne saat 20.50 yapılan saldırıyı gerçekleştiren kişinin kimliği, parktan atılan lav silahındaki parmak izinden saptandı. Adı gizli tutulan, daha önce katıldığı olaylar nedeniyle polisin yakından bildiği DHKP- C militanının yakalanmasının an meselesi olduğu belirtildi.

deniliyor ama...
Gönderi tarihi:

Ayrıca saldırıyla ilgili olarak BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş saldırıları kınadığını belirterek aşağıdaki yazılı açıklamayı yapmış.

“Çözümden ve barıştan yana olan herkesin bu tür provokasyonlar karşısında daha iradeli, daha kararlı ve daha güçlü durması, asla geri adım atmaması gerekir. Olası yeni provokasyonlara karşı devlet ve hükümet zamanında gerekli tedbirleri almalıdır. Provokasyonları önlemek öncelikli olarak hükümetin görevi ve sorumluluğundadır. Demokratik kamuoyu da gelişmeler karşısında daha duyarlı ve dikkatli olmalıdır. Bir kez daha saldırıyı kınıyor Ak Parti'ye ve Adalet Bakanlığı'na geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.”

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.