Φ LilaC Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 kıss ne işimiz var taa oralarda saol cnmmcımm GÜNCEL LİSTE.. Not: Bu liste SEDADİSTAN blogunda haftada bir güncellenecektir..) teşekkür ederim arkadaşım tatlışın seni seviyoooooooooooo oliviacım paula, tan, sardunyam, olivia, lilac, leyla24, taurus, aysum, naty, murticim, arsimed, sedoş, ewücüm, gecem, gull, sessizliğinkızı, gloria, elektro, leviathan, kral x ve değer verdiğim herkes hepinizi çok seviyorummmmm herkesi seviyom şirineemmmm ben de seni çoookk seviyorumm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 yumote beni sevmiyor Efet gerçekten sevmiomuş Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 lilac insan oraya bir sörf tahtasıda yapıştırır gerçi epeydir forumda yoktum unutlduk farkındayım Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 180 küsur ileti yazmışsın daha birini sevecek kadar muhabbetin olmadı demek Muhabbet ettim ama bende bulamadım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 ısrar ediyorum ben kedileri sevmiyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Beni gerçekten sevdiğine inandıklarımı seviorum ( ) Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Natalie güzel cevap ben isim vermiyorum iyi olan herkesi seviyorum Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Evet verdimi tam cevap veriyor,güzel cevapları olanları seviyorum(yani zeki insanları) Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Ben seviyorum eminim herkes de seviyordur niye sevilmeyesin ki sen bu forumun en uysalı ve iyilerindensin Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 ısrar ediyorum ben kedileri sevmiyorum bak yazmış arkadaş sevmediğini Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 İyide sen kedi değilsin ki Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Beni gerçekten sevdiğine inandıklarımı seviorum Yani beni.. Natalie güzel cevap ben isim vermiyorum iyi olan herkesi seviyorum Evet verdimi tam cevap veriyor,güzel cevapları olanları seviyorum(yani zeki insanları) İnsan kendine iyiyim,zekiyim der mi.. ama bende sizi seviyorum.. beni kimse sevmiyor Ben seviyorum kedicim.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Sen bunları ciddiye alıyorsun Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 açayı da seviyorum kedi olsa da Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 tatlışın seni seviyoooooooooooo ... oliviacım paula, tan, sardunyam, olivia, lilac, leyla24, taurus, aysum, naty, murticim, arsimed, sedoş, ewücüm, gecem, gull, sessizliğinkızı, gloria, elektro, leviathan, kral x ve değer verdiğim herkes hepinizi çok seviyorummmmm herkesi seviyom Kusura bakma yumoteciğim biliyorsun pek sık giremiyorum siteye anca gördüm ne zamandırda listeye giremiyordum benide unutmadığına sevindim.artık unuttunuz sanmıştım !. insan siteden uzak kalınca gerçek arkadaşlarını ve dostlarını öğreniyor teşekkürler unutmadığından dolayı beni unutmayan herkese teşekkürler .iyiki varsınız listende olmak güzel Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 EN COK SEVDIGINIZ UYE KIM????? sevdigi uyenin ismini yazsin. Aranıza katılalı çok kısa bir zaman da olsa arkadaşların hepsini seviyorum saygılar Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 sağol ben kendime düşen payı aldım bizde seni seviyoruz arkadaşım teşekkürler Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Ben herkesi seviyorum,bu arkadaslar biraz tanima serefine erdiklerim sadece.. Yumote-sevgi perisi,pitircigi xlark tades-herseyi guzel ve ozel bir insan gloria-supperzeka,canayakin taurusmutis-iyi bir baba,dede(kendisine abi diyebilir miyim ben de?) katre a-tatli,sicakkanli egzorsist-samimi bir arkadas murti san-iyi bir arkadas sedelina-herseyiyle seviyorum natalia-cok tatli sessizligin kizi-duygusal,pozitif olivia-samimi seker aca-sirin siyahx-aktif bir arkadas gece yagmuru&mineu-topic kaynatsalar da muhabbetleri cok hos lilac-o da cok tatli yazmadiklarimi da seviyorum,ama tanimiyorum pek,kusura bakmasinlar lutfen.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.