Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 sedat, kankim (denizimu), lilac, taurus, gloria, sedelina, yumote, aysum, murti, rockipsiz, eren, gece yağmuru, mineu, dogville, günışığı, kriptex1000, sardunyam, tan_vakti, aça, sayman22... teşekkürler yemyeşim severim arkadaşımı Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 kısss bende seni sefiyom vatan (* haciz konusunda ciddiyim,yaparım bak bunu Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 yemyeşim teşekkürler canım en sewdiğim üyee kankim... aça'm ben seni çooook seviyorum. Ama bende biraz kırgınım burdakilere kimse beni özlememiş sanki, demekki beni de sevmiyorlar. sibel ablacım..bilki forumlarda özlenilenler arasında sende varsın.. Teşekkür ederim canım... ece ablam.. teşekkürler yemyeşim severim arkadaşımı sen sevme.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 sedat, kankim (denizimu), lilac, taurus, gloria, sedelina, yumote, aysum, murti, rockipsiz, eren, gece yağmuru, mineu, dogville, günışığı, kriptex1000, sardunyam, tan_vakti, aça, sayman22... saol canım ben de seni seviyom aça seni de sardunyam hoşgeldin kıssss Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 biraz şımarıklık yaptım, sevende sağolsun, sevmeyende, özleyende sağolsun, özlemeyende... bende sizi seviyorum, hoşbuldum. Alıntı
Φ gencaslan Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 bunumu desem ... aceba onumu desem Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 biraz şımarıklık yaptım, sevende sağolsun, sevmeyende, özleyende sağolsun, özlemeyende... bende sizi seviyorum, hoşbuldum. valal kendi adıma sen olmayınca buraların tadı bile olmuıyor canım arkadaşım iyiki geldin seni gerçekten çok özledim tekrar hoş geldin Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 hoşbulduk allam bende üstüme alınmak istiyormuşum demekki Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 gloria sedoş taurus yumote aça paula sardunyam yemyeşim denizmu güzelyaz murti tanvakti erbay naty celine frozen kriptex aysum manidar sayman lilac ewücüm frozen artos mineu......sizleri tahmin ettiğinizden daha çook ama çook seviyorum.... yaw sevdiklerimin daha çook olduğuna eminim ama aklıma şimdilik bu kadar geldi,ismini burda görmek isteyipte bulamayanlardan yani unuttuğum arkadaşlarımdan çook özür dilerim ...... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 bende seni sefiyom,deermişim sefiyom kıss Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 gloria sedoş taurus yumote aça paula sardunyam yemyeşim denizmu güzelyaz murti tanvakti erbay naty celine frozen kriptex aysum manidar sayman lilac ewücüm frozen artos mineu......sizleri tahmin ettiğinizden daha çook ama çook seviyorum.... yaw sevdiklerimin daha çook olduğuna eminim ama aklıma şimdilik bu kadar geldi,ismini burda görmek isteyipte bulamayanlardan yani unuttuğum arkadaşlarımdan çook özür dilerim ...... teşekkürler gull bende seni seviyoyum Çiçek gönderdiğim herkesi seviyorum Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 birce...en sevdiğim üyelerden biri..tarzı,hayata bakışı,ilgilendiği konular,güzel..duygulu ve dolu bir insan.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 gloria sedoş taurus yumote aça paula sardunyam yemyeşim denizmu güzelyaz murti tanvakti erbay naty celine frozen kriptex aysum manidar sayman lilac ewücüm frozen artos mineu......sizleri tahmin ettiğinizden daha çook ama çook seviyorum.... yaw sevdiklerimin daha çook olduğuna eminim ama aklıma şimdilik bu kadar geldi,ismini burda görmek isteyipte bulamayanlardan yani unuttuğum arkadaşlarımdan çook özür dilerim ...... Hoş geldin gül'üm,ben de seni seviyorum canım benim.. Sardunyam sen de hoşgeldin,tatil bitti umarım.. Kediiim;seni de çok severim haa.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 sedat, kankim (denizimu), lilac, taurus, gloria, sedelina, yumote, aysum, murti, rockipsiz, eren, gece yağmuru, mineu, dogville, günışığı, kriptex1000, sardunyam, tan_vakti, aça, sayman22... Ben de seni seviyorum kızım,teşekkür ederim.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 bende seviyorum,ne yani ben sevemezmiyim Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 seversin tabi AÇA bende seni sevicem ama kedin mani oluyo Hırçında biraz sanki... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 o kedi benle bir bütün oldu artık,beni sevceksen böyle sev Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Kedisiz bir aça istemiyorum,ölümü çiğne aça kediden vazgeçersen.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 kıss ağzını hayra aç,delirdin mi yok kediyi kaldırmam ben artık,imsamı değiştiyorum arada Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 gull, aça, yemyeşim bende sizi çok seviyorum... gerçekten... çok özledim ben sizi yaaa. tatil bitti artık yaz da bitti, Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 gloria sedoş taurus yumote aça paula sardunyam yemyeşim denizmu güzelyaz murti tanvakti erbay naty celine frozen kriptex aysum manidar sayman lilac ewücüm frozen artos mineu......sizleri tahmin ettiğinizden daha çook ama çook seviyorum.... yaw sevdiklerimin daha çook olduğuna eminim ama aklıma şimdilik bu kadar geldi,ismini burda görmek isteyipte bulamayanlardan yani unuttuğum arkadaşlarımdan çook özür dilerim ...... saol gülllüm canımmmm ben de seni çok seviyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 gloria sedoş taurus yumote aça paula sardunyam yemyeşim denizmu güzelyaz murti tanvakti erbay naty celine frozen kriptex aysum manidar sayman lilac ewücüm frozen artos mineu......sizleri tahmin ettiğinizden daha çook ama çook seviyorum.... yaw sevdiklerimin daha çook olduğuna eminim ama aklıma şimdilik bu kadar geldi,ismini burda görmek isteyipte bulamayanlardan yani unuttuğum arkadaşlarımdan çook özür dilerim ...... teşekkürler gulll sevilmek ne güzel Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 sevmediğim biri yokki....hepinizi seviyorum. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 gloria sedoş taurus yumote aça paula sardunyam yemyeşim denizmu güzelyaz murti tanvakti erbay naty celine frozen kriptex aysum manidar sayman lilac ewücüm frozen artos mineu......sizleri tahmin ettiğinizden daha çook ama çook seviyorum.... hoşgeldin kıs... sevgiler karşılıklı.. Ben de seni seviyorum kızım,teşekkür ederim.. gull, aça, yemyeşim bende sizi çok seviyorum... gerçekten... çok özledim ben sizi yaaa. tatil bitti artık yaz da bitti sevmediğim biri yokki....hepinizi seviyorum. ay ne güzel.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.