Φ paula Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ne zamandır yapmıyorum sırala zamanı geldi : tüm sevdiklerimi yasıyorum : sedoşum yumoşum aysumum güzelyazım natalim gülsünüm sardunyam glorim celinem serenadem mineum gece yağmurum kriptexim açam gulllüm meydünüm medikalim erbayum tauruscum saymanım focalim manidarım tan_vaktim kralxim armanım yaklaşık 2 aydır aranızdayım ve hepnizi çok sewdim , sizde beni sewdiniz sanırım ama sevmeyenlerde vardır mutlaka , nickini unuttuğum varmı bilmem , ama varsa nasıl olsa hatırlatır bana sevgiler Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 uy muncurlarini yamultmiş utanmiş benum aplam bizda seni seviyruk... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ne zamandır yapmıyorum sırala zamanı geldi : tüm sevdiklerimi yasıyorum : sedoşum yumoşum aysumum güzelyazım natalim gülsünüm sardunyam glorim celinem serenadem mineum gece yağmurum kriptexim açam gulllüm meydünüm medikalim erbayum tauruscum saymanım focalim manidarım tan_vaktim kralxim armanım yaklaşık 2 aydır aranızdayım ve hepnizi çok sewdim , sizde beni sewdiniz sanırım ama sevmeyenlerde vardır mutlaka , nickini unuttuğum varmı bilmem , ama varsa nasıl olsa hatırlatır bana sevgiler Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 uy muncurlarini yamultmiş utanmiş benum aplam bizda seni seviyruk... uyyy o uşak ablan kesilsun sağa emiii Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ne zamandır yapmıyorum sırala zamanı geldi : tüm sevdiklerimi yasıyorum : sedoşum yumoşum aysumum güzelyazım natalim gülsünüm sardunyam glorim celinem serenadem mineum gece yağmurum kriptexim açam gulllüm meydünüm medikalim erbayum tauruscum saymanım focalim manidarım tan_vaktim kralxim armanım yaklaşık 2 aydır aranızdayım ve hepnizi çok sewdim , sizde beni sewdiniz sanırım ama sevmeyenlerde vardır mutlaka , nickini unuttuğum varmı bilmem , ama varsa nasıl olsa hatırlatır bana sevgiler canım sağol ya.. tatlım benum hemşerum ya şu taurus ve glorıayla aynı lısteye nıe aldın beni onları hiç sevmemde Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 kısım baksana en üste yasdım seniiii , daha ne istiyon bee Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 canım sağol ya.. tatlım benum hemşerum ya şu taurus ve glorıayla aynı lısteye nıe aldın beni onları hiç sevmemde Deli sedelinaa.... Paulacığım cok teşekkür edierim. Ben de seni cok seviyorum... Sedoş bu arada cok kalamayacağım haaa işim gucum var calısıyoz herhal... Bi ugrayıp bakim ne yapıyo bu deliler dedim... Baktım gördüm... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Deli sedelinaa.... Paulacığım cok teşekkür edierim. Ben de seni cok seviyorum... Sedoş bu arada cok kalamayacağım haaa işim gucum var calısıyoz herhal... Bi ugrayıp bakim ne yapıyo bu deliler dedim... Baktım gördüm... ya banane banane gitmeeeeeeee Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ups paula bende seni cok seviom Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Paula canım benim yaa Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 paula canım bende seni çok seviyorum çok tatlısın canım sağol Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 beni sevmesede ben onu çok sevdim.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 beni sevmesede ben onu çok sevdim.. beni kasdediyosan canım , sewerim neden sewmiyim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 beni kasdediyosan canım , sewerim neden sewmiyim Aaa herkesi sevme öle paula yerimiz daralıo Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Hissetirebildiklerim en çok sevdiklerim olsun.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Hissetirebildiklerim en çok sevdiklerim olsun.. yaw o kadar uğraştım hıssedemedim,bı psıkologamı gıtsem ne Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 yaw o kadar uğraştım hıssedemedim,bı psıkologamı gıtsem ne Etraftan pozitif elektrik alman gerekio.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Etraftan pozitif elektrik alman gerekio.. Nerde satılıyo ki oo Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Etraftan pozitif elektrik alman gerekio.. peki psıkolog hanım,bıdahakı seans ne zaman.ucret kaç olsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Nerde satılıyo ki oo Ben satıorum canım 100 ytl peki psıkolog hanım,bıdahakı seans ne zaman.ucret kaç olsun Şimdilik çıkarken 250 bırak.. Sorunların büyük bidahaki seans 500 Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ne zamandır yapmıyorum sırala zamanı geldi : tüm sevdiklerimi yasıyorum : sedoşum yumoşum ... yaklaşık 2 aydır aranızdayım ve hepnizi çok sewdim , sizde beni sewdiniz sanırım ama sevmeyenlerde vardır mutlaka , nickini unuttuğum varmı bilmem , ama varsa nasıl olsa hatırlatır bana sevgiler tatlımmm bi tanem benim ben de seni çok seviyom hissettirenleri de Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ne zamandır yapmıyorum sırala zamanı geldi : tüm sevdiklerimi yasıyorum : sedoşum yumoşum aysumum güzelyazım natalim gülsünüm sardunyam glorim celinem serenadem mineum gece yağmurum kriptexim açam gulllüm meydünüm medikalim erbayum tauruscum saymanım focalim manidarım tan_vaktim kralxim armanım yaklaşık 2 aydır aranızdayım ve hepnizi çok sewdim , sizde beni sewdiniz sanırım ama sevmeyenlerde vardır mutlaka , nickini unuttuğum varmı bilmem , ama varsa nasıl olsa hatırlatır bana sevgiler beni unutmuşsun:D şaka bi yana yeni katıldım aranıza ama herkesi çok sewdim:) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 beni unutmuşsun:D şaka bi yana yeni katıldım aranıza ama herkesi çok sewdim:) biz unutmayık gıı,hoşgelmişen dedıydıkya Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Kimi seveceğimi bilemedimki, hepiniz sevimlisiniz biriniz hariç Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ne zamandır yapmıyorum sırala zamanı geldi : tüm sevdiklerimi yasıyorum : sedoşum yumoşum aysumum güzelyazım natalim gülsünüm sardunyam glorim celinem serenadem mineum gece yağmurum kriptexim açam gulllüm meydünüm medikalim erbayum tauruscum saymanım focalim manidarım tan_vaktim kralxim armanım yaklaşık 2 aydır aranızdayım ve hepnizi çok sewdim , sizde beni sewdiniz sanırım ama sevmeyenlerde vardır mutlaka , nickini unuttuğum varmı bilmem , ama varsa nasıl olsa hatırlatır bana sevgiler canııımmmmmm bizde seni seviyoz.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.