Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Senden para mı alıcaz sayın direktörüm Eferim Ver o zaman çıbık Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Kaleci mine.. Allam ya böle bi tabir olamaz.. Ben geldiiiiiiiiimmmm ya neler olmuş böle ben yukken ama önemli bi sorun var ben resimlerin hiçbirini gör-mü-yo-rum kaleci olmuşum galiba teknik traktörüm söledi ee tabe benden iyi kaleci mi olar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Daha napim bee.. Sizde bişe begenmionus... Hoş affedilecek bişi yapmadım ama Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Senin dilini eşşek arısı sokmasın emi kankim traktör senin kocandır diyecem olmayacak Eren pastayı suratına fırlat kankim sakın resimleri gönder deme Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Ne bu be bana çektirdiğinis Bi hocası bi yardımcısı Şimdi o pastası yedircem ben size Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yemem ben o pastayııııı :lol: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yemem ben o pastayııııı :lol: Burnunu sıkar yine yediririm sana o pastayıııııııı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 ama önemli bi sorun var ben resimlerin hiçbirini gör-mü-yo-rum e o zaman hiç bişe anlamıyosun demektir Tabe senin traktörün sana açıklamıyosa Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 bırak burnumu Bu burnun muydu.. Bende baska bişi sandım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Senin dilini eşşek arısı sokmasın emi kankim , traktör senin kocandır diyecem olmayacak kankim sakın resimleri gönder deme kıss çok ayıp kankim enişten duymasın çok üsülür ben traktörmüyüm tır gibim adamım diye kankim hiç fena olmas yane Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 ben traktörmüyüm tır gibim adamım diye yuhannes diorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 ben traktörmüyüm tır gibim adamım diye asıl bunu duymasın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Nati terlik gelio kafana Kankim tır gibi mi Natiye sonuna kadar katılıorum YUHANNESSS ( o ne demek kıs ) Kankim gönderirim birasdan Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 yuhannes diorum asıl bunu duymasın kıss buna üsülmes sevinir garibim Kankim gönderirim birasdan bekliyorum kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Kıs kankim biçer döverde varmı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 kıss buna üsülmes sevinir garibim neden yaf ancak bisiklete mi kalmıştınıs Kıs kankim biçer döverde varmı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Kıs kankim biçer döverde varmı yuk kankim Sapıttınıs kendisi sütten çıkmış ak kaşık yaaa sapıttık falla kıs susun kıssss Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 kendisi sütten çıkmış ak kaşık yaaa sapıttık falla kıs susun kıssss Ben de diilim ama siz benden 1000 kat betersinis.. Hep Gece var ya Gecee.. Gerci görcek o da gününü Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Ben de diilim ama siz benden 1000 kat betersinis.. Hep Gece var ya Gecee.. Gerci görcek o da gününü tabe tabe kıss ne yaptı kankim korkma kankim korkma Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 kıss ne yaptı kankim korkma kankim korkma Zaten kankin yapmıcak bişey.. Korkma ablam korkma Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Kıs ben naptım ki bikerem en masumunus benim ufo görem masum köylü gibim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 şu ikinci sıradaki RİA'si çıkmış olan benim di mi? Yoksa yanlış mı goruyorum? Eren çok teşekkür ederim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 çok teşekkür ederim listende olduğum için Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.